Şimdi Ara

sonunda sistemimi kurdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar en sonunda benimde hi-fi sayılabilecek nacizhane bir sistemim oldu. Araştırmalarım ve buradan tanışmış olduğum hometheatre nickli sertaç arkadaşımın yardımlarıyla (hoparlör kısmını kendisinden aldım) sahip oldum. Özellikle şunu söylemeliyimki içinizden tanıyan ve alışveriş yapmış olan arkadaşların yorumlarını okuduktan sonra sertaça danıştım ve yerinde bir karar vermiş olduğumun farkına vardım gerçekten içten bir yaklaşımla her sorumu usanmadan cevapladı bilgilendirdi hemde güzel bir iskonto yaptı parayı havale ettiğim gün ürün evime kadar getirildi sertaçda hizmet ve teknik destek kusursuz yani dikkatinize.

sistemim aşağıdakilerden oluşmaktadır:

Sony KDL-40S2010 LCD Tv
    Sony DVP-NS76H DVD
    Onkyo TX-SR 604 A/V Receiver
    Dali Concept 8, Concept 1, Concept Center, Concept Sub

aslında daha önceden attığım mesaj da dediğim gibi iki marka arasında gidip geldim özellikle defenitive ve dali leri karşılaştırdım fakat sinema kadar müzik de benim için önemli olduğu için dali ye yönelip bu markanın hoparlörlerini satın aldım yani daha doğrusu bütçemin elverdiği şekilde dimlemiş olduğum definitivelerde müzik kalitesini dalilerdeki kadar yakalayamadım bir kaç yerde zaten bu konuda aynı şeyi söylemişti. Bu arada internetde spike ler hakkında biraz araştırma yaptım ama yerli sitelerden bir sonuç elde edemedim satılan bildiğiniz ya da yardımcı olabilecek bir yerlerin adreslerini yazarsanız sevinirim.

• güle güle kullan.
    kaça geldi sana.

nasıl memnunmusun, biraz sistemini anlatırsan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnzcn

güle güle kullan.
    kaça geldi sana.

nasıl memnunmusun, biraz sistemini anlatırsan iyi olur
    Güzel bir ev sinema sistemi olmuş.Hayırlı olsun.Sistemde film izledinmi?Deneyimlerin olumlumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 12 Nisan 2007; 12:07:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

Güzel bir ev sinema sistemi olmuş.Hayırlı olsun.Sistemde film izledinmi?Deneyimlerin olumlumu?

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hometheatre

hayırlı olsun güle güle kullan

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun sertaç kardeşimiz iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: romeoghost

hayırlı olsun sertaç kardeşimiz iyidir.

Alıntıları Göster
    SERTAÇ İYİ DEĞİL,SERTAÇ BİRTANE,SÖYLEYEBİLECEK BAŞKA KELİME BULAMIYORUM,NEREDEYSE TÜM SİSTEMİMİ KENDİSİNDEN ALDIM,HAYATIMDA HİÇBİR ALIŞVERİŞİMDE BULAMADIĞIM İLGİYİ,GÖRMEDİĞİM YAKINLIĞI VE FİYATLARI GÖRDÜM ONDA. VE BİR İNSAN HERŞEYİ BU KADAR MI DÜZGÜN PLANLI PROGRAMLI,YAPACAĞIZ DEDİĞİ ZAMANDA YAPAR...KENDİSNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER,ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN GERÇEKTEN,TÜRKİYE'NİN BÖYLE ESNAFLARA ÇOK İHTİYACI VAR...

Hoşçakalın,saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Affan

SERTAÇ İYİ DEĞİL,SERTAÇ BİRTANE,SÖYLEYEBİLECEK BAŞKA KELİME BULAMIYORUM,NEREDEYSE TÜM SİSTEMİMİ KENDİSİNDEN ALDIM,HAYATIMDA HİÇBİR ALIŞVERİŞİMDE BULAMADIĞIM İLGİYİ,GÖRMEDİĞİM YAKINLIĞI VE FİYATLARI GÖRDÜM ONDA. VE BİR İNSAN HERŞEYİ BU KADAR MI DÜZGÜN PLANLI PROGRAMLI,YAPACAĞIZ DEDİĞİ ZAMANDA YAPAR...KENDİSNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER,ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN GERÇEKTEN,TÜRKİYE'NİN BÖYLE ESNAFLARA ÇOK İHTİYACI VAR...

