Şimdi Ara

(Son güncelleme 27 Ağustos) Sıfır Golf ile opetten aldığımız ilk yakıttan sonra yolda kaldık. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
3
Favori
45.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Bari 10L yakit ile teslim etsinler arabayi, ilk yakiti istedigimiz istasyondan gidip alalim.

Boş depo teslim etme muhabbeti ne kadar ilkel bir topluluk olduğumuzu gosteriyor.

Bu arada depoda bu tortu nasil oluştu o ayri bir soru.

Defalarca rafineri edilse bile sonuçta benzin organik yakıt olduğu için bekleyen yiyeceklerin bozulması gibi bozulabilir.

• Yakıt tankının üretimi esnasında yakıt deposunda tortu kalabiliyor. Daha önce VW bir araçta aynı sorunu yaşayan birini okumuştum. Doğuş'un dürüstlüğünden şüpheliyim. Yakıt sistemini temizleyip aradan sıyrılmaya çalışabilirler. Yapmadılarına emin olabilir miyiz? Tortunun nerden geldiği önemli.

• opet sadece yakıt parasını vererek işin içinden kurtulacak mı yani? sıfır aracınızın 2 kilometre sonra çekici ile servise götürülmesi, günlerce serviste kalması, içinizdeki tedirginlik, sıfır aracın arıza yapması, çevredekilerin söylemleri vs ne olacak?,

ayrıca yakıttan sorun oluştu madem yeni yakıt koyup denemek 1 hafta mı sürmüş? başka bir işlem yapılmış gibi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 10 Ağustos 2021; 15:1:8 >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Bu tortu opet'teki benzinden mi geldi yoksa depoda uretim kaynakli kalmis olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugzy

Yakıt tankının üretimi esnasında yakıt deposunda tortu kalabiliyor. Daha önce VW bir araçta aynı sorunu yaşayan birini okumuştum. Doğuş'un dürüstlüğünden şüpheliyim. Yakıt sistemini temizleyip aradan sıyrılmaya çalışabilirler. Yapmadılarına emin olabilir miyiz? Tortunun nerden geldiği önemli.

Bire bir sizinle aynı fikirdeyim....

• öncelikle geçmiş olsun. size tavsiyem bi kulanız devamlı arac da olsun bi titreme bi sarsılma devamlı takipte kalın. ben hala opet in temiz olduguna inanıyorum. bi katakulli var bu işte. zaten yukardaki yorumlarda da söylemiş arkadaşlar.ben vw in acıklamasına inanmıyorum. zamanla vw in bu cakallıklarına sizde görüceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EFAE9B29C

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Hocam o arkadaş forumun trolü , bloklayın geçiniz . Yazdıklarını yetişkin bir insan yazmaz israf böyle insanlar .

• Ben hala aracın benzin deposunda bilerek ya da bilmeyerek bazı karışımlar olduğunu, bırakıldığını düşünüyorum.Üzerine aldığınız benzinle karışmış olabilir.Bu ihtimalide göz önünde bulundurun.Çünkü binlerce aracın peş peşe yakıt aldığı istasyonda sadece sizin yakıtınızda sorun çıkma ihtimali bana göre imkansız gibi.

• Öncelikle Allah kazasız belasız bir sürüş nasip eylesin.
    • Sakınan göze çöp batar diye güzel bir atasözü var. Buna çok inanırım. Araba veya başka bir maddeyi çok kafaya takmayacaksın. Kullanıp geçeceksin. Eminim aradan 1 sene geçtikten sonra heves, istek önemli ölçüde bitecektir.
    • Yaşanılan bu olay için gerçekten kullanıcı için çok ciddi talihsizlik olmuş. Mekanik olması sebebiyle, her aracın başına bu şekilde sıkıntılar gelebiliyor. Keşke ilk gün gelmeseymiş, ancak vardır bu iştede bir hayır demek lazım.
    • Forumu araştırdığınızda ne yazık ki kusursuz araç bulmanız imkansıza yakın. Golf de çok fazla kullanıcısı olması sebebiyle, çok fazla deneyim yaşanılıyor. Tabii her kullanıcı gelip haklı olarak olumlu/olumsuz yorumlarda bulunabiliyor.
    • Opet için de ufak bir yorum yapmak isterim. Genelde memnun olsam da, araç performansı da azda olsa kayıp olabiliyor özellikle PO, shell ve BP ile kıyasladığımda. Opetin de şöyle bir avantajı oluyor. Motor inanılmaz sessiz çalışıyor. Genelde hangisinde bonus veya kampanya varsa o benzin istasyonundan alıyorum.
    • Normalde benzin istasyonunda önceliğim shell di ancak hatıralarsınız ertesi gün zam uygulanacaksa, önceki gün istasyona gelen müşterilere benzin vermiyordu bazı shell istasyonları. Önceki aylarda bu durumdan dolayı çok sağlam ceza yedi Shell. Bende 3-4 tatsız olay yaşadığım için, shellden benzin almayı bıraktım. PO ve BP önceliğim. Kampanya olursa Opet den alıyorum benzini.

