Şimdi Ara

sONY 46EX500 ile w5500 arasında fark varmı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bayramınız kutlu olsun arkadaslar sony 46w5500 nasıldır 46EX500 ile aralarında fark varmı bir de samsung 46c650 ile philips 42pfl8404 ü aynı torbaya koyarsak sizce sd yayın performansı hangisi daha iyidir f/p olarak alınabilir yani dijital kablo tv ile 3-4m mesafeden izliycem kullananlar bilenler gözlemleyenler fikri olan herkesten yorumlarınızı bekliyorum

• kendim ex500 kullanıyorum, biradere w5500 almıştık. w5500 2009 paneli fakat ex500den biraz daha görüntü kalitesi iyi. sadece sd yayın izleyecekseniz samsungun modellerini öneririm zira sd yayında pek başarılı değil ex500 serisi, tüm sd yayında kötü fakat samsung biraz daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monsiau -- 9 Eylül 2010; 5:03:06 >
  • 46EX500 ün sd yayını çok mu kötü, hem hd maç izlemek hem de ps3 oynamak için alıyorum ama malum dsmartım olmadığından ulusal kanalları sd izleyeceğim, bilgi verirseniz sevinirim.
  • FullHD olan LCD TV'lerin SD yayın kalitesi genel olarak kötüdür. LCD monitördeki gibi düşünün, 1920x1080 bir monitörde 1024x768 çözünürlük açmışssınız gibi oluyor çünkü LCD teknolojisi doğasl çözünürlüğünün dışındaki görüntüleri göstermekte başarılı değil. Çok yoğun SD yayın ve maç izleyecekseniz Panasonic G20 serisi plazmaları değerlendirin bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.