Hoşçakalın,saygılar...

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun kaç aldın 604'ü

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

hayırlı olsun kaç aldın 604'ü

Alıntıları Göster
    Selamlar ;

Sisteminizi güle güle kullanın, keyifli dinletiler dilerim.

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Sisteminizi güle güle kullanın, keyifli dinletiler dilerim.

Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun

kaça patladı bu sistem ? yazmamışsınız sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

hayırlı olsun

kaça patladı bu sistem ? yazmamışsınız sanırım

Alıntıları Göster
    @affan bu sertaç hangi sertaç yaw söyle de bizde öğrenelim.
    malum arada sırada sisteme bişiler alıyorum, yabancı dan alacağıma arada sırada kendisini rahatsız ederim, kabul ederse tabi.

• quote:

malum arada sırada sisteme bişiler alıyorum, yabancı dan alacağıma arada sırada kendisini rahatsız ederim, kabul ederse tabi.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun,iyi sistem

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

Sevgili Doğan abicim,Sertaç : KOCAELi SRC ELEKTRONİĞİN sahibi,

www.srcelektronik.com.tr adresinden bakabilirsiniz,gerçi daha tam bitmedi sayfa biraz yapım aşamasında ama yinede kendisiyle ordan sayfa üzerinden canlı konuşabilir,pazarlık yapabilirsiniz :)

Ayrıca MSN adresi srcelektronik@hotmail.com

Dilerseniz listenize ekleyip alacağınız ürün hakkında bilgi sahibi veyayut fiyat alabilirsiniz...

Hoşçakalın,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 12 Nisan 2007; 21:43:04 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

Sevgili Doğan abicim,Sertaç : KOCAELi SRC ELEKTRONİĞİN sahibi,

www.srcelektronik.com.tr adresinden bakabilirsiniz,gerçi daha tam bitmedi sayfa biraz yapım aşamasında ama yinede kendisiyle ordan sayfa üzerinden canlı konuşabilir,pazarlık yapabilirsiniz :)

Ayrıca MSN adresi srcelektronik@hotmail.com

Dilerseniz listenize ekleyip alacağınız ürün hakkında bilgi sahibi veyayut fiyat alabilirsiniz...

Hoşçakalın,saygılar...

Alıntıları Göster
    AGA SAGLAM SISSTEM OLMUS TEBRIKLER

• quote:

Hoşçakalın,saygılar...

Alıntıları Göster
    Affan kardeş

Yaw beni utandırdın . Teşekkür ederim .Sanada başarılar

quote:

Orjinalden alıntı: Affan

Hoşçakalın,saygılar...

• Alış veriş yapan arkadaşlara teşekkür ederim.Güle güle kullansınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hometheatre

Alış veriş yapan arkadaşlara teşekkür ederim.Güle güle kullansınlar
    arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. Herkes sistemin ne kadar malolduğunu sormuş ben burada size total maliyeti vermek istiyorum tabi bu arada sistemdeki cihazları bir anda satın alamadım mesela tv ve dvd yi çok daha önce almıştım yani şu anki fiyatlarından daha pahalıya almıştım.
    sistem bana 9.950 ytl'ye mal oldu bu fiyatın içinde daha kabloları satın almadığım için kablo maliyeti bulunmuyor, yazdığımdan da anlaşılacağım üzere daha sistemi kuramadım en yakın zamanda kurup size izlenimlerimi aktaracağım inşallah.

Bu arada spikelar hakkında birşey bilen yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: glorfindel aldarion

arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. Herkes sistemin ne kadar malolduğunu sormuş ben burada size total maliyeti vermek istiyorum tabi bu arada sistemdeki cihazları bir anda satın alamadım mesela tv ve dvd yi çok daha önce almıştım yani şu anki fiyatlarından daha pahalıya almıştım.
    sistem bana 9.950 ytl'ye mal oldu bu fiyatın içinde daha kabloları satın almadığım için kablo maliyeti bulunmuyor, yazdığımdan da anlaşılacağım üzere daha sistemi kuramadım en yakın zamanda kurup size izlenimlerimi aktaracağım inşallah.

