Şimdi Ara

Son Evren Yaşı Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bakın.12.5 diyenlere diyorum:

V/D yaptınız 12.5 buldunuz tebrikler.

Bakın şimdi M noktasını alıyorum.

0.2 c / 2.5 c x 10^9

Sonuç olarak 12.5 nanometre buldunuz.

Bize milyar cinsinden soruyor.Size göre cevap: 12.5 x 10^-18 Milyar yıl.

Kolay gelsin.Cevap 8

• İlk once 13,7 dedim sildim.Bütün forum patlamış 25/3 den 8 e yuvarladim iyikide 8 demisim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tanjant aldım 8 çıktı ya doğruysa ne gülerim
  • 12.5 diyenler ne diyor?

Grafiğin alt tarafında c cinsinden (10^9 kat) diyordu.

Boş boş konular da açmayın.En kötü bekleyin 1 hafta görün
  • Bilmiş bilmiş konuşma be. Yuvarlama nedir arkadaş net cevap istiyordu soru. senin yöntemden çıksa 8.3 olurdu siklarda. Umarım yarın aciklanan %20 de bu soru da olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Bilmiş bilmiş konuşma be. Yuvarlama nedir arkadaş net cevap istiyordu soru. senin yöntemden çıksa 8.3 olurdu siklarda. Umarım yarın aciklanan %20 de bu soru da olur.

K L M doğru üzerinde değildi.Cevap kesinlikle 8.Yarınki sorularda da olmaz zaten.

Abi adamlar meb kitabından nasıl yapılacağını söylüyor.Siz hala o egonuzu yenemiyorsunuz.En kek soru deyip 12.5 diyorsunuz.1 hafta sonra çok üzülürsünüz böyle giderse
  • Ego meselesi değil bu kardeş yanlışsa yanlıştır problem değil. Meb kitabından atsana yontemi, biz de görelim su kanıtı.

• quote:

Orijinalden alinti: 480mrt

Ego meselesi degil bu kardes yanlissa yanlistir problem degil. Meb kitabindan atsana yontemi, biz de görelim su kaniti.

Ne demek kardesim sen yeter ki iste:

http://video.eba.gov.tr/ekitap_ftp/fizik/11/derskitabi/meb/fizik_11_derskitabi_meb_fizik_7w5rH.pdf

Sayfa 354-355

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiggins22 -- 21 Haziran 2014; 17:11:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Bilmiş bilmiş konuşma be. Yuvarlama nedir arkadaş net cevap istiyordu soru. senin yöntemden çıksa 8.3 olurdu siklarda. Umarım yarın aciklanan %20 de bu soru da olur.

2011 lys de bohr atom modelinde ay da gor yuvarlamanin kralini

• Baktım sayfaya, pek anlamadım zaten kafa da kalmadı. Israrla öyle diyorsanız doğrudur gençler tebrik ederim. Zaten yarı sallama bulmuştum 12,5'i, bi iddiam yok o soru için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.