• Çok geçmiş olsun yakıt pompasını değiştirmediklerinden emin olun lütfen 1.0 etsi motorlarda çokça yakıt pompası arızası oluyormuş bilginiz olsun.Sadece yakıttan ise oradan benzin alan bir sürü araç vardır onların başına gelmemesi ilginç hani gelmediğini nereden biliyorsunuz derseniz mutlaka duyulurdu böyle bir durumda ayrıca Doğuş'un hata yakıttan deyip işlemi ücret talep etmeden yapması da ilginç geldi bana prosedür tam nedir bilmiyorum tabi ama ücretsiz yapıyorlarsa sanki kendilerinin de bir kusuru var yada gerçekten iyi niyetle yaptılar.

Diğer yandan size verilen numune de gerçekten sorunlu olayı tam bir öğrenin derim.

Aracınızı keyifle kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Dedikleri gibiyse sadece yakıt deposu temizlenmiş dert edecek bir durum yok.

• Sorununuzu çözdüklerini söylemişler ama sorun yakıtta ise o gün oradan benzin alan binlerce aracın yolda kalması ve İstanbul trafiğinin felç olması lazımdı.

Bence sorun arabadaydı.Tamir ettiler ,verdiler.

Güle güle kullanın.Allah başka dert vermesin.

• Alıntı

metni:
    opet sadece yakıt parasını vererek işin içinden kurtulacak mı yani? sıfır aracınızın 2 kilometre sonra çekici ile servise götürülmesi, günlerce serviste kalması, içinizdeki tedirginlik, sıfır aracın arıza yapması, çevredekilerin söylemleri vs ne olacak?,ayrıca yakıttan sorun oluştu madem yeni yakıt koyup denemek 1 hafta mı sürmüş? başka bir işlem yapılmış gibi sanki.

@hardcrss evet bu aslında ayrı bir dava konusu lakin bu işlerle uğraşmak gözümde büyüyor. O yüzden aracı teslim alabilmenin moraliyle bu da böyle olsun deyip geçtim.

Alıntı

metni:
    Bu tortu opet'teki benzinden mi geldi yoksa depoda uretim kaynakli kalmis olabilir mi ?

Opet ile bir görüşme yaptım. Onlar da Doğuş oto'nun koyduğu yakıt sorunlu olabilir diyor. Henüz sonuç çıkmadı tabi. Gerçi ben galeriden opete kadar sorunsuz gidebilmiştim. @aLLyC

Alıntı

metni:
    Çok geçmiş olsun yakıt pompasını değiştirmediklerinden emin olun lütfen 1.0 etsi motorlarda çokça yakıt pompası arızası oluyormuş bilginiz olsun.Sadece yakıttan ise oradan benzin alan bir sürü araç vardır onların başına gelmemesi ilginç hani gelmediğini nereden biliyorsunuz derseniz mutlaka duyulurdu böyle bir durumda ayrıca Doğuş'un hata yakıttan deyip işlemi ücret talep etmeden yapması da ilginç geldi bana prosedür tam nedir bilmiyorum tabi ama ücretsiz yapıyorlarsa sanki kendilerinin de bir kusuru var yada gerçekten iyi niyetle yaptılar.Diğer yandan size verilen numune de gerçekten sorunlu olayı tam bir öğrenin derim.Aracınızı keyifle kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Dedikleri gibiyse sadece yakıt deposu temizlenmiş dert edecek bir durum yok.

