Şimdi Ara

Son gün Siyah Sx1 k700i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hangisini almalıyım yarın alıyorum kesin olarak ve tam olarak karar vermiş sayılmam bütün özellik karşılaştırmalarıyla yorumlarınıza hazır ve naazırım..

• k700 bitte
  • Acı kötü anlamdamı söyledin var bi embesillik bu akşam bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowgod -- 24 Şubat 2005, 21:05:38 >
  • k700 cunku ikinci elde kaybetmezsin fazla ama sx1inde sekli var karizma telefon yalniz baya eski karar senin
  • Yeni düşüncelerde bekliyorum şimdilik yoğunluk sanırım k700ide
  • Görüşlerinizi beklemekteyim karar vericem lütfen görüş bildirin ...
  • k700
  • kardeş K700 e kaymışsın biraz ama onda memory sorunu olmazmı.memory benim için önemli diil diosan orası ayrı tabi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit1

kardeş K700 e kaymışsın biraz ama onda memory sorunu olmazmı.memory benim için önemli diil diosan orası ayrı tabi...

önemli ancak aşırı memory kullanıcağımıda sanmıyorum ama genede kararsızım
  • en kotu karar kararsizliktan iyidir l bir sx1 bence eski meski karizma tabi siyahini al
  • sx1 tabi ki k700i nin ne artısı var ki.
  • Eski ama halen bi çok telefona basar SX1 bende yok ama ngage olmasaydı onu alırdım!
  • Bilemiyorum forumda çok görüyorum sx1 hakkındaki sorunları :( ekran kaydı kilitlendi vs.
  • eğer telefondan çokşey bekliyorsan sx1 al eğer msj ve alo kullancıysan k700 ben ikisibi de denedim sx1 daha çok özellikli ve daha kullanışlı bir telefon. üstelikte fiyat avantajı da var.
  • Kumar Oynamayı seviorsan Sx1 Stabli olmadıgı boylebir sorunun oldugunun aksini soyleyecek adam oldugunu zannetmiyorum ama belki ufak bir 2 upgrade yapılmıstır(mclaren team aracılıyla) sorunsuzdur Ben Sx1 derim ama bi garanti weremem Ama ozellik olarak sx1 Rullaz!!!
  • su anda ıkısıde onumde duruyo :) bence sx1 al derım...
  • Siyah SX1...
  • Zaten alırsam siyah hazır 450 milyon sıfır garantili..
  • Beyler sanırım ben kararımı verdim k700i alıcam zaten beğenmezsem elden çıkarıcağım parauya alabilirim sx1 =) siyah saklarlar benim için sağolun hepiniz ..
  • nerden alıyorsun kaça
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.