Bu arada spikelar hakkında birşey bilen yok sanırım.

Alıntıları Göster
    buna tv dvd dahilmi bu fiyata

• Spike hakkında ne soruyorsun. Detay yazmamışsın da.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: glorfindel aldarion

arkadaşlar en sonunda benimde hi-fi sayılabilecek nacizhane bir sistemim oldu. Araştırmalarım ve buradan tanışmış olduğum hometheatre nickli sertaç arkadaşımın yardımlarıyla (hoparlör kısmını kendisinden aldım) sahip oldum. Özellikle şunu söylemeliyimki içinizden tanıyan ve alışveriş yapmış olan arkadaşların yorumlarını okuduktan sonra sertaça danıştım ve yerinde bir karar vermiş olduğumun farkına vardım gerçekten içten bir yaklaşımla her sorumu usanmadan cevapladı bilgilendirdi hemde güzel bir iskonto yaptı parayı havale ettiğim gün ürün evime kadar getirildi sertaçda hizmet ve teknik destek kusursuz yani dikkatinize.

Sony KDL-40S2010 LCD Tv
    Sony DVP-NS76H DVD

aslında daha önceden attığım mesaj da dediğim gibi iki marka arasında gidip geldim özellikle defenitive ve dali leri karşılaştırdım fakat sinema kadar müzik de benim için önemli olduğu için dali ye yönelip bu markanın hoparlörlerini satın aldım yani daha doğrusu bütçemin elverdiği şekilde dimlemiş olduğum definitivelerde müzik kalitesini dalilerdeki kadar yakalayamadım bir kaç yerde zaten bu konuda aynı şeyi söylemişti. Bu arada internetde spike ler hakkında biraz araştırma yaptım ama yerli sitelerden bir sonuç elde edemedim satılan bildiğiniz ya da yardımcı olabilecek bir yerlerin adreslerini yazarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Spike hakkında ne soruyorsun. Detay yazmamışsın da.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: glorfindel aldarion

arkadaşlar en sonunda benimde hi-fi sayılabilecek nacizhane bir sistemim oldu. Araştırmalarım ve buradan tanışmış olduğum hometheatre nickli sertaç arkadaşımın yardımlarıyla (hoparlör kısmını kendisinden aldım) sahip oldum. Özellikle şunu söylemeliyimki içinizden tanıyan ve alışveriş yapmış olan arkadaşların yorumlarını okuduktan sonra sertaça danıştım ve yerinde bir karar vermiş olduğumun farkına vardım gerçekten içten bir yaklaşımla her sorumu usanmadan cevapladı bilgilendirdi hemde güzel bir iskonto yaptı parayı havale ettiğim gün ürün evime kadar getirildi sertaçda hizmet ve teknik destek kusursuz yani dikkatinize.

Sony KDL-40S2010 LCD Tv
    Sony DVP-NS76H DVD

arkadaşlar kusura bakmayın cevap vermekte biraz geciktim.

sistemle alakalı olarak vermiş olduğum fiyata tv ve dvd fiyatıda dahildir.

Spikelarla ilgili olarak da türkiye satın alabileceğim bir yermi varmı yada özelliklerini öğrenebileceğim çünkü yabancı sitelerde çok çeşitli gördüm acaba cinslerine göre işlevleri değişiyormu diye sizden bilgi istemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: glorfindel aldarion

arkadaşlar kusura bakmayın cevap vermekte biraz geciktim.

sistemle alakalı olarak vermiş olduğum fiyata tv ve dvd fiyatıda dahildir.

Spikelarla ilgili olarak da türkiye satın alabileceğim bir yermi varmı yada özelliklerini öğrenebileceğim çünkü yabancı sitelerde çok çeşitli gördüm acaba cinslerine göre işlevleri değişiyormu diye sizden bilgi istemiştim.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun dalinin hoparlör ler yakıyo zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.