Şimdi Ara

SON SENE AÇIĞA GEÇMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hibrit sistem falan diyorlar, vaka sayısı yükseliyor. Kategorize edip 1 gün farklı grup diğer gün farklı grup gidecek gibi duruyor.

Bu tür önlemler, okula girişte ateş ölçme, denetimler vs. okulun gidişini etkiler mi?

Obp de düşük geliyor benim bu gidişle son sene yükseltirsem en fazla 83 obp gelir. 9'da ortalamam düşüktü özellikle, son sene açıkta 85-86 civarı bir şey gelir, 3 puan da 3 puan.

Andorid telefon vs. kullanmayacağım, direkt sosyalliği,onu bunu minimalize edip planlı çalışacağım. Dershaneye gideceğim bu arada, lisem ortalama altı bir anadolu lisesi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• up

• Hocam bende imam hatipte okuyorum son senem açığa alıcam inşallah şuanlık obp ort 84-85 benimde bi 88 felan çekmeyi planlıyorum.Mezunlarla gidip gelicem siz nasıl yapacaksınız

• Koronadan ziyade disiplinli isen okula gitmemen çook büyük avantaj olur

• doyourenouncesatan kullanıcısına yanıt
    düz dershane dostum, 12'lerle gidip geleceğim muhtelemen.

• ul

• Açık lise en mantıklı harekettir bence, özellikle iyi bir lisede değilseniz, ben de 12. sınıfta açık liseye geçtim, 3 sene ortalamam 84,5'tu, açık lise sonunda obp'm 89 oldu, obp'sini 94'ten 99'a çıkaran arkadaşlarım da oldu ayrıca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açığa nasıl geçiliyor beyler tarihi falan nasıl acaba. Mesela bir ea ci fizik kimya sınavına muhattab tutuluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sosyalleşmek önemli hocam.dostlarınız size yardımcı olur.pandemide evde bomboştum ama arkadaş olmadığı için verim alamadım.

• Aşırı mantıklı hareket ilk kez sınava hazırlanıldığı için mezun senesinde olduğu kadar salma bunalma olacağını da düşünmüyorum

• JokF J kullanıcısına yanıt
    Evet, tarihi var, aöl'de açıklanıyor tarihi, halk eğitimden kolayca geçiliyor açık liseye, fizik kimya gibi derslere son sene geçenler muhattap tutulmuyor, ben 2 sene önce geçtiğimde tarih, felsefe, edebiyat, din kültürü ve ingilizce vardı, hâlâ öyle olması lazım, zor olmuyor zaten sınavlar, sınav haftası ortalama bir çalışma ile hepsinden iyi not alabiliyorsunuz

• teşekkürler up.

• Hocam avantajlı bir durum ama Erasmusu unut

• lastnovember L kullanıcısına yanıt
    nasıl yani açık lise mezunları ünide erasmus yapamıyor mu?
    baktım ünide yapabiliyorlarmış lisede erasmus yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwaysneedmentalreset -- 30 Temmuz 2020; 22:5:15 >
  • alwaysneedmentalreset kullanıcısına yanıt
    Hmm, detaylı bak demek ki yanlış bilgi aktarılmış bana, olması saçmaydı zaten umarım dediğin gibidir

• lastnovember L kullanıcısına yanıt
    nasi la

• msü ile askeri okulları yazmayı düşünenler bir daha düşünsün bu açık liseye geçmeyi. biraz sıkıntılı durumlar var diye duydum araştırmak gerek. örgün eğitim dışına çıkma-çıkarılma sonucu mülakata giren adaylar başvurabilse bile mülakatta eleniyormuş. aynı şeyler gülhane askeri tıp fakültesi için de geçerli olabilir.
  • up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.