Şimdi Ara

Sony 46x4500 inceleme ve yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony 46x4500 tecrübeleri ve yorumlarına ihtiyacım var .
    forumda pek bir şey bulamadım.
    ustaların düşünceleri dışında pek bir şey yok
    herkese kolaylıklar

• bir arkadaş 46x4500 hakkında ayrıntılı inceleme koyacagım demişti ama üzerinden aylar geçti.Her modein her serinin bir grubu var ama x4500 grubu yok malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drokan

bir arkadaş 46x4500 hakkında ayrıntılı inceleme koyacagım demişti ama üzerinden aylar geçti.Her modein her serinin bir grubu var ama x4500 grubu yok malesef...
    46x4500 hakkında herhangibi yorum yapmaya gerek yok Sharp'tan sonraki en iyi RGB Led
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

46x4500 hakkında herhangibi yorum yapmaya gerek yok Sharp'tan sonraki en iyi RGB Led

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende bu aralar "Mercedes SRL Mclaren" mı alsam yoksa "Porche Carrera" mı alsam diye düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz...
    Biliyorum Türkiye'de çok satılmıyor... pek kimse bilmez zaten...
    Alanda var alamayan da...
    Fakiride var fukarasıda...
    Hem dağdaki çobanla benim bindiğim araba bir olurmu
    Ya benim burada ne işim var, Ben Paris'e Akşam yemeğine gidip geliyorum
    Belki Paris Hiltonla Ceylan otelde bir bardak soğuk üzüm hoşafı içer, Arkasından Padişah macunu yeriz..
    BAY:...

Değerli kardeşim alacaksan şimdiden hayırlı olsun, Çok güzel bir seçim yapmışsın,
    Yukarıdaki espiriyi anlamışsındır inşallah...
    fazla sorup acabalar oluşturma kafanda , paşa paşa gidip al ve Üstatlarıda bizide rahat bırak,
    Bidaha uğrama buraya, taki aldım diyene kadar..
    bizede evinde paralansın demek düşşün...

Arada şenlendirmek lazım buraları, çok teknik konular bir zaman sonra şirofreni yapıyor,
    sonra kimse aylardır bir ürün seçip alamıyor. Her yazıda kafası bulanıyor, sonra bir model üstü deyip aşıyor bütceyi...
    Alamadan aylar geçiyor, yeni yılın yeni serileri başlıyor gelmeye, sonra tekrar başa dönüyor millet...

Demedi deme "fısıltıyla söylüyorum (yeni seri geliyormuş x5500 ne dersin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 4 Ağustos 2009; 3:28:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

Arkadaşlar bende bu aralar "Mercedes SRL Mclaren" mı alsam yoksa "Porche Carrera" mı alsam diye düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz...
    Belki Paris Hiltonla Ceylan otelde bir bardak soğuk üzüm hoşafı içer, Arkasından Padişah macunu yeriz..

Değerli kardeşim alacaksan şimdiden hayırlı olsun, Çok güzel bir seçim yapmışsın,
    fazla sorup acabalar oluşturma kafanda , paşa paşa gidip al ve Üstatlarıda bizide rahat bırak,

Arada şenlendirmek lazım buraları, çok teknik konular bir zaman sonra şirofreni yapıyor,
    sonra kimse aylardır bir ürün seçip alamıyor. Her yazıda kafası bulanıyor, sonra bir model üstü deyip aşıyor bütceyi...
    Alamadan aylar geçiyor, yeni yılın yeni serileri başlıyor gelmeye, sonra tekrar başa dönüyor millet...

