Şimdi Ara

(Son güncelleme 27 Ağustos) Sıfır Golf ile opetten aldığımız ilk yakıttan sonra yolda kaldık. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
3
Favori
45.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin araca mi denk gelmiş. Bu nasıl olmuş. Ben olsam vaga güvenmem. Bir daha yolda kalırsanız milletin alay malzemesi olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunun çözülmesine sevindim, geçmiş olsun...

• Yakıt tankından özellikle sizin aracınıza kötü yakıt gelmiş olamaz. Eğer yakıt sorunlu olsaydı aynı istasyona gelen başka araçlarda da sorunlar olurdu.

Benim aklıma bayiden aracı alırken aracın yakıt pompasında veya yakıt borusunda mevcutta olan benzinde sorun olma ihtimali geldi. Mümkün mü bilemiyorum.

• abi aklın yolu bir shell can gerisi heycan, bir gün yolda kalırsam shell bulamadığımdan olacak :)

"Aklı kelden yakıtı shellden alcan" şaşmaz :)

Neyse sorunun çözüldüğüne sevindim şimdi arabanızla güzel zaman geçirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 9 Ağustos 2021; 16:56:47 >
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt

Burada Opet görevlisinin verdiği bir bilgi var. İhtimal dahilinde.

Normalde bir yakıt tankı bitmeye yakın olduğunda sistem artık o tanktan yakıt vermiyormuş. Biz de o gün yakıt alırken pompa görevlisi ilk denemesinde yakıt veremedi. Daha sonra başka sorumlu birini çağırdı. O kişi kartını okuttuktan sonra yakıt dolmaya başladı. Burada acaba dedirten durum normalde bitmiş tanktan sistem yakıtı kestiği halde master bir kart okutularak kalan yakıttan istemeden bilinçsiz bir şekilde yakıt mı verildi .

Burada sistem tam olarak nasıl çalışıyor nasıl bir ihtimaller zinciri üst üste geldi bilemiyorum. Şu andaki eldeki verilere göre numune yakıt sorunlu görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanCo -- 9 Ağustos 2021; 17:7:32 >
  • Bununla geçmiş olsun

• Geçmiş olsun. Açıkcası konuyu en baştan takipteydim, yorum yapmak için sonucu bekledim.

Zaten yakıt kaynaklı olduğu numune fotosunda da bariz belliydi. Burada bahsi geçen araç sıradan bir otomobil değil, segmentinde bani, referans ve yarım asırdırda lider bir model. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Birileri hayal dünyasında yaşıyor, Golf öyle yolda kalacak bir araç değil.

Golf, öyle alt klasmanlarda ki uzakdoğulu araçlar gibi yağmurda boyası atacak, durduğu yere kendi kendine göçecek, eğilip bükülecek bir araç değil.

Golf, öyle yeni sahibiyle bayiiden evine giderken elektronik arıza verip direksiyonu boşluğa düşen fransız menşeili araçlara benzemez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt
    Doğru, en fazla dsg’yi kucaklarsın değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: daswagen

Geçmiş olsun. Açıkcası konuyu en baştan takipteydim, yorum yapmak için sonucu bekledim.

Zaten yakıt kaynaklı olduğu numune fotosunda da bariz belliydi. Burada bahsi geçen araç sıradan bir otomobil değil, segmentinde bani, referans ve yarım asırdırda lider bir model. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Golf, öyle alt klasmanlarda ki uzakdoğulu araçlar gibi yağmurda boyası atacak, durduğu yere kendi kendine göçecek, eğilip bükülecek bir araç değil.

Golf, öyle yeni sahibiyle bayiiden evine giderken elektronik arıza verip direksiyonu boşluğa düşen fransız menşeili araçlara benzemez.

Golf Fahri başdanışmanlığından bildiriyor daswagen bey 🤣🤣 Ziya gibi anlatıyor muhteşem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErkanCo

Burada Opet görevlisinin verdiği bir bilgi var. İhtimal dahilinde.

Normalde bir yakıt tankı bitmeye yakın olduğunda sistem artık o tanktan yakıt vermiyormuş. Biz de o gün yakıt alırken pompa görevlisi ilk denemesinde yakıt veremedi. Daha sonra başka sorumlu birini çağırdı. O kişi kartını okuttuktan sonra yakıt dolmaya başladı. Burada acaba dedirten durum normalde bitmiş tanktan sistem yakıtı kestiği halde master bir kart okutularak kalan yakıttan istemeden bilinçsiz bir şekilde yakıt mı verildi .

Burada sistem tam olarak nasıl çalışıyor nasıl bir ihtimaller zinciri üst üste geldi bilemiyorum. Şu andaki eldeki verilere göre numune yakıt sorunlu görünüyor.

Kazasız belasız kullanmanız dileği ile ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 9 Ağustos 2021; 18:25:59 >
  • quote:

Geçmiş olsun. Açıkcası konuyu en baştan takipteydim, yorum yapmak için sonucu bekledim.

Tabi ki yorum yapmak için beklersin karakterin bu. araçta problem olsaydı hiç yorum yapmayacaktın. Başta yorum yapıp bu arabada sorun olmaz niye diyemedin de şimdi sıkıyorsun sağa sola

• quote:

Üreticilerine sor onlar bile golf un daha kaliteli olduğunu söyler ..

• Şunun yorumlarından bunalan bir ben değilimdir herhalde...

• Geçmiş olsun. Umarım bundan sonra aracınıza sorunsuz bir şekilde binersiniz.

Umarım kirli yakıt aracın motoruna ve diğer aksamlarına zarar vermemiştir. Araçta motor arızası verip yolda bırakacak kadar kirli bir yakıt, aracın yakıt filtresinden nasıl geçmiş onu anlamadım ben.

• Gözünayın kardeş güzel sonuç. kazasız belasız kullanırsın inşallah.

• ErkanCo kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun. Sürecin sorunsuz tamamlanmasına sevindim. Yakıt olarak Shell, BP, PO’dan şaşmayın derim. Sizin dediğiniz duruma gelirsek o markadan ilk kez yakıt alacağınız için dediğiniz gibi üst karta ihtiyaç duyuyor. Başka markalarda da aynı şey olacak. Sizin durumla ilgisi yok.

• Opet karizmayı çizdirmiş oldu. Size yakıt haricinde başka hediyeler de mutlaka vermeli.

• Bana nedense vw arabayi tamir etmis ve size teslim etmis gibi geliyor. Çok saçma o gün o saat o dakika siz mi yakıt aldınız bir cok aracın sıkıntı yaşaması lâzımdı. Ayrıca kötü yakıt ile arıza veren acın sadece yakıtını boşaltıp yeni yakıt koyunca sıkıntısız gidiyor mu bu mu yani. Bu tesadüflere inanmak cok zor.

• Ben olsam asla almazdım. İçim rahat etmezdi. Heleki söz konusu doğuş ise...

• İnandırıcı gelmedi yakıttan olması, iyice araştırın bence.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.