Şimdi Ara

(Son güncelleme 27 Ağustos) Sıfır Golf ile opetten aldığımız ilk yakıttan sonra yolda kaldık. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
3
Favori
45.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daswagen

Geçmiş olsun. Açıkcası konuyu en baştan takipteydim, yorum yapmak için sonucu bekledim.

Zaten yakıt kaynaklı olduğu numune fotosunda da bariz belliydi. Burada bahsi geçen araç sıradan bir otomobil değil, segmentinde bani, referans ve yarım asırdırda lider bir model. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Birileri hayal dünyasında yaşıyor, Golf öyle yolda kalacak bir araç değil.

Golf, öyle alt klasmanlarda ki uzakdoğulu araçlar gibi yağmurda boyası atacak, durduğu yere kendi kendine göçecek, eğilip bükülecek bir araç değil.

Golf, öyle yeni sahibiyle bayiiden evine giderken elektronik arıza verip direksiyonu boşluğa düşen fransız menşeili araçlara benzemez.
    (Son güncelleme 27 Ağustos) Sıfır Golf ile opetten aldığımız ilk yakıttan sonra yolda kaldık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    Yani, bir nevi Golf segmentinde diktatör sayılır. Sonuçta referans ve domine ediyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Yani, bir nevi Golf segmentinde diktatör sayılır. Sonuçta referans ve domine ediyor.

Segmentinin en problemli, en az yol tutan, geyik testi ve ncap testlerinde açılan kapı ve oynayan direkler ile dalga konusu olmak konusunda domine ediyor gerçekten. Bir araç alırken referans modelim golf, eğer golf'ten daha sıkıntılı ve daha dandik ise 5 kuruş vermem.

• quote:

Yerim öyle diktatörü

Saatli bomba dsg sanziman

Yağ yakan TSI motor

Piston kıran motor

Geyik testinde çuvallayan araç

NCAP testinde kapısı açılır

Daha saymaya gerek yok herhalde ama bizim insanımız yumuşak göğüse bayılıyor bunlara mustehak !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun, artık aracınızın tadını çıkartma vakti.

bunu yazmak için konunun sonuçlanmasını bekledim:

vag grubu araç kullanıyorum ancak doğuş otoyu hiç sevmem buna rağmen, yakıt kaynaklı olması yüksek ihtimal bir durumda bile müşteriyi mağdur etmeyip ikame araç vermelerini tebrik etmek lazım.

• açıkçası ben hala benzinde bir şey çıkacağını sanmam, günde 100.000 litreden fazla yakıt satılıyordur maslak opette. türkiye'yi geçtim avrupa'da bile rakipsiz olabilir bu konuda. size bozuk olan bir 40 litrenin gelme ihtimali nedir ki (Son güncelleme 27 Ağustos) Sıfır Golf ile opetten aldığımız ilk yakıttan sonra yolda kaldık. 

• geçmiş olsun, aynı zamanda hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

Yerim öyle diktatörü

Saatli bomba dsg sanziman

Yağ yakan TSI motor

Piston kıran motor

Geyik testinde çuvallayan araç

NCAP testinde kapısı açılır

Daha saymaya gerek yok herhalde ama bizim insanımız yumuşak göğüse bayılıyor bunlara mustehak !

Alıntıları Göster
    Tek bir maddene muhalefet olacağım kusura bakma audi kullandığım halde ben bu kadar vw fanı ve savunucusu değilim fakat vw eleştirisi yaparken dikkat edelim

"Piston kıran motor" maddenizi tenzih ederim.

O piston kıran motor dediğiniz "Scirocco ve CC" de kullanılan 2009-2013 arası bu kasaların versiyonlarından çıkan 160 beygir 240 torkluk olan motora ait piston kırma mevzusu güncellenmiş 1.4 tsi 150 beygir 250 torkluk motorda piston kırma olayı tamamen bitti.

Yağ yakma mevzusu ise yine bu yıllara ait 1.4 180 lik polo gtidaki motora ait ve 1.8 160 lık eski tsi üniteye ait.

Kısacası 2013 yazından sonra 2014 e bağlayan dönemdeki tsiların hiçbirinde ne yağ yakma nede piston kırma olayı vardır.

Dsg ye gelirsek evet saatli bomba fakat 2.0 tsi veya 2.0 tdi ve üstü bir ünitede yağlı kavrama olduğu için daha sağlam bir şanzıman.

• quote:

Orijinalden alıntı: willyyyyy

açıkçası ben hala benzinde bir şey çıkacağını sanmam, günde 100.000 litreden fazla yakıt satılıyordur maslak opette. türkiye'yi geçtim avrupa'da bile rakipsiz olabilir bu konuda. size bozuk olan bir 40 litrenin gelme ihtimali nedir ki  

Olabiliyor. Bp nin kendi istasyonu olan ve daha önce hiç ordan yakıt almadığım bir güne denk geldim aceleden ordan yakıt aldım.

Yakıt ışığım kırmızı yandığı halde pompada hiçbir sorun yokken bp den benzin aldım ışığı söndürüp yarıma vuracak kadar ve araç bi anda teklemelere ve yığılmalara başladı gaza basınca gaz yememeler başladı.

Bi baktıkki pompaya pislik gelmiş pompayıda yakmış ayrıca.

Tabi bu olanlar eski aracımdaydı.

• Opette daha önceki golf 7 aracımda benzer sorunu yaşadım.

Tortusu boldu aynı bu şekilde

Birdaha uğramadım tabiki o benzinliğe.

• Bari 10L yakit ile teslim etsinler arabayi, ilk yakiti istedigimiz istasyondan gidip alalim.

Boş depo teslim etme muhabbeti ne kadar ilkel bir topluluk olduğumuzu gosteriyor.

Bu arada depoda bu tortu nasil oluştu o ayri bir soru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 10 Ağustos 2021; 9:51:9 >
  • zenginin yakıtı, züğürdün çenesini yorarmış

• hep söyledik yine söyleyelim: ucuz akaryakıttan değil, istasyondan korkun. bakın işte görüldüğü gibi anlı şanlı opet istasyonu tanklarını yeterince temizletmediği için tankın dibinde kalan yakıtı bu arkadaşa vermiş ve sonuç olarak araç yolda kalmış. shell, bp, opet, po, ucuz markalar hepsi de aynı. ucuz yakıttan korkmayın.

• Sıfır araç almaya giderken yanimizda 10 litre benzinle gideriz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 10 Ağustos 2021; 10:52:29 >
  • daswagen kullanıcısına yanıt
    ziyaaa

• Geçmiş olsun sorununuz çözülmüş, aracınızın keyfini çıkarın. Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EFAE9B29C

Sıfır araç almaya giderken yanimizda 10 litre benzinle gideriz artık
    Geçen youtubeda vardı adam mazotunu plastik şişeye koyup yanına götürüyor sıfır arabayı alırken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EFAE9B29C

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

O sözleri sana misliyle iade ediyorum benim muhattap aldığım kendini bilen bir kitle var onlar zaten üzerlerine aliniyorlar yazdıklarım konu sahibinden bağımsızdir sorun da çözülmüş zaten geçmiş olsun...

• ee peki opet bi şey demedi mi? 350 tllik benzin ne oldu? bi kıyak yapsınlar bari

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.