Şimdi Ara

[SON] TurkNet Tarafından Dolandırıldım-Mağdurum EDİT 6 BTK Cevap (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
16.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
205 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tebrikler ederim,

"hak verilmez,ALINIR" en güzel şekli ile uygulamışsınız, ki bu durumlarda müşteri hizmetleri hiç bir şey yapmaz, müşteriye hizmet için değil, patronlarının hakkı için yalakalık yapma adına müşterinin haklarını gasp edilmesine göz yumarlar.

Tekrar tekrar tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: daytone1

Tebrikler ederim,

"hak verilmez,ALINIR" en güzel şekli ile uygulamışsınız, ki bu durumlarda müşteri hizmetleri hiç bir şey yapmaz, müşteriye hizmet için değil, patronlarının hakkı için yalakalık yapma adına müşterinin haklarını gasp edilmesine göz yumarlar.

Tekrar tekrar tebrik ederim.

Teşekkür ederim.. Aynen sizin de belirttiğiniz gibi hakkını sonuna kadar savunacaksın ve haklıysan da kesinlikle sonuna kadar gideceksin işin ucu hiyerarşik olarak isterse taa anayasa mahkemesine kadar gitse bile geri adım atmayacaksın. Şunu söyleyim normalde bende bu tarz konularda aman kim uğraşacak yok kim bakacak yok mahkemeydi, yok THH siydi falan filan diye hiç uğraşmazdım hakkımı savunmazdım bir nevi Allahından bulsunlar der göz yumardım. Ama benim olayda resmen beni enayi yerine koymak istediler ve olayı sürüncemede bırakıp benim pes edeceğimi sandılar. Bilmiyorlardı ki mevzu benim için artık amiyane tabirle son raddede namus meselesine dönüşmüştü. Zaten yinede az da olsa suç bizlerde, şöyle ki bizlerde böyle olaylarda pasif kaldığımız ve hakkımızı sonuna kadar aramadığımız için bunlar böyle arsız ve vicdansız umursamaz oldular son raddeye gelinceye kadar da hak hukuk tanımaz oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdoan -- 1 Ocak 2021; 16:11:28 >

• Royals11 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda www.turk.net/oim sayfamızdan şikayet kaydı oluşturabilirsiniz. İlerleyen günlerde tekrar benimle iletişime geçmeniz durumunda port durumunu sorgulayabilirim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hocam konuda da yazdım. Şikayet kaydı oluşturdum, geri arandım, ses kayıtları dinlenildi. Haklı olduğum sonucuna varıldı zaten. Çözüm yok çözüm. Beni mağdur ettiniz, ekstradan 19 tl fatura ödeyeceğim aynı hizmete. Mağduriyetimi giderecek bir öneri sunmuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royals11 -- 1 Ocak 2021; 16:38:38 >
  • En azından konu sahibine bir insan mesaj atıyor. Bende o bile yok. Ne yazsam yazayım tamamen botlar cevap veriyor. Tamamen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Royals11 kullanıcısına yanıt

Laf anlamazlar. Okumuyorlar bile, her gin farklı biri aynı kör tıpa cevapları yazıp gidiyor.

BTK,cimer hepsine yazın. Bir önceki tarifenizin 66 lira olduğu, size yanıltıcı bilgi ve taahhütlerde bulunarak aynı hızı 19 lira fazlaya kendilerinden almak zorunda kaldığınızı, 3 ay operatör taşıma yapılamadığını ve internetin sizin için elzem olduğunu, COVİD günlerinde iptal et eski tarifeye yeniden başvur uğraşmak istemediğinizi, 3 ayda ödediğiniz aylık 19 tl yi tazmin talebinizi, kurum hakkında cezai işlem talebinizi(tüketici yanıltmak) yazın. Onlar uğraşsın. Modemi de iade edin , yazılımı kısıtlı falan geliyor hayır gelmez.

• fbbergen F kullanıcısına yanıt
    Yaptım şikayetlerimi hocam bakalım ne olacak. Şu anlık cevap bekliyorum. Heralde bi 10 güne cevap gelir. Modemi de iade edeceğim Pazartesi günü zaten.
  • Her yolu denemişsiniz. Direkt CİMER'e yazın hocam. Buna rağmen halen çözüm bulmuyorlarsa artık daha da muhatap olmaya değmez. Bursa Görküklede TTnet nakil işlemini bir türlü yapmamıştı. Kayıt oluşturup durdular 20 gü boyunca. Gelecekler diye bekledik durduk. En sonunda cime üzerinden bütün olayı anlatınca 2 gün sonra gelip nakil etmişlerdi.

