Şimdi Ara

Solcuları ve etnik azınlıkları zor günler bekliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dünya genelinde ibre ulusalcılara ve milliyetçilere doğru kaymaya başladı gibi.

avrupalıların tahammülü kalmadı keza amerikadada deli trump başa geldi.

türkiyede ne olur bilemem ama avrupa eski faşist ve sömürgeci günlerine dönüyor gibi.

katliam ve kaos dolu günler bekliyorum. çok extreme şeyler yaşanabilir.

acaba bütün bu azınlıkları ve lgbt, sjwcileri göz önüne sokma ve yüceltme gibi eylemler planın bir parçası mıydı diye düşünmeye başladım.

avrupa medeniyeti ve beyaz ırk eski hegomonyasına geri dönerse bayrağı biraz zor bırakır. bu da bi gerçek. çünkü bu sefer çok katı duvarlar örüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 19 Aralık 2024; 20:28:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu solcular ve içinde bulunduğu topluma entegre olmayan etnik azınlık düşünsün tabiki.

Ben değil mesela:)

• Allah'ın IQ prolemi olanı seviniyor birde :) (yorumum sana değil). Bizdeki islamcıları yıllardır besleyenler bu batılı yeşil solculardı. AfD bunları tutacak mı sanıyorlar mesela ? :))) bu yüzden hepsi burada erdoğana , Almanya'da ise en solcu kafir zındık ateist sol partilere oy atıyor muhafazakar tek müslümanlarımız.

• Avrupa veya Türkiye bu saatten sonra havasını alır.Biraz yavaş.Azınlık dediğiniz Aleviler en az 15-20 milyon.Azınlık dediğin Kürtler 30 milyon azınlık dediğin Suriler 5 milyon azınlık dediğin Afrikalılar Avrupa'da milyonlarca.Türkler bile Avrupa'da kaç milyon.Araplar keza aynı şekilde Avrupa'nın tamamına yayılmış vaziyetteler.

Katliam yapmaya çalışan,katliamı yaşar.

• Neden kaliteli muhalefet yok ,, kuzey kore neden kuzey kore oldu ,, afganistan neden afganistan oldu,, kaliteli muhalefet olmadigindan.. dunyanin problemi bu kaliteli muhalefet yok..dillcikaranbebekemojisi.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.