Alıntıları Göster
    "Porche Carrera" geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

Alıntıları Göster
    46x4500 ün kalitesi belli ama iyi bir incelemeye benimde ihtiyacım var

• quote:

Orijinalden alıntı: DijitalVisne

46x4500 ün kalitesi belli ama iyi bir incelemeye benimde ihtiyacım var

Alıntıları Göster
    bir tanidikta var , guzel tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

bir tanidikta var , guzel tv

Alıntıları Göster
    Öncelikle şunu belirteyim bu paneli görme fırsatım olmadı forumdan okuduklarımla edindiğim bilgilere göre almaya niyetlendim.Ama fiyatı öyle pahalıki yurt dışından getirtsemmi yoksa yurtiçi fiyatının düşmesinimi beklesem diye ikileme düştüm.Dubaide çalışam hala oğlunu aradım sırf bu iş için.
    Kendisi hiç anlamaz bu işlerden biliyorum ama dur bir öğreneyim gerekirse ordan gerirtirim dedim.model nosunu verdim. Bir saat sonra beni geri aradı. "Abi şu an o dediğin televizyonun önündeyim burda yüzlerce tv var hepside çok güzel gösteriyor (sanırım full hd yayın veriyorlardı).Ama senin dediğin tv acaip abi aynada kendimi gördüğümden daha net gösteriyor" dedi.Fiyar 4500$ mış.ee burdada aynı para nerdeyse diye yurtdışı işinden vaz geçtim.Bandırmada sony bayisine sordum geçen hafta 5900 peşin diye fiyat aldım.Acaba 46x4500 ler yavaş yavaş fiyatları düşermi sizcede yoksa bunu 3500-4000 tl ye alacağımız günleri beklemek hayal mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluhappyman

Öncelikle şunu belirteyim bu paneli görme fırsatım olmadı forumdan okuduklarımla edindiğim bilgilere göre almaya niyetlendim.Ama fiyatı öyle pahalıki yurt dışından getirtsemmi yoksa yurtiçi fiyatının düşmesinimi beklesem diye ikileme düştüm.Dubaide çalışam hala oğlunu aradım sırf bu iş için.
    Kendisi hiç anlamaz bu işlerden biliyorum ama dur bir öğreneyim gerekirse ordan gerirtirim dedim.model nosunu verdim. Bir saat sonra beni geri aradı. "Abi şu an o dediğin televizyonun önündeyim burda yüzlerce tv var hepside çok güzel gösteriyor (sanırım full hd yayın veriyorlardı).Ama senin dediğin tv acaip abi aynada kendimi gördüğümden daha net gösteriyor" dedi.Fiyar 4500$ mış.ee burdada aynı para nerdeyse diye yurtdışı işinden vaz geçtim.Bandırmada sony bayisine sordum geçen hafta 5900 peşin diye fiyat aldım.Acaba 46x4500 ler yavaş yavaş fiyatları düşermi sizcede yoksa bunu 3500-4000 tl ye alacağımız günleri beklemek hayal mi sizce?

Alıntıları Göster
    Beyler her panelin fiyatı mutlak iner!

Ekmek fiyatı değilki bu meretler

Dolayısıyla X45x fiyatıda zaten inmeye başladı,ancak artık pazar böyle yüksek fiyatları yemediği için,bu kabil High-End ve özelliği olan
    paneller çok yüksekten gidiyor! ancak iniş süreci başlamıştır+

X55x lerinde aynı panel olduğuna eminim,bu "numarayı" Sony çok güzel yapıyor(bu işin mucidi zaten Sony dir)
    Hemde öyle güzel yapıyorki,kimse anlamıyor olayı!!!
    Zaten ortada geliştirilecek bir Chipset yoktu+Processor işini nasılsa "yediriyorlar" kısaca
    zaten çok iyi olan LD LED RGB Sony paneller yine güzel iş yapacaktır,ama bu arada X45x lerinde fiyatları şöyle güzel bir seviyeye gelse
    tadından yenmez

BE2/3/Pro filan bunlara kafayı takan varsa;amannn takılmasın böyle "slogan" tabirlere

Şaka bir yana bugün için alınası iki panel var LED lerde>>>XS1 ve X4/5x ler

++

• Sayın albani,

Sony 46X4500 peşin 5700 TL 12 Taksitli 6150 TL SONY EUROASIA TÜRKİYE 5 Yıl Garantili

Ankara da bu fiyata satılıyor...