Boş port yoksa eğer şikayetinizden sonra da geçiremezler muhtemelen. Bu yüzden siz bu zamana kadar oluşan bütün zararların tanzimi için de THH 'e bir dav açın. Cezası falan var mı iptal etmenin. Muhtemelen daha fazla fatura ödüyorsunuzdur.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Şu an durum budur hocam beklemedeyim.
    [SON] TurkNet Tarafından Dolandırıldım-Mağdurum EDİT 6 BTK Cevap

[SON] TurkNet Tarafından Dolandırıldım-Mağdurum EDİT 6 BTK Cevap

• çok yıpranmışsınız geçmiş olsun bende sorun yaşıyorum internet firmalarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: Royals11

Şu an durum budur hocam beklemedeyim.

btk işlem yapmıyor hocam yine türknet cevap vericek orada yazdığınıza

• bende cimere gideceğim 5-6 gün sonra btk süresi doluyor.

• Sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAktif -- 8 Ocak 2021; 0:35:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAktif

Sorun çözüldü.

Şikayet var daki konuya şöyle bi gözgezdirdimde Teknobiyotik haklı hocam adamlara dolandırıcı dediğin için bile seni mahkemeye verebilirler. başka firmadan aldığın ürüne değişim yapmışlar ama hiç bir firma değişimde sıfır kapalı kutu ürün göndermez sadece kutusuz bi şekilde ürün gönderir THH den gelen kararla zaten ürünü satın aldığın yere mahkeme kararı ile ulaşırsan ücret iadeni yaparlar tabi ürünüde karşı tarafa iletmen şartı ile

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyBox

Şikayet var daki konuya şöyle bi gözgezdirdimde Teknobiyotik haklı hocam adamlara dolandırıcı dediğin için bile seni mahkemeye verebilirler. başka firmadan aldığın ürüne değişim yapmışlar ama hiç bir firma değişimde sıfır kapalı kutu ürün göndermez sadece kutusuz bi şekilde ürün gönderir THH den gelen kararla zaten ürünü satın aldığın yere mahkeme kararı ile ulaşırsan ücret iadeni yaparlar tabi ürünüde karşı tarafa iletmen şartı ile

Alıntıları Göster

[SON] TurkNet Tarafından Dolandırıldım-Mağdurum EDİT 6 BTK Cevap Yazdıklarınıza sadece güldüm hocam, başka bir firmadan aldığım ürün değil :) onların bayisinden aldığım bir ürün, ve bu ürünün ithalatçısı/teknik servisi akortek/teknobiyotik, ürünün arıza değişim vb. gibi şeylere bunlar bakıyorlar. Bu arada bayileri olan "Almera bilişim" piyasadan yok olmuştur :), ürünün teknik servisi veya ithalatçısı aracı firma değil, ara firma satılan ürün üzerinden sadece %'lik bir pay alıyor :).

En son iade yapacaz diyip ürünü kargolattılar sonra yapmayacağız diyip ürünede el koydular :) buyursunlar dava etsinler tüm kanıtlarıyla birlikte mahkemeye gömerim kendilerini.

Tüketici Hakları'nı iyice okursanız ithalatçı/teknik servis vs. nedir ne değildir çözebilirsiniz, inşallah bundan daha beter bir olay başınıza gelir :) sabah akşam dolandırılmanın keyfiyle takılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAktif -- 1 Ocak 2021; 20:19:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bu konuda www.turk.net/oim sayfamızdan şikayet kaydı oluşturabilirsiniz. İlerleyen günlerde tekrar benimle iletişime geçmeniz durumunda port durumunu sorgulayabilirim.

Buyrun bu da benim geçtiğimiz senelerde açmış olduğum şikayet konum.

https://www.sikayetvar.com/turknet/internetimi-baglamayan-turknet-parami-iade-etmiyor

İlgi alaka sıfır. 100TL'lik haksız kazancı bile iade etmekten acizler. Uzak durulması gereken bir firma.

• IcyBox kullanıcısına yanıt

Yanlış bilgi vermişsin,

Tüketiciyi Koruma Kanunu 6502 sayılı kanun 10 ve 11. maddesi çok açıktır.

İlk 6 ay içinde arıza, ayıp ve kusurda satın alınan ilk gün gibi işlem yapılır.

Seçimlik hakları okuyunuz. Birebir değişim de sıfır kutulu üründür.

PC OEM ise o parça sebebiyle tüm PC değişime yada ücret iadesine tabidir.

Kanun üzerinde başka bir güç yoktur.

Kanunun adı da TÜKETİCİYİ KORUMA KANUNUDUR yani müşterileri birilerinden KORUMAK İÇİNDİR.

Ürünü satan, ithal eden,imalatçı ve aracılık yaptıysa banka bile aynı yükümlülüktedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daytone1 -- 1 Ocak 2021; 21:32:9 >
  • Yaşasın Kablonet , çok önyargıyla abonelik yaptım ama iyikide yapmışım.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Adam uzun uzun anlatmış.Daha ne PM si atsın size.İlgileniyormuş rolu yapmayın gerçekten ilgilenin
  • Türknet gördüğüm en rezil ISS firmalarından biridir kesinlikle uzak durunuz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.