Hocam ben yapa sistemindeydim 35lik paket kullanıyordum turtelekom heryere vdsl dlabı hatta fibere kadar çıkıyor. Turknet sadece izliyor hiçbir mudahalesi yok benim hattımı adsl ye çekmiler 3 mbps hız alıyorum defalarca desek talebi açtim ama onlar benim souma göre değil kendi bildiğine göre cevaplıyorlar ben adsl'ye geçtiğimi anlamadım ilk başta,ekip gönderdiler evdeki iki modemimde vdsl'ye ayarlı ekip sinyal alamadı doğal olarak ve iki modeminde arızalı olduğunu raporladı. çok moralim bozuldu iki modem aynı anda nasıl bozulur. ama çakal bana demediki sizin hattınızı adslye çekmişler. ben işe ayıkınca turknet yılbasında cıkan dansözler gibi kıvırmaya başladı firma aklna gelebilecek her türlü YALAN'ı söylemekten çekinmiyor vdsl'den adsl cektiğini söyleyemiyor modem bozuk bina içi tesisattan bahsediyor. bunlar paranla rezil eder seni Turktelekomun bana verdiği brifing; turknet yapadan para kazanıyor seni yapadan vae sistemine geçirmezler ne yaparsan yap geçirmezler oyalarlar ve dedikleri gibi oldu... turknet bana sizin adınıza yeni abonelik başlattık dedi hatta bana abone nosunu gönderdi. ben hemen turktelekom müdürlüğüne gittim sorgulattım bana verdikleri abone nosunu 2 saat içinde iptal ettirip ferhat isminde bir müşteriye tahsis etmişler... malızya biz oraya gideceğimi düşünmediler 2 gün sonra turknete aboneliği sordum arka planda ekipler çalışıyor dediler buda ayrı bir YALAN. SONUÇ; İPTAL ettirdim kurtuldum NETSPEED'e geçtim bana arızalı dedikleri modem çatır çatır çalışıyor. hiç moralini bozma ama turkneti iptal ettir bence dalga geçse anlarım kabulde ederim ama AŞRI YALAN KONUŞUYORLAR.burunlarının dikine gidiyorlar. adamlara para ile iş yaptıramıyorsun. |
[SON] TurkNet Tarafından Dolandırıldım-Mağdurum EDİT 6 BTK Cevap (5. sayfa)
-
-
Kardeşim birden fazla firmaya başvurmuş, sonuç alamamissin. Turknetin sistemlerinde bu tarz hatalar ile karşılaşılıyor, telekom sana yok demiş zaten oradan anlamaliydin. Turknetin yapa altyapısı yoksa ve Telekom bile port sağlayamıyorsa Turknet nasıl sağlayacak 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son olarakta şunu söylim turknetin bana gönderdikleri ekip aynen şöyle söyledi ( isim vermeye gerek yok ) turknetin YAPA sistemi çöktü ellerinde patladı. hatta birkaç arkadaşım turknet kullanıcısıydı onlarda iptal ettirmiş onların adreslerine sorgulama yapıyorum hizmet veremiyoruz diyor yani YAPA ELLERİNDE PATLADI TURKNET'in
-
quote:
Orijinalden alıntı: CorozeBHocam ben yapa sistemindeydim 35lik paket kullanıyordum turtelekom heryere vdsl dlabı hatta fibere kadar çıkıyor. Turknet sadece izliyor hiçbir mudahalesi yok benim hattımı adsl ye çekmiler 3 mbps hız alıyorum defalarca desek talebi açtim ama onlar benim souma göre değil kendi bildiğine göre cevaplıyorlar ben adsl'ye geçtiğimi anlamadım ilk başta,ekip gönderdiler evdeki iki modemimde vdsl'ye ayarlı ekip sinyal alamadı doğal olarak ve iki modeminde arızalı olduğunu raporladı. çok moralim bozuldu iki modem aynı anda nasıl bozulur. ama çakal bana demediki sizin hattınızı adslye çekmişler. ben işe ayıkınca turknet yılbasında cıkan dansözler gibi kıvırmaya başladı firma aklna gelebilecek her türlü YALAN'ı söylemekten çekinmiyor vdsl'den adsl cektiğini söyleyemiyor modem bozuk bina içi tesisattan bahsediyor. bunlar paranla rezil eder seni
Turktelekomun bana verdiği brifing; turknet yapadan para kazanıyor seni yapadan vae sistemine geçirmezler ne yaparsan yap geçirmezler oyalarlar ve dedikleri gibi oldu... turknet bana sizin adınıza yeni abonelik başlattık dedi hatta bana abone nosunu gönderdi. ben hemen turktelekom müdürlüğüne gittim sorgulattım bana verdikleri abone nosunu 2 saat içinde iptal ettirip ferhat isminde bir müşteriye tahsis etmişler... malızya biz oraya gideceğimi düşünmediler 2 gün sonra turknete aboneliği sordum arka planda ekipler çalışıyor dediler buda ayrı bir YALAN.