Sizce bu panel gerçekten yeni gelecek modellerden iyimidir...

quote:

Orijinalden alıntı: albani

Dolayısıyla X45x fiyatıda zaten inmeye başladı,ancak artık pazar böyle yüksek fiyatları yemediği için,bu kabil High-End ve özelliği olan

X55x lerinde aynı panel olduğuna eminim,bu "numarayı" Sony çok güzel yapıyor(bu işin mucidi zaten Sony dir)
    Zaten ortada geliştirilecek bir Chipset yoktu+Processor işini nasılsa "yediriyorlar" kısaca
    zaten çok iyi olan LD LED RGB Sony paneller yine güzel iş yapacaktır,ama bu arada X45x lerinde fiyatları şöyle güzel bir seviyeye gelse
    tadından yenmez

BE2/3/Pro filan bunlara kafayı takan varsa;amannn takılmasın böyle "slogan" tabirlere

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esame -- 5 Ağustos 2009; 14:33:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: esame

Sayın albani,

Sony 46X4500 peşin 5700 TL 12 Taksitli 6150 TL SONY EUROASIA TÜRKİYE 5 Yıl Garantili

Ankara da bu fiyata satılıyor...

Sizce bu panel gerçekten yeni gelecek modellerden iyimidir...

quote:

Orijinalden alıntı: albani

tadından yenmez

++

Alıntıları Göster
    o tv lere o parayı vermek yazık günahtır.
    git samsung b65x serisi al janti janti izle paran da cebinde kalsın. kalan parayla zamanı geldiğinde oled tv alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaiNStreaM

git samsung b65x serisi al janti janti izle paran da cebinde kalsın. kalan parayla zamanı geldiğinde oled tv alırsın.

Alıntıları Göster
    Neyin incelemesini bekliyorsunuz anlamış değilim , gözü kapalı alınabilicek tek panel budur

• quote:

Neyin incelemesini bekliyorsunuz anlamış değilim , gözü kapalı alınabilicek tek panel budur

Alıntıları Göster
    gardaşım yurt dışında bile incelemerde fiyat yönüyle paalı bulunan bi cihaz:

http://www.testseek.com/home_electronics/tv/lcd_tvs/sony_kdl-46x4500-p-6d4c91be-d32e-d292-8d70-d01caa9fe17b.html
    http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2009/04/07/Sony-Bravia-KDL-46X4500-46in-LCD-TV/p1

al incele paran çoksa bi tane de bana al ne diyim

• quote:

http://www.testseek.com/home_electronics/tv/lcd_tvs/sony_kdl-46x4500-p-6d4c91be-d32e-d292-8d70-d01caa9fe17b.html
    http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2009/04/07/Sony-Bravia-KDL-46X4500-46in-LCD-TV/p1

Alıntıları Göster
    abilerim , ablalarım ...
    ben 300 kişi çalıştıran patronla aynı cep telefonunu kullanan şöförünü gördüm kendi gözümle.
    trilyonu olan adam anca 1500 liralık telefon alabiliyor maaşı 1000 lira olanda kasıyo bu telefonu alıyor.
    hergece evinde mkv 1080p film indirip seyreden biri için bu paneli hayal edip almak istemesini HOR GÖRMEYİN.
    fabrika partonlarına nasılki "abi naapcan mercedesi , audi yi al bir clio ohh mis" diyemeyeceksek 46x4500 hayal eden bizlerede biraz daha anlayış gösterin.burada bu forumu takip etme amacımız birlikte doğruları paylaşmak.

• Samsung marka olarak duyduğum fakat hiç bir ürününü satın alıp kullanmadığım bir firma...

Bence ürünleri basit malzeme ve aşırı makyajlı olarak pazara sunuluyor... Ben uzak duruyorum o markaya...

LCD Panellerde SHARP bir numara ama TR de servis ve model sıkıntısı var...

Sony de tek bir model var X serisi bence alınabilecek...

