Şimdi Ara

Sonunda sipariş ettim :) işletim sistemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda samsungumu alsammı almasammı derken bu gün hepsiburada.comda 1264 liraya gördüm tabi bu fiyat peşin soğutucusuyla aldım hemen

inanılmaz ama son ürüne yetiştim

buda aldıklarım ve fiyat

laptop 1.264,25 TL
    2. REXPO FD-710 BÜYÜK FANLI NOTEBOOK SOĞUTUCUSU 19,66 TL

toplam
    1.388,59 TL

Artık aranızdayım 5 senedir dell insipiron 6000 deydim bunu alabildim şükür

dellden sonra uçak gibi gelir diye bekliyorum

Cidden baya heyecanlıydı son 19 ürün dedi 17 -16 -13-12-9-7 oldu panik yoktu bekliyim diyodum bi baktım son 3 dedi hemen başladım siparişe garanti kartın şifresini unuttum aradım sistemarıza var dedigitti laptop demişken ing bonusla aldım 8 taksitle aldım Valla inanılmaz bi mutluluk

Birde siz windows 7 64 bit vs. diyorsunuz 64 bit felan bu nedir işletim sisteminden pek memnun değiller galiba ben alır almaz değiştireyim diyorum doldurmadan ne önerirsiniz işletim sistemi olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ř€ẄoL£Я -- 30 Eylül 2009; 23:35:30 >

• hayırlı olsunda model nedir? :)
  • Samsung demişin de model de belirtseydin..???

Kaynak:Microsoft

Windows Vista'nın 64-bit Sürümleri

Windows Vista'nın 64-bit sürümleri (Starter dışındaki tüm Windows Vista sürümleri), özel performans, güvenilirlik ve güvenlik sağlayarak yeni nesil PC yeniliklerine erişebilmenize olanak tanır.

Windows Vista'nın 64-bit sürümleri, yüksek performans gereksinimleri bulunan ve 64 bit işlemci bulunan bir bilgisayar çalıştıran deneyimli bilgisayar kullanıcıları içindir. Bu sürümler, Windows Vista yeniliklerini en son teknolojiye sahip PC donanımıyla bir araya getirerek büyük boyutlarda belleğe, daha güçlü güvenliğe ve yeni bir güvenilirlik düzeyine erişim sağlar. Veri Yürütme Engellemesi (DEP) ve Microsoft tarafından geliştirilen PatchGuard gibi güvenlik özellikleri tehditlere karşı ek bir güvenlik katmanı sağlar ve geliştirilmiş bellek kapasiteleri de yüksek bellek gereksinimi olan uygulamaların performansını artırır.

İşletmeler açısından, Windows Vista'nın 64-bit sürümleri, 64-bit işlemci kullanılan tüm bilgisayar sistemlerinde mühendislik (CAD/CAM) çalışmaları, dijital içerik oluşturma, bilimsel/teknik alanlarda bilgisayar kullanımı ve hatta yüksek gereksinimli finansal analiz çalışmaları için oldukça uygundur.

Tüketici pazarı açısından ise, Windows Vista'nın 64-bit sürümleri, dijital medyadan beklentileri yüksek olan ve 64-bit işlemci kullanılan bilgisayar sistemlerine sahip olan oyuncular, kaliteli medya oluşturucular ve bilgisayar meraklıları içindir.

Windows Vista'nın 64-bit sürümleri herkes için değildir; 64-bit işlemci ve 64-bit sistem sürücüleri kullanılan bir sistem gerektirir. Sisteminizin, uygulamalarınızın ve aygıtlarınızın yükleme öncesinde Windows Vista'nın 64-bit sürümüyle uyumlu olduğunu doğrulayın.

Bellek belirtimleri

Windows Vista'nın tüm 64-bit sürümleri, 32-bit sürümlerde sunulan standart 4 gigabayt (GB) sınırının ötesinde bellek desteği sağlar.

64 bit bellek ötesi ;

Home Basic 8GB

Home Premium 16GB

Ultimate 128+ GB

Business 128+ GB

Enterprise 128+ GB

Rewolwer Silmekle - Silmemek arasında düşünürsün..

• Model R522-XS08TR

işletimi sistemi olarak bi tavsite söylerseniz çok iyi olacak
  • windows 7 32 bit kullan
  • ya bende Windows 7 Enter.. serisi war
    bunu kursam içindeki vista silineceği için F4 ile %100 geri dönüşüm Vista'ya geçebiliecek miyim ?
    Vista silinecek ve Win7' den memnun kalmadım bunu da sildim diyelim
    işletim sistemi olmadan kurtarma yazılımı F4 --> yazılımını nasıl çalıştıracak birsi cevap werebilir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdegel06 -- 2 Ekim 2009; 3:12:57 >
  • Açılışta f4 e basıyorsun kendisi seni sadece yonlendiriyor.. c diskini silebilirsin.. recovery dokunma onu zaten biostan görürsün o ayrı bir disktir.. ya da yedek aldın mı hiç?
  • Hayırlı olsun, kesinlikle 64 bit kullanmalısın zaten sistemde 4gb ram var, tam 4096 görmesi için ve Vista 32 den daha verimli 64 versiyonu(Win7 resmi olarak daha çıkmadığı için birşey diyemem(gerçi RC 64 kullanmıştım o Vista 64 den daha iyiydi))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

Açılışta f4 e basıyorsun kendisi seni sadece yonlendiriyor.. c diskini silebilirsin.. recovery dokunma onu zaten biostan görürsün o ayrı bir disktir.. ya da yedek aldın mı hiç?

320gb Harddisk war
    C: ve D: sürücüsü war
    iki diskin toplamı 285GB yapıyor
    sanırım pc'yi ilk aldıgım zaman yedek aldım 15GB yakın yedek almıştı diye hatırlıyorum 10 dak. içerisinde yedek almıştı..
  • Nası yedekliyoruz içindekileri ??

Yorumlar için çok sağolun bende win.7 gibi düşünüyorum 32 diyorlar 64 diyorlar kafam karışıyorduda şimdi karar verim gibi sağolun
  • 64 bit ramin 4 gb tam olrak faydalanmasıdır.. Yukarda bahsetmiştim.. Orayı okursan sorun kalmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 2 Ekim 2009; 17:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

64 bit ramin 4 gb tam olrak faydalanmasıdır.. Yukarda bahsetmiştim.. Orayı okursan sorun kalmaz..

Ayrıca Win7 demişin 64 bit te sorunlar old. için 32 bit war.. Sistemimde 4 gbram war 3 gb görmesi 32bitlerin o kadar rami adresleyebilmesidir.. Yine de bir görüntü vereyim sana tıklaman yeterlidir.. ;

http://img39.imageshack.us/img39/3288/sssl.png

• Yukarıdaki yazıyı okudum zaten çok teşekür ederim bilgiler için

Home Premium 64bit ne dersiniz ?
  • Olabilir ama vista bilgisiyarı kasıyor.. xp 64 ün de tr yok olsa onu kurcaktım ama win7 kullanıyorum.. o rahat.. ama kasmayı dert etmek istemiyorsan home 64 ü kullanabilirsin..
  • Ben R620 aldım alır almaz win 7 kurdum... Fakat benim notebooktan işletim sistemi cd si çıkmadı sizde çıktı mı?
  • şletim sistemi cd çıkmıyor artık.onun yerine recovery solutıon diye birşey oluyor hem pc ye hemde dvd ye yedekliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.