Turk.Net satış ekibi, sizi bağlayana kadar sümük gibi yapışması ve yalanları ile meşhurdur. Evet Turk Telekom kendine ayrı port ayırır, kendi altyapısını kiralayanlara ayrı. Ama bu başvuru esnasında bellidir, TTnet sorgular port çıkar, diğerlerinde çıkmaz. Tüm operatörlerde port yok derken bunların var demesinden belli bir yalan olduğu. Arka plnada ADSL falan gelmez hurafe onlar. Turk.Net destek ekibi de hiçbir sorunu çözemeyip konuyu yerleşik operatöre ihale etmesiyle meşhurdur. VDSL istiyorsanız ve diğer operatörlerde port yok görünüyorsa tek şansınız telekomu denemek. Fiberi de bekleyebilirsiniz. O zaman da bu Turk.Net 100 mbps veriyoruz 85 liraya diye gelecek. Umarım bu deneyiminizi hatırlarsınız. |
[SON] TurkNet Tarafından Dolandırıldım-Mağdurum EDİT 6 BTK Cevap (4. sayfa)
-
-
Fiber gerçekten gelecekse bilmem de, eğer gelmeyecekse ve Türksat altyapısı olan bölgede iseniz, gerisi teferruat ben diyeyim. 6 yıldır 100mbit internet alıyorum kütür kütür. Modeme kira alıyorlar. Ben onu ödememek için Sahibinden'de 150TL'ye netmaster infinity aldım. Bu modemler kablo modem olduğu için ikinci elde para etmiyor.
Evde sabit hat var ise, Türksat çok mantıklı oluyor. Zira sabit hattı Türksat'a taşıyorsunuz. 6TL aylığı. Türk Telekom'da en ucuz tarife 30TL. Dolayısı ile buradan 24TL avantaj sağlanıyor. Bu avantajı da Türksat'ın 100mbit internetine gömüyorsunuz. Aynı paraya geliyor. Konu kapanıyor. Hele ki bir de Teledünya da kullanacağınız bir şeyse, mesela Digiturk yerine Teledünya kullanabilecekseniz, daha da makul hale geliyor. Yeni kampanyalarına dikkat. Akıllı sınırsız dedikleri zerzevat sanıyorum akşam saatlerinde hızınızı 24mbit'e düşürüyor. Bende bu yok. Hep 100mbit. 250gb kotalı. 250gb'yi dolduramadığım için sorun yok. 230-240'ları gördüm max.
Türksat'ın gıcıklığı 24 ay taahhüt. Hizmeti verebiliyorlarsa veriyorlar. "Verebiliyordum aslında da veremedim. Port vardı, yoktu" falan yok. Bam bam bam... 24 ay taahhüt vermek için de, binaya 24 ay daha fiber gelmeyeceğinden emin olmak lazım. Bizim binanın önünden fiber geçiyor. 6 yıldır binaya fiber gelmedi.
-
Merhaba, VDSL başvurunuzu yaptığımda "Santralde Secilen DSL Hizmeti Var,Fakat Portlar Dolu" uyarısı almaktayım. Paketiniz 35 Mbps'e kadar VDSL durumdadır. Ancak VDSL sinyali verilmesi için tanımlama yaptığımızda boş port olmadığı hatası alıyorum. Dilerseniz size yardımcı olmak adına bana konuda üzerinden ya da PM üzerinden bildirimde bulunmanız durumunda 2 gün aralıklarla tekrar başvuru yaparak sorgulama yapabilirim. -
konunun takibindeyiz, destekteyiz biraderim
-
türknet pişmanlıktır net, vdsl verse bile yoğun zamanlarda youtube twitch vs erişiminizi limitler
-
Beyefendi benim sorunum ADSL’den VDSL’e geçmek değil. Asıl sorunum VDSL portu rezerve edip, aktivasyon sırasında dahi hattımın VDSL olduğunu doğrulayıp sonrasında bana haber vermeden ADSL bağlamanız. ADSL bağlantıda dahi bir haber verilmedi. -
Maalesef hocam Türksat altyapısı yok. Fiberi rögar kapaklarından döşediler. Bende TT ilçe müdürlüğüne gittim, sordum. Daireye kadar çekeceklerini söylediler. Süre içinse salgından dolayı birçok şey aksıyor umutlandırmak istemiyorum dediler. 3 ay önce, 8 ay içinde tamamlanacak denmiş ama altyapıyı anca çekebildiler dedi. Birde şöyle ekledi; Yarında gelebilir 8 ay sonra da ama kesin gelecek. :) -
ben ufak bir "destek" ile 2 haftada mavi şirkete ftth çektirtmiştim hocam. onlara hiç bir evrak işi bırakmadan apartman onayı vs hallederseniz 1 gün projeye geliyorlar imzayı alıyorlar 1 hafta kadar sonra takır takır döşüyorlar. bölge ekibiyle aranızı iyi tutun önerim
-
İç tesisatı değiştirmeniz sorununuzu çözecektir. Turkneti kötülemek için şöyle konular açıp durmayın
Ha bi de bilgilerinizi @TurkNetDestek beyefendiye gönderirseniz anında sorununuzu çözer. Sorununu çözmediği kimse yok. Değil mi @TurkNetDestek ?
Son olarak : "İç tesisat şaşırma, sabrımızı taşırma!!!"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 31 Aralık 2020; 14:32:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanyada kullandigim 500mbit Paket, taahütsüz ve sabit fiyat 39 Euro.
