|
Bildirim
|
Yahu bu ping muhabbeti gerçek mi değil mi birisi çıkıp ümmeti Muhammed aşkına açıklama yapsın
|
O arkadaş boş yapmaya bayılıyor. Sıralamalar 2010'a yakın geldiği için müneccim falan zannetti kendini. Ben şahsen aynı gelmesini bekliyordum 2k kadar kötü geldi. ( ilk 20k için konuşyorum )
Şimdi sıralamalar geldi bitti. Tercih sonuçlarının nasıl olacağını 2010 , 2018 falan bağlamaz. O seneki insanların tercihleri neyse odur. Mesela tıp sıralamaları yıllardir düşmüş hem de her üniversite için neredeyse. Bu 2010'cu gereksiz tayfaya kalsa tıp 10kda kapatır. Tek yaptıkları embesil emojileriyle embesil ve itici yorumlar yapıp millete saldırmak. Blok indikatörü o emojileri zaten. Bloklayın geçin. |
Kahin değilsen niçin 2010 diye zırvalıyorsun?
|
ÖSYM, Donanım dan daha hızlı bende...
|
hocam allah çevrenizdekilere sabır versin ne diyim
|
|
ben tarihle ilgilenmem de sonuçlar 2010 |
17 temmuz da görmüş olman lazım
|
bunlar sadece bazıları rez al devamı gelsin li de 8.8 büyüklüğünde deprem oldu.
10 Mayıs 2010 Deniz Baykal, CHP Genel Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. 25 Mayıs 2010 İstanbul Samandıra'da eğitim uçuşu yapan bir askeri uçak, sokağın ortasına düştü. 3 personel hafif yaralandı. 31 Mayıs 2010 İsrail ordusu, Türkiye'den hareket eden İHH (İnsani Yardım Vakfı)'nın 9 insani yardım gemisine baskın operasyonu düzenledi. İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, operasyonu desteklediğini açıkladı. 6 Haziran 2010 NASA’nın gönderdiği Cassini uzay aracı, Satürn'ün uydusu Titan'da bazı basit yaşam formları olabileceğine dair işaretler saptadı. 10 Haziran 2010 Taliban, Afganistan’ın güneyinde hükümet için casusluk yapmakla suçladığı 7 yaşındaki bir çocuğu idam etti. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|