Sony almazsam Philips 9 serisi bir modele bakacağım...

quote:

• quote:

Birader onun yerine bunu alın dediğin panelle bu birmi ? Bu RGB samsung ne ki ? Şu an için iki RGB var piyasada diğeri Sharp SX-1 onuda almaya güç yetmez bunun rakamlarına sharp'a göre daha uygun ,

Siz RGB kaça almayı düşünüyordunuz ??? Samsung , Toshıba , Phılıps , RGB yok whıte led vs vs vs diye gidiyorlar ama RGB yanında hikaye tabi bunlar sözün özü RGB alıcaksanız fiyatı pahalı şöyle böyle denilmez !!! Bu panel prof kullanıcılar için...

• quote:

quote:

Birader onun yerine bunu alın dediğin panelle bu birmi ? Bu RGB samsung ne ki ? Şu an için iki RGB var piyasada diğeri Sharp SX-1 onuda almaya güç yetmez bunun rakamlarına sharp'a göre daha uygun ,

Siz RGB kaça almayı düşünüyordunuz ??? Samsung , Toshıba , Phılıps , RGB yok whıte led vs vs vs diye gidiyorlar ama RGB yanında hikaye tabi bunlar sözün özü RGB alıcaksanız fiyatı pahalı şöyle böyle denilmez !!! Bu panel prof kullanıcılar için...

Alıntıları Göster
    SHARP LC-52XS1 LCD TV
    Taksitli Fiyat : 24 X 1.147,83 TL
    Peşin Fiyat 8.999 € + KDV
    15 Taksit Fiyatı : 22.086,08 TL

SHARP LC-65XS1E LCD TV

Taksitli Fiyat : 24 X 1.530,49 TL
    Peşin Fiyat : 11.999 € + KDV
    15 Taksit Fiyatı : 29.448,93 TL
    """" İstanbul bilişim fiyatları""""""

SONY 46X 4500
    YUKARIDA " ESAMA " ARKADAŞIN VERDİĞİ FİYAT BENDE DOĞRULADIM. (Ankaradaki sony centerlerde) ilk bir ay yenisi ile koşulsuz değiştirme garantisi ile
    Ayrıca 40x4500'ün kalmadığını söylediler.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Sony 46X4500 gözü kapalı alınabilecek sayılı LCD’lerden biridir…

1. Fiyat daha düşer mi?

2. Sony daha iyisini çıkartır mı?

Diye soracak olursanız…

Her iki sorununda cevabı evettir…

Yılsonuna doğru fiyatlar biraz daha düşecektir…

Daha iyisine gelince…

Sadece Sony değil, Toshiba, Samsung, Philips ve diğer üreticilerde yeni ürünlerini IFA 2009’da (04.09.2009 - 09.09.2009 Berlin) sergileyecekler… Bu fuarda özellikle Intel’in CE 3100 medya işlemcilerinin kullanıldığı internet TV’lerinin ilgi odağı olması bekleniyor…

Ancak asıl bombalar 2010 Dünya Kupası ile birlikte gelecek…

• 46X4500 Ankarada daha once paylastigim fiyattan satilmaktadir.Stok durumuda 15 adettir.Sahsen ben Ramadan ayinda bayrama yakin 5000 TL civarina almaya calisacagim.Sony Centerlarda shop magazalarda by fiyati bulamazsiniz.Ankarada arastirin baska Sony bayileri var oyle bildik yerlerde degil pesin parada klasik pazarlikla bu tv yi shoplardan daha ucuza alirsiniz.kutusunda acilmamis 5 yil resmi garantili...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esame

46X4500 Ankarada daha once paylastigim fiyattan satilmaktadir.Stok durumuda 15 adettir.Sahsen ben Ramadan ayinda bayrama yakin 5000 TL civarina almaya calisacagim.Sony Centerlarda shop magazalarda by fiyati bulamazsiniz.Ankarada arastirin baska Sony bayileri var oyle bildik yerlerde degil pesin parada klasik pazarlikla bu tv yi shoplardan daha ucuza alirsiniz.kutusunda acilmamis 5 yil resmi garantili...
    Beyler iyi akşamlar

1-Burada bir şeyleri konuşurken sapla-samanı birbirine karştırmadan laf etmek lazımdır!

