Bildirim
Son Sene Yurtta Kalmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene sırf yol sıkıntısı yüzünden kaybettim, bence yurda kayıt olman iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: electronicman22
Geçen sene sırf yol sıkıntısı yüzünden kaybettim, bence yurda kayıt olman iyi olur
Biraz daha anlatabilirmisin ? Durumun benimki kadar beter miydi ?
Kardeşim eğer durumun yoksa boşver yurdu ben kaldım 10.sınıfım yandı lisem bi ilde devam ediyor sırf yerleşik ders ortamım bozulmasın diye babam emekli memlekete gitmiyor. O yüzden hayatını 2 saatlik yol için karartma sevmezsen yurdu dönüşlerin falan olur çok zorluk çekersin
quote:
Orijinalden alıntı: RequemOn
Kardeşim eğer durumun yoksa boşver yurdu ben kaldım 10.sınıfım yandı lisem bi ilde devam ediyor sırf yerleşik ders ortamım bozulmasın diye babam emekli memlekete gitmiyor. O yüzden hayatını 2 saatlik yol için karartma sevmezsen yurdu dönüşlerin falan olur çok zorluk çekersin
Para sıkıntısı yok hocam. Bulduğum yurt devlet bursunu alıyor.
Yurt da bir fen lisesine ait -
quote:
Orijinalden alıntı: DEXTERSDARKPASSENGER
quote:
Her allahın günü 1.5 saat gidiş, 1,5 saat geliş +istanbul trafiği, hatırlamak bile istemiyorum, gideceğin yurda da bağlı, mesela femin yurtları bu sene dersaneli, yatılı dersane anlayacağın, öyle bir yer mi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DEXTERSDARKPASSENGER
quote:
Her allahın günü 1.5 saat gidiş, 1,5 saat geliş +istanbul trafiği, hatırlamak bile istemiyorum, gideceğin yurda da bağlı, mesela femin yurtları bu sene dersaneli, yatılı dersane anlayacağın, öyle bir yer mi?
Yok hocam 3 öğün yemek + gece yatma dışında full okul ve kütüphanelerde olucam.
Herhangi bir cemaat ya da kuruluşla ne benim alakam var ne de yurdun alakası var
-
Anladım hocam. Dediğim gibi derse kendini verirsen sıkıntı olmaz kanımca ama diyelim yurda yerleştin kasımda sıkıntılar başladı. Aralıkta bitse kurtulsam havasına girdin. Marta kadar o çileyi bi şekilde çekersin tabi karar senin kimsenin kötülüğünü de düşünmem.
quote:
Orijinalden alıntı: RequemOn
Anladım hocam. Dediğim gibi derse kendini verirsen sıkıntı olmaz kanımca ama diyelim yurda yerleştin kasımda sıkıntılar başladı. Aralıkta bitse kurtulsam havasına girdin. Marta kadar o çileyi bi şekilde çekersin tabi karar senin kimsenin kötülüğünü de düşünmem.
Tek korkum bu zaten hocam yoksa yurtta başıma hiç bir şey gelmez.
Kendi başımın çaresine bakan adamım -
Hocam son sene arkadasim 40 dk yol icin evden yurda gecmisti 1 hafta sonra geri evine dondu istersen bi dene sonra kesin kararini ver.hayırlısı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: BuI
Hocam son sene arkadasim 40 dk yol icin evden yurda gecmisti 1 hafta sonra geri evine dondu istersen bi dene sonra kesin kararini ver.hayırlısı olsun
Girip çıkma gibi bir şansım da var. Bakalım hayırlısı -
Yurtta kal hocam pişman olmazsın,eğer yurdun kıymetini bilir güzel ders çalışırsan sene sonunda bu mesajımı hatırlarsın...
Fetullah yurdumu kalipta zikirmi cekecen?
quote:
Orijinalden alıntı: coldcommune
Fetullah yurdumu kalipta zikirmi cekecen?
Ne alaka hocam ?
kal. yurtta kalan arkadaşlarım (seninkinden kısa 1 saat yolları) tıpa girdi çoğu diş tıp falan -
aynen bende 4 saat git gel yapıyorum hocam yurt yok okul da yok mecbur çekiyorum. alışıyosun ama mesela benim 2. haftam alıyorum yaprak testi kulaklık kulakta geçen zamanı böyle değerlendiriyorum. -
Yakınlardan ev tutabiliyorsan arkadaşlarınla ev tut. Yurtta sana ders çalıştırmayacak bin bir türlü neden olacak
quote:
Orijinalden alıntı: WeasLey_
aynen bende 4 saat git gel yapıyorum hocam yurt yok okul da yok mecbur çekiyorum. alışıyosun ama mesela benim 2. haftam alıyorum yaprak testi kulaklık kulakta geçen zamanı böyle değerlendiriyorum.
Ben günde 4 saat ayaktayim.
Bu yetmezmis gibi dayilar fortluyor.
yurt şart
quote:
Orijinalden alıntı: Hyford
Yakınlardan ev tutabiliyorsan arkadaşlarınla ev tut. Yurtta sana ders çalıştırmayacak bin bir türlü neden olacak
bu nedenleri ayrintili bicimde ya burdan ya da özel mesajdan yazabilir misin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tersi kendisine eşit olan fonksiyon
- palme deneme sonuç
- ceviz ishal yapar mı
- fem dershanesi
- manyetizma formülleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X