SONUÇ; İPTAL ettirdim kurtuldum NETSPEED'e geçtim bana arızalı dedikleri modem çatır çatır çalışıyor.
hiç moralini bozma ama turkneti iptal ettir bence dalga geçse anlarım kabulde ederim ama AŞRI YALAN KONUŞUYORLAR.burunlarının dikine gidiyorlar. adamlara para ile iş yaptıramıyorsun.
Şu yorumları okudukça ağzım açık kalıyor. Ben bir tek bana yalan söylüyorlar sanıyordum meğer adamlar tüm Türkiye'yi elden geçirmiş. Her konuda her sorunda farklı bir yalan. Bunlar şikayet de ediliyor btk'ya felan ama kimsenin umrunda değil. Bu turknet kimlere nasıl bir para yediriyorsa artık yetkililer seslerini çıkartmıyorlar. Normalde bu kadar kasıtlı mağduriyete iyi bir para cezası çıkması lazım. Adamlar abonelik başlatmak için her türlü yalanı söyleyip sonra hizmeti bağlamıyorlar. Suçu da müsteriye atıyorlar. O kadar ısrarlı konuşuyorlar ki biz bile sorunun bizde olduğuna inanmaya başlıyoruz bi yerden sonra. Aklımızla oynuyorlar. Göz göre göre dolandırıcılık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vdsl'de 11 Mbps alıyordum yapada, beni arayıp 16 mbps alacaksınız adsl de dediler güvendim geçiş sağlandı 6mbps zorla alıyorum. Olan elden giden vdsl porta oldu. Bu hız ne böyle diye kayıt açtım, arayıp evinize fiber gelecek ondan vae altyapıya taşıdık, hattın sağladığı maksimum hızı alıyorsunuz dediler :) Tekrar vdsl'e taşıyın dediğimde port yok diyorlar. Adamlar işi çözmüş, at yalanı
Konu çok uzun ve özet yok.Kimse okumaz.
-
Geçmiş olsun ama türk telekom bile boş port yok dediyse vdsl e geçeceğim diye inat etmemek gerekiyor aynı altyapı üstelik kiracı firma bunlar sonuç olarak? malın sahibi kendisi yok dediyse fazla zorlamamak lazım olsa zaten ttnet anında vdsl e geçirelim diye söylerdi.
-
Ya işte turknet de böyle arada işgüzarlık yapıyor, ama ttnet daha fazla yapıyor. Sınırsız 24 mbps internete 125 tl istiyor Neyse türknette büyük sorun yaşamadım. Geçmiş olsun. Yaşarsam da anında çıkarım.
-
Türknet kadar rezalet firma yok Türkiye'de.
-
Turknet in satış kısmında bu tarz kesin konuşmalar çok oluyor. Biraz daha ucu açık cümleler kursalar. Satış kısmı sanırım prim esasına göre çalışıyor. Abone olsun da gerisi önemli değil mantığıyla.
Vdsl modemi bence iade etme. Fiyatı zaten uygun sanırım onun. İlerde elbet lazım olacak o modem. -
Bu durumun kabul edilebilir tek bir yönü yok. Turknet verdigi sozun arkasinda durmak zorunda. Verdigi sozu tutamiyorsa bir sekilde konu sahibi arkadasi memnun etmek zorunda (bir kac yil ucretsiz internet mi verir baska birsey mi yapar aralarinda artik) konuyu one cikardim ve konunun takipcisiyim arkadasin sorunu cozulmezse bende turknet hatlarimi kapatmayi dusunuyorum.
Amma zırlamışsın, bunca zaman 16 kullanmışsın,sanki 1000 hız alıyormuşda turknet 16 vermiş, port boşalınca gecersin, turknet yapmış bir hata bu kadar zırlamaya gerek yok,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Royals11
Hocam basbaya kandırılmışım. ADSL bağlantı bağlandığı bilgisi bile verilmedi aktive edildiğinde bile sordum 35mbps’lik paket demi , VDSL kullanabileceğim demi diye sordum ve evet cevabını aldım ama bana bilgi verilmeden ADSL bağlanmış.hocam benim de türkneti ilk bağlattığımda adsl olarak bağlandı, neden?
