< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royals11 -- 1 Ocak 2021; 23:15:58 > |
[SON] TurkNet Tarafından Dolandırıldım-Mağdurum EDİT 6 BTK Cevap
-
-
-
Rica ediyorum, lütfen konuyu öne çıkarabilir miyiz -
Merhaba, öncelikle karşılaşmış olduğunuz bu durum nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bana bu durumu PM üzerinden iletirseniz size elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım. Port durumunuzu arkadaşlarım hızlıca kontrol edecek ve size konu hakkında bilgi vereceklerdir. Sizden mesaj bekliyorum. Ortada bir mağduriyet söz konusu ise çözümü ve telafi için çalışacağız. -
Cevabı kim yazdı bilmiyorum ama VDSL sinyali verilmiş hatta ADSL modem çalışmaz. Bu nasıl bir şehir efsanesi ise bir türlü bitmedi.
Bunda biraz TürkNet'in YAPA da biz iki sinyali de veriyoruz siz istediğinizi kullanın mantığınında payı var sanırım. -
Ben de öyle biliyordum. Orada bi işkillendim zaten. Böyle bişey mümkün mü ben VDSL internete geçiyorum ama onlar ADSL olarak düzenliyorlar ve bana bilgi bile verilmiyor. Tüketiciyi yanıltmak olmuyor mu? Hakkımı aramak için ne yapmalıyım. -
50mbps VDSL hatta sahibim. Huawei ve Pikatel adsl modemlerimde VDSL bağlantı sağlanamadi. -
Hocam basbaya kandırılmışım. ADSL bağlantı bağlandığı bilgisi bile verilmedi aktive edildiğinde bile sordum 35mbps’lik paket demi , VDSL kullanabileceğim demi diye sordum ve evet cevabını aldım ama bana bilgi verilmeden ADSL bağlanmış. -
Modeminizin modeli nedir? -
Türkiye'de yapılacak pek de bir şey yok desem yanlış olmaz sanırım. -
Şu anki modemim TurkNet’in kendi tavsiye ettiği modem olan Zyxel VMG8623-T50B. -
Şu an altyapım YAPA destekliyor. YAPA santraline bağlıymışım. Eğer YAPA’da bağlantım mümkün değilse tüketiciyi yanıltmaktan hukuki yollar ile hakkımı arayacağım. Artık ne kadar arayabilirsem sonuna kadar gitmek istiyorum. -
Modem ile vdsl2 destekligi yönünde bilgi bulabildim sadece. Şuan adsl ile bu modemi kullanabiliyor musunuz?
Eğer kullanamiyorsaniz
Keşke şu modemi alsaydiniz;amazonASUS DSL-AC750 DualBand-Ebeveyn Kontrol Destekli-DLNA-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem Routerhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07BHS87JR/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlT2_P9j7Fb7VGV02P
ADSL-VDSL-FiBER desteği var. İlerde port olunca yükseltme yapıp modemi değişmezdiniz.
-
Hocam TurkNet’in tavsiye ettiği modem de hem ADSL hem VDSL hem de FİBER destekli.
AC desteği ile yüksek bant genişliği ve daha hızlı veri aktarımı
Hem 2,4 Ghz hem de 5 Ghz kullanma imkanı
ADSL, VDSL ve ETH (Fiber) desteği -
Anladım hocam, keşke internet yükseldikten sonra alsaydiniz. İade kabul etmiyor mu? -
Devre numaranıza göre VAE bağlantınız. Telekomun numaralarından kendisi. -
-
-
Santral binasına yakın mısınız? -
342m gösteriyor Netspeed sorgusunda. Hocam bir de TT müdürlüğüne gittiğimde onlar dolabımın numarasının 50 olduğunu ve tip3 olduğunu söylemişlerdi.