Almanyada internet tarifleri verdikleri hizin %10 üzerinde aciliyor bu arada.
https://www.netcologne.de/privatkunden/kombipaket-tarife/internet-tv/
Hicbir zaman kota olmadi. Hiz düsmesi ve internet baglantim kopmadi.
son 7 yil icerisinde bir kere alt yapi calismasindan dolayi internetim 10dk kadar kesilmisti onu da öncesinden mesajla bilgilendirmislerdi.
Umarim ordaki sirketlerde örnek alir bu hizmeti.
Birde taahhütünz varsa, taahüt bitmedne önce cok daha uygun fiyata daha iyi paketler öneriyorlar sizi kaybetmemek icin.
Bana telefon faaturamda aylik 60gb internet ve sinirsiz dk ve sms ayda 28 euro yerine 21 euro fiyat teklifi yaptilar aldim. Gerci pismanim, 60gb bitmiyor. :D
-
Türknet kesinlikle bulaşılmaması gereken bir firma. Benide 3 hafta kurulum için bekletmişlerdi. Meğer binadaki kablolarda sorun varmış gelen Türknet elemanı da kablolar sağlam demişti. Böyle basit bi olayı bile atlayabilen çalışanlara sahip. Türk Telekom’a başvurarak kurtulmuştum bunlardan. Tabi konu sahibi arkadaşım durumu biraz daha farklı adama resmen motor vereceğiz diye kandırmışlar üstüne bisiklet vermişler. Üstüne forumdaki tek işlevi müşteriyi oyalamak olan türknetdestek kullanıcısı da utanmadan konuya damlamış.
Şuan hepsi örnek aldı -
Hocam daha dolaplara yerleştirdiler mi, portlar aktif mi bu bile belli değil. -
Haklısınız! Ama çözüm? Yok. TurkNet’e yakışır bir iş olmuş.
Buradan şunu öğrenmiş olduk “size portu rezerve ettik gelin” lafı müşteri çekmek için kullanılan bir yalan.
Geçmiş olsun.
O kadar yazdık ettik bu iss(???) ile alakalı muhatap dahi almayın dedik ama dinleyen yok. Herkes tecrübe ile öğreniyor. Bu iss benim için TR'deki en leş şirkettir.
-
bu firma neymiş ya cidden midem bulandı resmen, arkadaş bir müşteriye önce böyle deyip sonra yok öyle değilmiş böyle diye nasıl hizmet verebiliyorsunuz cidden anlamıyorum madem öyle o zaman müşteriyi arayıp işte böyle böyle bir durum oluştu üzgünüz ama bu şekilde hizmet verebiliyoruz yaşanan bu kötü deneyimden ötürü müşterimiz olarak kalırsanız ilk 3 ay faturanızda bu kadar indirim yapacağız, ilerleyen zamanlarda boş bir port olursa hemen geçişinizi sağlayacağız demek yani şunları yapsanız belki müşterinin gönlünü alacaksınız
yok arkadaş bu firmaların müşterisi olunmaz dediklerine en az 10 kez kanıtları sunulmadan inanılmaz onayda verilmez hele türknete bu firma benim evede fiber desteği var100 mbps verebilirz diyor şimdi ben nasıl inanayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 31 Aralık 2020; 17:58:46 > -
Modem mevzusu hariç birebir aynı durumu yaşadım.10 gün önce turknete geçtim.Başvuru için aradığımda bana 35 mps vdsl hizmeti verebileceklerini söylediler.Çok şaşırdım çünkü bulunduğum bina da 16 mps den hızlı hizmet alan yok tek tek sordum herkese.Tabi internet bağlanınca 16 yı geçmedi bende aradım geri.Arayınca aynı şekilde boş port olmadığını söylediler.Saydırdım baya ama zaten önceden de 16 mps hız aldığım için pek tınlamadım.
-
Abi ben anlamıyorum. Bu forumda her gün iki.üç tane TürkNet şikayet konusu var. Niye hala ısrarla kullanıyorsunuz bu markayı, hiç mi.kafa yok abi sizde? -
trilyonluk ceza alması gerek bu turk net .müşterilere cok yalan söylüyorlar.
-
Allah kolaylık versin, ben de yaklaşık 1 ay önce zar zor ellerinden kurtuldum. Milleniden geçmiştim tek isteğim daha hızlı bir internetti. Ancak bağlandıktan sonra bir türlü internet hizmeti alamadım. Sinyal bile gelmedi. Haftalarca çözüyoruz deyip 'sorun sizde' şeklinde cevaplarla olayı kapattılar. Bina iç hatta sorun varmış kendilerinde sorun yokmuş. Dayanamadım gittim uzaman çağırttım binada sorun olmadığı tescillendi. Buna rağmen hala o çözüm merkezi denen şey 'sorun sizde' yazıp durdu. Bunu yazarken de çözüm önerisi felan sunmuyorlar tabi para almaya devam. Neyse ben artık çileden çıkınca geri milleniye döndüm ve adamlar 2 günde geldi kurdu internet bağlandı. Ben de Turknet'i 30 günlük cayma süresi içinde iptal ettim. Aradılar beni işe neden iptal ettiniz çok üzgünüz felan. Dedim böyle böyle internet bağlanmadı sinyal yoktu. Ve o anda göklerden gelen bir ses; "sorun bina içi kablolardan kaynaklanıyormuş ama" Ben de kendilerine, madem sorun binada milleni nasıl bağladı, şuan nasıl milleni interneti kullanıyorum dedim. Tabi ki cevap yok. Neyse iptali yaptık, fatura felan kesilmeyecek dediler. Pat ertesi gün fatura kestiler, aradım söyledim iptal olacak dendi. Hala daha faturanızı ödeyin diye mesaj atıyorlar. Icraya vermelerini bekliyorum. Çok kibar tabirle onları mahkemede silip atacam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X