çünkü bi sabit telefon hattım ve numaram yoktu bu tüzden vdsl kullanamayacağım bilgisini verdiler, sabit hat numaram belli olduktan sonra bunu müşteri hizmetlerine bildirdim ve vdsl'e geçişimin yapılmasını talep ettim.
sonrasında geçiş yapılınca adsl tanımlı modemim doğal olarak çalışmadı ve ayarlardan vdsl'i seçerek yeniden verilen kullanıcı adı ve şifreyi girdim. bu şekilde bağlantı sağlandı.
sizde de aynı durum olabilir mi?
-
Ben de Superonline ile sorun yaşadım. Btk ya şikayet ettim. Cevabı Superonline veriyor. 2 kez. Çözümü kabul etmedim. 3. de btk incelemesinde diyor. O zaman aradılar sanki cevap veren farklıymış gibi hakliymişsiniz falan dediler. Problem çözüldü. Yoksa ceza yiyeceklerdi büyük ihtimalle. Sonra cimerden btk ya şikayetim ile ilgili bir işlem yaptınız mı diye sordum. Kısaca hiç bir şey yapmamışlar. Böyle meydan boş olursa herkes istediğini yapar. Biraz kanun tüketici hakkı bilmeyeni soyuyorlar. Son ana kadar kendileri haklıydı sonra ben haklı oldum.
Sene 2021 insanlar hala adsl ile port ile uğraşıyorlar
-
Zırlamak ? Aktivasyon sonuçlandığında bağlantı girişi için şifre verilirken bile VDSL olduğunu söylüyor. ADSL bağlantı bilgisi verilmiyor, demekki portu rezerve etmediler port dolunca ADSL bağladılar ama haber bile vermediler yani hep yalan söylediler. Ben gayet 66₺’ye memnundum zorum ne aynı internete 19₺ daha fazla para ödeyeyim. -
Hocam ben üye olurken de sorduklarında telefon falan yok dedim. Destek ekibi sürekli aynı şeyi söylüyor “boş port yok”. Yani destek ekibiyle sabit hat ile ilgili bir kelime dahi geçmedi konuşmalarda. -
Hiçbir çözüm önermiyor. Haklı olduğumu kabul ediyor. Hatta dedim ben VDSL için geldim. Başka ISS’de daha ucuza kullanıyordum. Şimdi daha pahalıya kullanacağım ne olacak. Tek dediği 30 gün cayma hakkınız var. Oyuncak mı bu bi ona geç bi buna. Veremeyeceğin hizmete söz vermezsin. Sen giriş şifre bilgileri verilirken bile VDSL olduğunu söylüyorsun. Ben destek talebi açana kadar ne uygulamada ne de müşteri hizmetleri ADSL ile ilgili birşey demedi. Hep VDSL dendi. -
Pocam TurkNet ikinci kez ses kalıtlarını dinledikten sonra haklılığımı doğruladı ama çözüm önermiyor. Ben daha ucuza kullanıyordum eskiden diyince; 30 gün cayma hakkınız var dendi. Hem haklıyım, hem mağdurum ama çözüm yok. BTK ve THH’de çözüm olur umarım. Sanırım biraz uzun saricek şikayet. -
bendede şöyle durum olmuştu.
ADSL 16 MBPS/ 750 kbps hız kullanırdım. 100 mbps / 3mbps için Millenicom seçtim. başvurumuda yaptım. başvurum onaylandı fakat hiç ilgilenmiyorlardı. 15 gün sonunda başvurumu iptal ettim.
türk telekom müşteri hizmetini aradık. 100 mbps geçmek istediğimizi söyledik. VDSL boş port olmadığını söyledi. bunu kesin Millenicom vdsl deki boş porto doldurdu.
2 ay sonra türk telekomdan kontrol ettiğimizde VDSL boş port olduğunu öğrendim. 15 dk içinde VDSL ye geçtim. Türk telekomdaki HIZA BAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
50 mbps / 6 mbps kullanıyorum.
bağlattığım günden beri 1 bağlantı kesilmesi yüzü görülmedi :) 1 yıldır kullanıyorum
ulaşılabilir hız 105 mbps download / 50 mbps upload
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 1 Ocak 2021; 12:56:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X