Şimdi Ara

[SON] TurkNet Tarafından Dolandırıldım-Mağdurum EDİT 6 BTK Cevap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
16.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
205 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türk Telekom'u aradığınızda yeni abonelik başvurusu yapmaya çalıştığınızda port durumunu da sorun, var ise TurkNet'e verilmeyen portlar var demektir.

https://altyapisorgu.netspeed.com.tr/

Buradan sorgulayıp ekran görüntüsü atar mısınız?
  • Royals11 kullanıcısına yanıt
    Netspeed dolaba olan yakınlığı göstermiştir. Dolap varken santralden bağlantı verilmiyor çünkü. Santral binasına uzak iseniz YAPA ya bulaşmayın, dertsiz başınıza dert alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 30 Aralık 2020; 19:4:27 >
  • Buyrun hocam.

[SON] TurkNet Tarafından Dolandırıldım-Mağdurum EDİT 6 BTK Cevap
    Dedikleri gibi port yokmuş. Dolapta türk telekom'a ayrılmış portlar da olabilir. Dediğim gibi müşteri hizmetlerinden başvurmayı deneyin port durumunu sorun.

xDSL istatiklerini detaylı atar mısınız? Adsl mi yazıyor VDSL mi

Örnek: (benim hattimda böyle) (Alt yapım 54 destekliyor, ben Türk Telekom'da 50mbps paket kullanıyorum) [SON] TurkNet Tarafından Dolandırıldım-Mağdurum EDİT 6 BTK Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 30 Aralık 2020; 19:8:1 >

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    Maksimum ne kadar hız alabileceğimi sordum hala cevap verilmedi. Eğer yüksek hızlar yoksa zaten başvurmam. Sanırım ileride tekrar TT altyapısına geçmek falan zor oluyormuş, sıkıntılı bir süreçmiş. Hocam bir de Evka1 bana yakın denilebilir tabi santral tam hangi bölgesinde orasıda var. Ek olarak bölgedeki gördüğüm tek tip3 kutu evimin sokağında ve bana 230m uzaklıkta(google mapsten ölçtüğümde).
  • Hocam başvurduğumda port vardı. Zaten onlarada dedim TT bile boş port yok diyor emin misiniz. Onlarda evet dediler. Öyle bağlattım.

Yükleme hızı 1 olarak tanımlanmış. O zaman adsl kullanıyorsunuz ve Türk Telekom'da port yok dediğine göre, yapacak birşey kalmıyor hocam. Keşke en başından VDSL baglatsaydiniz. bende böyle [SON] TurkNet Tarafından Dolandırıldım-Mağdurum EDİT 6 BTK Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 30 Aralık 2020; 19:16:14 >
    Önemli olan devrenizin bağlı olduğu yer. Tekrar VAE ye geçmek dediğiniz gibi sıkıntılı.

Şuan o kutuya bağlısınız muhtemelen, YAPA olunca onu es geçip santrale bağlanacaksınız. Hız uzaklığa göre düşecek.
  • Her gün sorgulama yapın, var görünürse direk destek talebi açın. Yapışın yani
  • Hocam zaten konuda da yazdım. Bağlantımı VDSL olarak yaptım. Aktive edildiğinde dahi VDSL olduğu söylendi. Yani ben ADSL bağlatmadım. Benim için VDSL portu rezerve ettiler. Öyle baglattım.

İlk bağlattıgınız gün ne kadar alıyordunuz hız? Sizin portunuzu başkasına vermiş olabilirler
    Anladım hocam artık ne derlerse. Eğer uzaksa bağlatmam. Zaten 2021 yılı içnde(ort 8 ay) kesin daireye kadar fiber gelecekmiş. Müdürlük öyle dedi. Zaten kabloları döşediler.
  • İlk bağlattığımda ADSL modemden girebiliyordum. Baştan beri ADSL bağlamışlar sanırım. Uygulamada VDSL yazdığı ve görünen paketim 35mbps olduğu için modem sipariş ettim.
    Bu çok iyi bir haber, şimdiden hayırlı olsun.

Fiber gelse bile pek umitlenme, port vermiyor turk telekom. Illa ttnet olucaksin yoksa port yok diyorlar. Aynisi basima geldi malesef yukseltemiyorum fiber kablo olmasina ragmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederim hocam. Darısı altyapı sorunu çekenlerin başına.
    Size en başından adsl bağlamışlar. Türk Telekom ekibi yamuk yapmış olabilir. Türk Telekom müşterisi olmak istemiştir birisi, ona o portu vermişlerdir. Sizede adsl bağlamışlardır.

Çok oluyor bu
  • Hocam en azından an yakın dolaba bağlayacaklarmış. En azından VDSL alamaz mıyım ?
  • Hocam ama neden bilgi verilmedi. İnternetim aktif edildiği bilgisi verilirken bile sordum VDSL demi diye. O zaman bile VDSL bilgisi verildi.
    1 kargo 2 e ticaret 3 internet ekibinin dediğine güvenmeyeceksin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.