Şimdi Ara

Son Dakika ! Galatasaray Belhanda ile anlaştı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son Dakika ! Galatasaray Belhanda ile anlaştı.

Bruma'nın Almanya Bundesliga ekiplerinden Red Bull Leipzig'e transferinin ardından hücum hattı için transfer girişimlerini hızlandıran sarı-kırmızılı yönetim Faslı yıldız Younes Belhanda ile anlaşma aşamasına geldi.

Yeni sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışan Galatasaray'ın hedefindeki yeni isim Younes Belhanda. beIN Sports'un haberine göre; Younes Belhanda için Sportif direktör Cenk Ergün Fas'a gitti. Sabah saatlerinde Casablanca, ardından Marakesh'e geçen Cenk Ergün, burada Fas milli takımında bulunan Belhanda ile masaya oturdu. Futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandığı belirtilirken, sarı - kırmızılı yönetimin Dinamo Kiev ile de görüşmelere başlaması bekleniyor.
    BELHANDA'NIN NICE PERFORMANSI
    Bonservisi Dinamo Kiev'de bulunan Faslı yıldız, geçen sezonu Fransa Lig 1 ekibi Nice'te geçirdi. Belhanda Nice formasıyla çıktığı 31'i lig, 1'i kupa, 5'i Avrupa Kupası maçı olmak üzere toplam 36 karşılaşmada 3 gol 8 asistlik performans gösterdi. 2011-12'de Montpellier'in yaşadığı şampiyonlukta, Arsenal'e transfer olan Olivier Giroud'la birlikte en büyük pay sahibiydi. Fransa'da 2011-2012 sezonunun en iyi genç futbolcusu seçildi. 11 Nisan 2012 tarihinde Marsilya karşısında attığı rövaşata-vole karışımı gol ligde yılın golü seçildi.http://www.fotomac.com.tr/galatasaray/2017/06/04/galatasaray-belhanda-ile-anlasti

• Fotomaça güvenmeyenler olur şunu atalımhttp://tr.beinsports.com/haber/galatasaraydan-transferde-supriz-hamle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım ın haberi olabilir sever böyle "GS nin elinden kaptık" havası yaratmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Aziz Yıldırım ın haberi olabilir sever böyle "GS nin elinden kaptık" havası yaratmayı

Para yok onda 2 milyon Euro'yu bölsün bölsün oyuncu alsın
  • Pepe , Clichy , Gomis , Belhanda...

NE oluyo lan
  • Sneijder gidici anlaşılan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

Pepe , Clichy , Gomis , Belhanda...

NE oluyo lan

Azdık iyice
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hasan Ali'dir o...
  • Son Dakika ! Galatasaray Belhanda ile anlaştı.
  • Bu adama bi kanım kaynamadı. Aldıysanız hayırlı olsun
  • brumadan gelen tüm parayı bu adama gömerlerse büyük küfür ederim. 2 ye 3 e alınacak biri değil ciddi para isterler
  • quote:

Orijinalden alıntı: berlusconi

Clichy'i Fener aldı. Size diğer oyuncularınızla mutluluklar. Diğer oyuncular iyi.

bence de birde navası ekle sen oraya.
  • ortalama bir transfer. son 3 4 senedir baya kötü
  • Belhanda ucuza kapatılırsa güzel bir isim.

Keşke Stoperede Evgeni alsalar. Bi tanede 25-30 yaş aralığında iyi forvet bulsalar takımıda gençleştirmiş olurlardı..

Gomis faydalı olabilir ama keşke Gomis değilde 27-28 yaşında gol atmasını bilen birisini alabilsek.
  • Yüklü bonservis verirlerse çok yazık olur.

• Parayı öncelikli bölgelere harcamak yerine alternatiflerimizin olduğu yere neden harcıyoruz?Defans,orta saha ne olacak yine Semihe,Tolgaya mı güveneceğiz?
  • 36 maçta 3 gol oldukça zayıf kalmış.Bu çuval para vermeseler bari.
  • 4 ten fazla verdilerse yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 4 Haziran 2017; 23:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

brumadan gelen tüm parayı bu adama gömerlerse büyük küfür ederim. 2 ye 3 e alınacak biri değil ciddi para isterler

Çoğu haberi okudum 9 m euro luk bonservisi düşürmeye çalışıyorlarmış, son dönemlerde ne durumda bu paraya değer mi bilemiyorum.

Futbolcunun danışma şirketinden iki futbolcu ülkemizde oynamış ve biri hala oynuyor, Osmanlıspor'daki regattin diye futbolcu...

Ben yine menajerlerden tavsiye alan yönetim görüyorum. Umarım öyle değildir, izleyerek görerek bilerek alınan olsun istiyorum
  • Belhanda'yı Montpellier günlerinde bilirim. O zamanlar beğendiğim oyuncuydu ama Montpellier'den gittek sonra hiç takip etmedim. Şuan form durumu nasıl bilmiyorum ama Montpellier'daki günlerindeki gibi oynarsa güzel transfer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.