Şimdi Ara

Son Sene Yurtta Kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev ile okul arası otobüs ile 2 saat sürüyor. Günlük hesap ettiğimizde 4 saat yolda geçiyor.

Okula 3 dk mesafede yurt var. Parasını verip yurtta kalmak mantıkl ımıdır ?

12. Sınıf çalışmamı nasıl etkiler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Geçen sene sırf yol sıkıntısı yüzünden kaybettim, bence yurda kayıt olman iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: electronicman22

Geçen sene sırf yol sıkıntısı yüzünden kaybettim, bence yurda kayıt olman iyi olur

Biraz daha anlatabilirmisin ? Durumun benimki kadar beter miydi ?

• Kardeşim eğer durumun yoksa boşver yurdu ben kaldım 10.sınıfım yandı lisem bi ilde devam ediyor sırf yerleşik ders ortamım bozulmasın diye babam emekli memlekete gitmiyor. O yüzden hayatını 2 saatlik yol için karartma sevmezsen yurdu dönüşlerin falan olur çok zorluk çekersin

• quote:

Orijinalden alıntı: RequemOn

Kardeşim eğer durumun yoksa boşver yurdu ben kaldım 10.sınıfım yandı lisem bi ilde devam ediyor sırf yerleşik ders ortamım bozulmasın diye babam emekli memlekete gitmiyor. O yüzden hayatını 2 saatlik yol için karartma sevmezsen yurdu dönüşlerin falan olur çok zorluk çekersin

Para sıkıntısı yok hocam. Bulduğum yurt devlet bursunu alıyor.

Yurt da bir fen lisesine ait
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEXTERSDARKPASSENGER

quote:

Geçen sene sırf yol sıkıntısı yüzünden kaybettim, bence yurda kayıt olman iyi olur

Her allahın günü 1.5 saat gidiş, 1,5 saat geliş +istanbul trafiği, hatırlamak bile istemiyorum, gideceğin yurda da bağlı, mesela femin yurtları bu sene dersaneli, yatılı dersane anlayacağın, öyle bir yer mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Kez mezuna kalmak
    3 yıl önce açıldı
    1 sene de mezuna kalınır
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DEXTERSDARKPASSENGER

quote:

Her allahın günü 1.5 saat gidiş, 1,5 saat geliş +istanbul trafiği, hatırlamak bile istemiyorum, gideceğin yurda da bağlı, mesela femin yurtları bu sene dersaneli, yatılı dersane anlayacağın, öyle bir yer mi?

Yok hocam 3 öğün yemek + gece yatma dışında full okul ve kütüphanelerde olucam.

Herhangi bir cemaat ya da kuruluşla ne benim alakam var ne de yurdun alakası var

• Anladım hocam. Dediğim gibi derse kendini verirsen sıkıntı olmaz kanımca ama diyelim yurda yerleştin kasımda sıkıntılar başladı. Aralıkta bitse kurtulsam havasına girdin. Marta kadar o çileyi bi şekilde çekersin tabi karar senin kimsenin kötülüğünü de düşünmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: RequemOn

Anladım hocam. Dediğim gibi derse kendini verirsen sıkıntı olmaz kanımca ama diyelim yurda yerleştin kasımda sıkıntılar başladı. Aralıkta bitse kurtulsam havasına girdin. Marta kadar o çileyi bi şekilde çekersin tabi karar senin kimsenin kötülüğünü de düşünmem.

Tek korkum bu zaten hocam yoksa yurtta başıma hiç bir şey gelmez.
    Kendi başımın çaresine bakan adamım
  • Hocam son sene arkadasim 40 dk yol icin evden yurda gecmisti 1 hafta sonra geri evine dondu istersen bi dene sonra kesin kararini ver.hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: BuI

Hocam son sene arkadasim 40 dk yol icin evden yurda gecmisti 1 hafta sonra geri evine dondu istersen bi dene sonra kesin kararini ver.hayırlısı olsun

Girip çıkma gibi bir şansım da var. Bakalım hayırlısı
  • Yurtta kal hocam pişman olmazsın,eğer yurdun kıymetini bilir güzel ders çalışırsan sene sonunda bu mesajımı hatırlarsın...

• Fetullah yurdumu kalipta zikirmi cekecen?

• quote:

Orijinalden alıntı: coldcommune

Fetullah yurdumu kalipta zikirmi cekecen?

Ne alaka hocam ?

• kal. yurtta kalan arkadaşlarım (seninkinden kısa 1 saat yolları) tıpa girdi çoğu diş tıp falan
  • aynen bende 4 saat git gel yapıyorum hocam yurt yok okul da yok mecbur çekiyorum. alışıyosun ama mesela benim 2. haftam alıyorum yaprak testi kulaklık kulakta geçen zamanı böyle değerlendiriyorum.
  • Yakınlardan ev tutabiliyorsan arkadaşlarınla ev tut. Yurtta sana ders çalıştırmayacak bin bir türlü neden olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: WeasLey_

aynen bende 4 saat git gel yapıyorum hocam yurt yok okul da yok mecbur çekiyorum. alışıyosun ama mesela benim 2. haftam alıyorum yaprak testi kulaklık kulakta geçen zamanı böyle değerlendiriyorum.

Ben günde 4 saat ayaktayim.

Bu yetmezmis gibi dayilar fortluyor.

yurt şart

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyford

Yakınlardan ev tutabiliyorsan arkadaşlarınla ev tut. Yurtta sana ders çalıştırmayacak bin bir türlü neden olacak

bu nedenleri ayrintili bicimde ya burdan ya da özel mesajdan yazabilir misin ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.