Şimdi Ara

Sol taraf sallantıda acil transfer şart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sol taraftan atağa çıkamıyoruz ve daha fazla atak yiyoruz.Bu skorlara güvenip lige girersek biraz dişli rakip geldiği an duvara toslarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan96 -- 20 Ağustos 2017; 0:37:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asamoah,Feghouli felan gelirse orası da oturur.Volkan Şen'de gelirse Tolga yerine rahat bombardıman yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teoman Yabgu

Asamoah,Feghouli felan gelirse orası da oturur.Volkan Şen'de gelirse Tolga yerine rahat bombardıman yaparız.

Volkan Şen'in iyi olmadığını bir tek ben mi düşünüyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

quote:

Orijinalden alıntı: Teoman Yabgu

Asamoah,Feghouli felan gelirse orası da oturur.Volkan Şen'de gelirse Tolga yerine rahat bombardıman yaparız.

Volkan Şen'in iyi olmadığını bir tek ben mi düşünüyorum ?

70 den sonra alınabilecek bir oyuncu bence uygun fiyata düşünülebilir. Yani Yasini satıp Volkanı alabiliriz aslında.
  • Asamoahı muhakkak almalıyız çok olağanüstü bir oyuncu. Kendini adadığı zaman sol kanadı tek başına idare edebilecek bir oyuncu ki onunde rodriges olacak.

Bence asamoah + gary > feghouli + mariano olur eğer getirebilirsek.

Sol açığa adam almaya gerek yok, onun yerine stoper baksınlar bi tane daha alternatif olsun. Benim adayim michal pazdan avrupa sampiyonasinda cok begenmistim o adamı fiyati da çok uygundur heralde.

• Feghouli hazir olunca zaten rodrigues sol acik oynayacak.

Asamoah-garry saglam sol taraf olur. Garry savunmada da gayretli.

• uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    Sorun şu ki Asamoah işinin yatma olasılığı var bugün Cenk Ergün Asamoah sorusunu geçiştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan96 -- 20 Ağustos 2017; 4:53:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.