Şimdi Ara

Son 5-6senem okursan bişey kaybetmezsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun olacak inceden bişeyler anlatıcam ;
    Tüm sülalesi İzmir'de olan , anne ve babasının tüm hayatı ve kendi hayatının 15 senesini izmirde yaşamış bi kardeşinizim.
    Lise1 de , adını sanını bilmediğim Köy diye tabir ettiğim Osmaniye'ye taşınmak zorunda kaldık , orta okulda başarılı bi öğrenciydim , İzmir'den gelip tüm çevreden yaşantıdan uzaklaşıp yerleştik Osmaniye ye. Lise1de tekrara kaldım. Sonrası idare eder bi öğrenciydim. Sporum gerçekten üst düzeydi ve son senemde Besyoya hazırlandım , ama millet gibi değil ygs ve lys den sonra hiçbişey gelmediği için değil gerçekten istediğim içindi. Yaklaşık 8 ay idman yaptım , makina gibiydim , x üniversitesinin genel yetenek sınavının deneme parkuru kuruldu üniversitede ve sınavın birebir aynısı. Parkuru tam test etmek içindi. 450 kişi içerisinde deneme parkurunda 1. Olmuştum , rektör gelip tebrik etti ve hayırlı olsun dedi , herşey güzeldi , ertesi gün tekrardan idmana çıktım bi gün sonra esas sınavım vardı , ogün ayağım kırıldı. Tüm emek istek herşey boşa gitti. Ve bi senem daha kayıptı, hiçbişey yapmak içimden gelmiyodu , kafası derse çalışan bi öğrenci değildim ama kırdım dizimi çok üst düzey olmasada ders çalıştım , okdr olayın üstüne bi 10k yapıp alkışları almayı bende isterdim ama tm1 sıralamam yine 350k :) hayatın getirdiği sıkıntılar ailevi sıkıntılar derken buna şükrettim. Şimdi nefret ettiğim osmaniyede geçen sene 390k ile kapatan bölüme girememe korkum sardı. Herkesin rızkı illaki biyerlerde fakat insanın zoruna gitmeye başlıyor hep talihsizlikler olunca. Bu bölümde gelmezse diye içimde kuşku var. Peki siz olsanız gelmediği taktirde neler yapardınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BESYO için 1 sene daha girerdim sporcu adam vazgeçmez , peşinden git.
  • Kardeşim 8 ay köpek gibi çabala saatin 7sinde kalkıp ders çalışmaya benzemez 4 saat it gibi idman yapardık zoruma gitmezdi , hep en iyisiydim , ayağım kırıldı ve tüm hevesim isteğim kaçtı , hala spor yapıyorum ama o mülakat anını yaşamak istemiyorum.

• kırılan ayak iyileşir herkes doktor olucak mühendis olucak avukat olacak diye bir şart yok bu alanda iyisen gidip besyo okuyacaksın sonra yoluna bakacaksın
  • MylesKenn M kullanıcısına yanıt
    Hocam sporda iyi olabilir bi insan ama aradan iki sene geçmiş olacak ve 4 sene okuduğum okuldan sonra 2 senede kpss meretiyle uğraşmak var kafadan 6 sene. 350k sıralama ile 390k ile kapatan yerin gelmeme olasılığı az değil mi

• 0nyxia80 0 kullanıcısına yanıt
    Gelir hocam sıkıntı yapma :)

• Astronmony kullanıcısına yanıt
    İnş herşey artık umduğumuz gibi gelişir kardeşim dahada diyecek bişey bulamıyorum 😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ülkenin senin gibi besyoculara ihtiyacı var hocam bizimki gibi yoklama alıp sigara çay yapan göbek büyüten bedencilere değil
  • Teşekkür ederim kardeşim. Umuyorum ki gellir şu tercihim. Olmasa da bu ilk sıkıntım değil herşey olacağına varır.

• Hocam dershaneden bir hocam vardi, galatasarayin genc takiminda futbolcuymus lise hayati boyunca hic dera calismamis. Defans oyuncusuymus, gelecegi cok parlak olarak goruluyor, kesin as takima cikar diyorlarmis. 12. sinifta ayagi kirilmis ve kariyeri bitmis, tabii bu onun elinde olan bir sey degilmis cunku bir daha eski performansi asla veremeyecekmis. Adam sirf son sene cok calisip ingilizce matematik ogretmenligi kazanmis, hayati da gayet iyi yerindeydi ama o kadar icinde kalmis ki.

Diyecegim su ki ben eminim senin spor disinda bir yerlere gelebileceginden bu azme sahip bir insan olarak, ama sakatligin bir iz birakmayacaksa yapma be. Insanin icini yer bitirir, cope atma o kadar emegini. Adam 35 yasinda hala ustesinden gelememisti bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaflip -- 3 Ağustos 2016; 7:12:33 >
  • Kaflip K kullanıcısına yanıt
    Tekrar eski performans olmayacak kardeşim. Bilek tuz buz olmuştu topa basıp yere dönmüştü bileğim şiddetli bi şekilde , serçe parmak tarak kemiğide kırılmıştı. Kader kısmet dedik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.