Başlık 46X45x yani LED panel,bunu ne Samy B6 ile yada Phil 8/9 ile mukayese etmeyin lütfen,yada en azından
    LED ten bahsedinki oyunda dengeler yerine otursun!

2-Kimisine pahalı gelir,kimisine bedava;o zaman Ferrari dükkanı kapasın veya BMW
    Butik ve çok kalite panel isteyende elbette gidip Sharp panelli B&O ve Loewe Spheros alabilir;veya kimisi
    gider en ucuzundan bir şey kapar!

Fiyatı "edermi-etmezmi" olayını tartışmak doğru olmaz,her ne kadar biz pahalıda desek zaten bu paneller satılıyor bir şekilde!!!

3-LED e dönersek bugün için kabul edilmiş LD-RGB LED sistemde iki marka vardır Sharp(XS1) ve Sony X45x/55x;bunlardan birisi
    "araba" fiyatına,diğeri ise fiyatı 6'ın biraz altına inmiş(bazı yerlerde tabiki) paneller bulunuyor,daha hesaplı bir şey arıyan ise
    Samy lerden alsın,LGD şimdilik gelmedi diye biliyorum ama USA da satılıyor(yorumları oldukça iyi gidiyor) diğerleri ise Phil(fiyatı
    pahalı yine bunun) diğeride Tosh SV6x serisi(USA)

Üreticiler LED olayında güzel para kazanmak istiyorlar!!!yoksa maliyet açısından hiç bir farkı yoktur bu LED lerin,kimse gözünde büyütmesin olayı!!!
    sadece yeni bir teknik(aslında eskidir!!)uygulama yaptıkları için herifler bunun "Kaymağını" yemek istiyorlar hepsi budur kısaca,sonuç olarak
    adam LD-RGB LED panel üretmiş ve artılarını;nemalandırmak istiyor!!!

4-LED lerin hatalarıda elbette vardır,bir kere kullanılan Modül(Panel)bildiğiniz panel,burada bir değişklik yok,üstelik ucuz olsun diye CMO/Taiwan
    Modül kullanıyorlar(55" lerde) gerçi CMO paneller bana göre en hatasız ve sıkıntısız panellerdir,bunu bilen üreticilerde bu modülü tercih ediyor!

RGB LED te klasik diğer LED lerdeki sıkıntı yok(doğru pixel aydınlaması yapması v.s)
    Ayrıca tam pixel aydınlaması yapması ve ince bir pixel-çizgi hattında yanındaki pixellere geçmeden doğru pixel basması v.s v.s artıları vardır
    RGB LED lerin,teknik olarak diğer LED lerden ileridedir+

5-X45x ile X55x arasında ben fark olmayacağına eminim,ancak üreticilerin "yemleme" için her zaman yaptıklarını yine göreceğiz tabiki
    Sony yine BraviaEngine Pro bilmem kaç diyerek bunuda "gazlar" kullanıcı yorumları(yabancı) ve Test değerlerini izlemek lazım,zira bu herifler
    yani özellikle bazı Test/Uzman Siteleri v.s artık olayı cidden çarpıtıyorlar!!!
    -İnsan gözünün göremeyeceği bir çok unsuru hata/sıkıntı/başarısız v.s olarak yine vereceklerdir!!! yani bu numaralarıda bilen biliyor ama çoğu insan bunları
    "aynen yiyor" laf aramızda

Sonuç olarak TR de fazla X45x kullanıcı yorumu gelmez,ayrıca kullanıcı yorumuda bir yere kadardır!

Bu arada bilginiz olsun Sony lerde Dead-pixel çıkabiliyor her zamanki gibi(46" da daha fazla) 55" lerde duymadım şimdilik!

++

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.