Şimdi Ara

SON HAMLELER..AKDENİZ-ERCİYES-KOCAELİ-KIRIKKALE-ULUDAĞ HUKUK SIRALAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son günümüz tercihimi yaptım ama sıralama konusunda günlerdir git gel yaşıyorum . yardımcı olacak varmıdır ? Akdeniz - Uludağ - Kırıkkale - Kocaeli - Erciyes üniversiteleri arasında sıralama yapamıyorum . su an mevcut sıralamamda Akdeniz-Kocaeli-Uludağ-Kırıkkale-Erciyes şeklinde sizce kesinlikle degiştirmem gereken bir şey var mı ? Önceligim Egitim ve Savcılık-Hakimlik sınavlarındaki başarı Akdeniz üniversitesi egitimi hakkında iyi şeyler duymadım . Kocaeli , Kırıkkale, Erciyes egitimi hakkında iyi şeyler duydum ama onlardada şehir ve üniversite lanetlenmiş gibi konuşuluyor . buna benzer cok fazla konu açılmıştır ama bide benden olsun bu üniler arasında sıralama alabilirmiyim Nedenleriyle birlikte.

• 3-5 yardım lütfeeen
  • Sıralama nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ötedeoyna

Sıralama nedir ?

Dostum sıralamaya göre güya 2-3 ü garanti sadece bu yazdıklarımdan ama hani öne kayar ileri kayar hesaplarıyla benim yazarken sıralamadan bagımsız yazmam lazım bunları . Anlayacagın konu gelir mi gelmez mi den cok bu üniler yazılırken nasıl bir sıralama olmalı sorusuyla alakalı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2015lys1 -- 15 Temmuz 2015; 23:46:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2015lys1

quote:

Orijinalden alıntı: ötedeoyna

Sıralama nedir ?

Dostum sıralamaya göre güya 2-3 ü garanti sadece bu yazdıklarımdan ama hani öne kayar ileri kayar hesaplarıyla benim yazarken sıralamadan bagımsız yazmam lazım bunları . Anlayacagın konu gelir mi gelmez mi den cok bu üniler yazılırken nasıl bir sıralama olmalı sorusuyla alakalı :)

Kocaeli ve ya akdenizi öne yazmanı öneririm ben kayseri kirikkale falan pek sosyal şehirler değil üniversitenın eğitimi kötüymuş falan bakma sen bunlara 4 5 yıl sonra odun gibi mezun olmak bi işe yaramaz sosyal bi insan olmak önemli

• Ya aslında o konuda haklısın da ne bileyim şu okulların hakimlik savcılık sınavlarında başarı sırası olsun egitimi olsun en çok takıldıgım noktalar oldu yoksa Antalyayı tek yazar geçerim hatta belki hukukta gelmez diye psikoloji ve PDR yide altına yapıştırırımda işte :D gelecek kaygısı .
  • quote:

Ya aslında o konuda haklısın da ne bileyim şu okulların hakimlik savcılık sınavlarında başarı sırası olsun egitimi olsun en çok takıldıgım noktalar oldu yoksa Antalyayı tek yazar geçerim hatta belki hukukta gelmez diye psikoloji ve PDR yide altına yapıştırırımda işte :D gelecek kaygısı .

Hocam ıstanbul ve ankaradaki okullardan sonra pek bi farkı kalmıyor tabi profesör sayıları falan önemli bu konuda selçuk da iyi ama dedim ya kayseriye gidip okuldan yatağa yataktan okula giden bi insan mezun olunca savcı olsa ne olmasa ne . Ayrıca karşılaştırdıgın okulların birbirinden öyle ahim şahim bi farkı yok şehir seç bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kocaeli önlere atma pişman olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk40bin

Kocaeli önlere atma pişman olursun.

Sebep nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilk40bin

Kocaeli önlere atma pişman olursun.

Sebep nedir?

Eğitim seviyesi özellikle makine mühendisliği her sene daha da geriliyormuş.
  • Hadi ya orda 7 prof var diye biliyorum Hukuk için bu saydıgım hiç bir okulda okadar yok antalyada 3 , kırıkkalede hiç yok diye biliyorum açıkcası egitim konusunda en çok oraya güveniyordum:D birde 65 geçme notuymuş sanırım egitimi saglamki ögrenciden beklentisi büyük ondan zor geçiriyorlar diye tahmin etmiştim
  • ötedeoyna kullanıcısına yanıt
    Sosyallesmeden kastiniz ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: minervan

Sosyallesmeden kastiniz ne?

Her türlü arkadaş ortamının olmasından bahsediyorum her türlü eğlence ortamına girmek kız arkadaşlarınla rahat rahat istedigin yere girip cikabilmek insanlarla ilişkilerini guclendirmek vb.

• bi upp
  • Bence akdeniz ve kocaeli mutlaka önde diğer 3 üniye göre sende oyle yapmışşın ama kocaelimi antalyamı o konuda bir bilgim yok
  • 2015lys1 2 kullanıcısına yanıt
    Uludağ hukuk hakkında fikir sahibi olmak isteyenler bknz :https://twitter.com/timucinkoprulu
  • Ben böyle yaptım kendiminkinde:kocaeli akdeniz uludağ kırıkkale sıramam 21.534 senin kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold_Spear kullanıcısına yanıt
    25 e yakın ama kocaelinin gerilemesini düşünüyorum ben puan olarak . senin yazdıgın sıralamadan tek farkımız kocaeli akdeniz Egitim durumlarını karşılaştırmamız lazım yoksa 2side ögrenci olarak yaşanacak şehirler. Uludagın kampüsüne lanet yagdırıyorlar ondann bende pek sıcak bakmadım ona ha diceksin sanki uludag seni bekliyo kesin tutmuyor bile ama olsun bakarsın şansızlıgımız tutar falan %1 ihtimal geriler bize patlamasın :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.