Bildirim
Son Ay Operatör Değişimi Taahhüt Bozma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim taahhüt de bu ay bitiyor . Türkcell müşteri hizmetleri ile konuştuğumda son ay taahhüt ücreti çıkmaz dedi .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son ay kullandığın kadar ödersin sadece tcellde katlama kampanyası var interneti 2 ye çarpıyor varsa onu alır 40 yada 45 tl civarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 14 Ağustos 2020; 17:30:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğiniz gibiyse iyiymiş Bakalım bugün onayı verdik simi aldık Normalde Eylül 10da bitecekti taahhüt
Hocam benim de 9 Eylülde bitiyor. Fatura geldiğinde bilgilendirirseniz sevinirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tamamdır
Tamamdır
İlk ay fayda Katlama Net v.s. kampanyalarından faydalanıldıysa son ayın son gününe kadar Taahüt devam eder. -
Taahhüt devam eder evet ama ceza durumu biraz muamma Bakalım ne olacak durum
Katlama kampanyası varsa ceza çıkıyor hatta eşimin hattını taşıdık taahhüt son gün 3 saat kala geçiş oldu onda bile mesaj geldi cayme bedeli diye.. şikayet vs yazdım henüz gelmedi sonra gelirse bilmiyorum artık.. ama mesaj hemen gelmişti taşıma işlemine başlayınca..
Bugün onayı da verdik telefonda Haftaiçi geçmiş olurum heralde yeni operatöre Bakalım ne olacak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X