Esasen doğuş oto bir masraf çıkardı. 1000 Liranın üzerinde bir masraf var. Bunu yakıt sonucu kesinleştikten sonra opet'ten tahsil edeceklermiş. Ben de numune yakıt sonucunu takip edeceğim. @scorpion4201

Alıntı

metni:
    Güle güle kullanın.Allah başka dert vermesin.Sorununuzu çözdüklerini söylemişler ama sorun yakıtta ise o gün oradan benzin alan binlerce aracın yolda kalması ve İstanbul trafiğinin felç olması lazımdı.Bence sorun arabadaydı.Tamir ettiler ,verdiler.

Teşekkür ederim. Kendi görüşüm sorun gerçekten yakıt ile ilgiliydi fakat kesinleşmeyen nokta sorunlu yakıt depoya kim tarafından konuldu ?

Benim için önemli olan motor ve diğer bağlantılı parçalarda sorun olmaması. @pikalos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanCo -- 11 Ağustos 2021; 12:31:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErkanCo

Araba nazardan bozulmaz tabi.

Yüzbinlerce üretilen Golf'ten ve yüzbinlerce satın alan kişi arasından senin satın aldığının sorunlu olmasına, bu ihtimallere ve bu sebeplerin bütününün bir kişiye isabet etmesine nazar diyoruz. Bu 2021'de de böyle 3021'de de böyle olacak.

İnanırsın veya inanmazsın. Saygı duymak senin elinde.

Kimse kimsenin görüşüne saygı duymak zorunda değil.

Asırlardır süregelen yanlış bir fikirdir bu.

"SÜT SİYAHTIR" diyene saygı mı göstereceğiz?

Kazasız, belasız sürüşler dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok nedeni olabilir. O gun opet'ten Sizin problem yasayan tek arac olmasi dusundurucu.

Bir de en işler opet bayisi olabilir orasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 11 Ağustos 2021; 13:27:49 >
  • Show yapmayi birakin, Asirlarca dünyanın düz bir tepsi olduguna inanildi. Hayatta basarilar.

• Bence tarcanlar (Kocaeli) oto ekspertize aracınızı bir götürün. Ben olsam bayiye guvenmezdim.

• Furkan Karakayayoutube
    Merhabalar 😊, uzun zamandır kendi aracımı çekmemi istiyordunuz. Aracın fabrika çıkışı birkaç kusuru vardı ve bunların giderilmesini bekledim. Araçla ilgili garantiden tam net bir bilgi gelmediği için de videoyu sürekli erteledim. 🤔Bugün itibariyla sonuçlanan işlemlerden sonra hem sıfır bir otomobil aldığınızda neler yapmalısınız, ne tür işlemler gerekir ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini size dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Sürçülisan ettiysem affola!✋ Siz neler düşünüyorsunuz? Sıfır bir otomobil aldığınızda bu tür problemlerle karşılaşsaydınız tepkiniz ne olurdu? Sıfır araba alırken arabayı kontrol ediyor musunuz? Yorumlarınızı çok merak ediyorum.🙋‍♂️ İyi seyirler... İçeriklerimi beğeniyor ve destekliyorsanız ABONE olabilirsiniz. Videoyu BEĞENEREK önerilenlere çıkmama yardımcı olabilirsiniz. İyi seyirler dilerim... İyi seyirler..🙂
    https://www.youtube.com/watch?v=2JQmqwExOlw&ab_channel=FurkanKarakaya

bu videoyu izleyince konu geldi aklıma olaya bak... kırık klima ve kaput kilidi. Çok ilginç.

• ErkanCo kullanıcısına yanıt
    Benim patron sıfır A6 quatto almıştı 2018’de 1 hafta sonra gelip tampona çaktılar. Ben de sıfır fiestayı 6 ay kullanıp arkadan birin gelip tampona bindirmesine şahit oldum. Ne yazık ki her arabada sıkıntının nerden geleceği belli olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • murat8550 kullanıcısına yanıt
    Havalandırma menfezinin kırık olmasıyla klimanın kırık olması arasında baya fark var yalnız yani başlık ilgi çekmek için olmuş biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Aracınız çok güzel güle güle kullanın soğumayın araçtan. Can sıkıcı bir durum oldu ama bitti gitti.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.