Şimdi Ara

[SON] TurkNet Tarafından Dolandırıldım-Mağdurum EDİT 6 BTK Cevap (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
16.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
205 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bana tavsiye eden enişte Turknet i bırakıp başka firmaya geçti, kazığı bize kaldı.

Turknet cidden bir balon imiş.

• Bu TürkNet boş port nasıl dolar ulan durumunu zamanında şerifalide otururken bir "türknet çalışanı" bana çok güzel bir şekilde anlatmıştı el altından. Gelip kaypak kaypak "Türktelekom'a da ben bakıyorum Superonline'a da TürkNet'e de ama Türktelekom müşterisi varken neden TürkNete bakayım önce" diye bir laf etmişti. Bu olayla işkillendirirsek de eğer bir Türktelekom üyesi senden önce gelip o VDSL portunun üstüne oturursa, rezerv mezerv dinlemezler portu ona verirler öylece kalırsın. Bu şirketler özellikle altyapı konu olduğunda bir piramite dönüşüyor en üstte de haliyle en büyük geliri getiren en pahalılarından olan Türktelekom (ve taahhütçükleri) var.

• Altyapı sahibinden al hizmetini rahatına bak altyapı kiracısı Türknet ile uğraşma
  • https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=146645596
    Hocam en azından adsl bağlamışlar linki attığım konuda arkadaşın portunu yok etmişler geçmiş olsun
  • Yine türknet yine dolandırılma olayı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Size portu rezerve edebiliriz demişler ya neyi uzatıyosunuz hala bari konuyu doğru okuyun  

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu forumda inanılmaz zeki insanlar var bilinmeyeni bilen görülmeyeni gören ama bu forum bu Turknetdestek in foyasını ortaya çıkaramadı. Bu adam herkesle billur geçiyor kayıt mayıt yok beni 1.5 ay oyaladılar kaç defa konu da açtım foruma en son aa sizinki olmuyormuş bay bay dediler. Turknet den de netspeed den de uzak durun. 3 kuruş ucuz olsun diye kendinizi yıpratmayın bu ülkede kanun olsa bunları sınır dışı ederler ama herkes at koşturuyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rush10 -- 2 Ocak 2021; 2:34:1 >
  • Turknetin sahibi sirketini satiyormus ne kadar eder ?

Sizce satmali mi yemeksepetinin sahibi nevzat aydin gibi yoksa devam mi etmeli ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Babamın aile mezarlığının (anane) taşını atıp burası sahipsiz ve boş diye başkasına satmışlar.

Ananesi 1999'da ölmüş. 2017'de mezar yeri çalınıyor. Belki bir konu açar yazarım foruma.

Özetle =

Mezar Eyüp mezarlığında cadde kenarı, neredeyse boğaz manzaralı denen tipte bir yer.

İşin içinde olan mezarlık çalışanı soyguncular tutuştu, günde 2 kere babamı arıyorlar.

Satın alan adamın iş yeri ile bizim mezar arası 50 metre falan.

Caddede ismi lazım değil değil telefon operatörü mağazası varmış, 2 sene öncede vurulup öldürülmüş.

Mezar boş diye Kasım 2017'de satıyorlar, artık Allahın işine bakın 10 gün sonra satın alanların cenazesi oluyor, gömü yapılıyor, evet bizim akrabaların üstüne.

Şimdi konuda "rezerve edilen port nasıl başkasına verilir" diye mesajlar okudum.

Bu ülkede adamın götünden donunu alırlar, versene lan o bizim derler.

Evine gelir çocuğunu alırlar, o bizim çocuk derler.

Bi ülkede adalet sistemi, hukuk olmazsa her bok olur.

İnternetin PORT YOK cart curt işi, sanırımmmmm Elon Musk'ın Starlink gibi projeleri ile direkt uzaydan gelen sinyalle bypass edilen eski tip operatörler ile çözülecek.

Çözülecekten kastım, mevcut operatörler bakacakki pabuç pahalı, o zaman ilerleme olur.

• Ben asus n16 aldim, sadece üç saat kullandim emin olun w9970 v2 im ondan iyiymiş hemen söktüm şimdi satilim isteyen olursa 250 liraya aldigim fiyata veririm 3 yil garantili 27 aralik 2020 de alindi 3 saat denenip kutusuna geri koyuldu.
  • Şuan aynı şeyi bana da yapmaya çalşıyorlar. :)

Altyapım 41 Mbps kadar destekliyor ve telefondan başvuru alırken 35 Mbps olarak aldılar. Sonra evrakları göndereceğim zaman evranlarda 16 olarak görünüyor. Yazdım kendilerine ve klasik cevap, aktif edince yükseltebilirsiniz. Hayır dedim. Direk 35 Mbps den aktif etmiyorsanız sesli onayı vermeyeceğim. Bakalım bekliyorum ne olacak göreceğiz. :)

• zipcikti88 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende evraklarda da 35 yazıyordu. Yani 16ya dair hiçbir şey yoktu ta ki modemi aldıktan sonra destek kaydı açana kadar.
  • Royals11 kullanıcısına yanıt

Hepsi aynı halt. Al birini vur ötekine. Kabul etsem beni de direk 16 ile başlatacaklar. Sonra yok port yok bilmem ne yok diyerek oyalayacaklar. Direk 35 açmıyorsanız ve bunu bana yazılı ve sözlü olarak belirtmediğiniz sürece sesli onayı vermeyeceğim ve başka firma geçeceğim dedim. Bakalım ne yapacaklar. Bekliyorum.

• zipcikti88 kullanıcısına yanıt
    Bana aktivasyon sırasında dahi VDSL olduğunu söylediler. Şimdi ise başvuru sırasında port doldu diyorlar. Ki aktivasyon için 1 hafta sonra aradılar.
  • Royals11 kullanıcısına yanıt

Şu durumdan sonra sanırım ben Vodafone gideceğim. Vodafone redlilere 50 mbps limitsiz ilk 6 ay 45 sonra 100 lira. 24 aya vurunca aylık 86 lıraya denk gelıyor. Redliyim zaten Pazartesi ugrayacağım.

• Konuyu öne çıkanlardan indirtmişler yine.

Satış departmanı ve bu forumla ilgilenen ilişkiler departmanı kimse o iyi çalışıyor. Benzer performansı teknik servis ve altyapınızda da görmek isteriz.

• Bu konu neden TurkNet bölümünden buraya taşındı. Burada kimse okuyamaz. Maniplasyon yapıyor sanırım firma

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.