Arkadaşlar bu @TurkNetDestek isimli ne olduğu - kim olduğu belirsiz kişi her TurkNet rezaletinde konuya zıplar , alıntıdaki mesajı yazar... Görüntüde sanki ilgileniliyor havasını verir. Buna pm atınca da "arkadaşlara ilettim ilgilenecekler" diyerek klasik bir BOT cevabı verir. İş orda kalır. Gereksizdir yani. Yapacağınız en güzel şey foruma şikayetlerinizi oluşturup(ki herkes okusun-karar verirken belirleyici olsun) aynı şikayetleri ve mağduriyetinizi BTK (Bilgi Teknolojileri Kurumu)'na da yazmaktır. Üşenmeyin yazın lütfen. Emin olun ki sorununuz çok daha kayda değer bulunup çözümlenecektir (göç korkusundan sebep)... |
Cevabı kim yazdı bilmiyorum ama VDSL sinyali verilmiş hatta ADSL modem çalışmaz. Bu nasıl bir şehir efsanesi ise bir türlü bitmedi.
Bunda biraz TürkNet'in YAPA da biz iki sinyali de veriyoruz siz istediğinizi kullanın mantığınında payı var sanırım. |
adam rezerve ettiniz diyor, sen anlık olarak değişebilir diyorsun.
|
Benim Babamın aile mezarlığının (anane) taşını atıp burası sahipsiz ve boş diye başkasına satmışlar. Ananesi 1999'da ölmüş. 2017'de mezar yeri çalınıyor. Belki bir konu açar yazarım foruma. Özetle = Mezar Eyüp mezarlığında cadde kenarı, neredeyse boğaz manzaralı denen tipte bir yer. İşin içinde olan mezarlık çalışanı soyguncular tutuştu, günde 2 kere babamı arıyorlar. Satın alan adamın iş yeri ile bizim mezar arası 50 metre falan. Caddede ismi lazım değil değil telefon operatörü mağazası varmış, 2 sene öncede vurulup öldürülmüş. Mezar boş diye Kasım 2017'de satıyorlar, artık Allahın işine bakın 10 gün sonra satın alanların cenazesi oluyor, gömü yapılıyor, evet bizim akrabaların üstüne. Şimdi konuda "rezerve edilen port nasıl başkasına verilir" diye mesajlar okudum. Bu ülkede adamın götünden donunu alırlar, versene lan o bizim derler. Evine gelir çocuğunu alırlar, o bizim çocuk derler. Bi ülkede adalet sistemi, hukuk olmazsa her bok olur. İnternetin PORT YOK cart curt işi, sanırımmmmm Elon Musk'ın Starlink gibi projeleri ile direkt uzaydan gelen sinyalle bypass edilen eski tip operatörler ile çözülecek. Çözülecekten kastım, mevcut operatörler bakacakki pabuç pahalı, o zaman ilerleme olur. |
Rica ediyorum, lütfen konuyu öne çıkarabilir miyiz
|
Size portu rezerve edebiliriz demişler ya neyi uzatıyosunuz hala bari konuyu doğru okuyun |
Hocam bana rezerve edilen port nasıl doluyor?
Aktivasyon sonunda internet için kullanıcı adı ve şifre verilirken bile hattımın VDSL olduğunu söylediniz. Peki madem port doldu ve bağlantımı ADSL olarak yaptınız. Bunun bilgisi neden bana paylaşılmadı ? Ses kayıtları incelendiğinde bunları dediğinizi ve benim haklı olduğumu, mağdur oluğumu doğruladınız ama çözüm önermiyorsunuz. |
Konuyu öne çıkanlardan indirtmişler yine. Satış departmanı ve bu forumla ilgilenen ilişkiler departmanı kimse o iyi çalışıyor. Benzer performansı teknik servis ve altyapınızda da görmek isteriz. |
Benzer içerikler
- dolap uygulamasında dolandirildim ne yapmalıyım
- iyzico dolandırıcılığı
- trendyol tüketici hakem heyeti
- tarihi geçmiş yulaf yenir mi
- gaming gen tr kupon kodu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X