Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Neo V Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar xperia neo V kullanıcısıyım ICS yüklü.
    Sorun şu ki telefonumun yanında ufak bir kırılma oldu gerçekten çok ufak yan tarafta metalik paneller varya açma kapama tuşunun olduğu, işte orada ve bu beni rahatsız ediyordu. Her neyse teknosadan almıştım garantim dolmamıştı yine de dünyanın parasını istediler küçücük bir kırık için ben de doğal olarak sinirlendim ve yollamadım. Neyse gittım bi telefoncuya xperia neo orjinal kasa aldım aynı gün gayet profesyonelce kasayı açtım ve değiştirdim küçük bir kırıktı zaten ama madem değiştirdim ön kasayı da değiştireyim dedim. Bundan önce bir şey daha söylemek isterim ki telefonumda hafif kasmalar dışında pek sorun yoktu, değiştirdikten sonra da olmadı. Telefonu açtım gayet normal bir şekilde açıldı bir iki gün kullandım öyle. Üçüncü gün ön kameradan fotoğraf cekeyim dedim baktım ön kamerayı kesinlikle görmüyor. Kapattım açtım nafile ön kamerayı tanımıyor. Neyse bunu çok sorun etmedim bir kaç gün sonra telefonum sürekli "hangi uygulama olursa olsun" yanıt vermiyor kapatmak ister misiniz hatasını vermeye başladı. Ram'e bir baktım %90ı dolu bütün uygulamalari kapatmama rağmen sadece 20mb boş alan var! Tabi çıldırdım kapattım açtım düzeldi 2 saat kurcaladım yine aynı şey. Bir de şöyle bir şey var, hiç kullanmadığım uygulamalar sürekli yanıt vermiyor hatası vermeye başladı. Örnek foursquare,akıllı bağlantı,dijital saat. Ve hata verdiğinde kapat tuşuna basana kadar telefon donuyor saçma sapan bir şey çıldırmak üzereyim ve hatalar ardarda geliyor acayip ağır telefon. Böyle olunca ben de kasayı yeniden değiştim eski kasayı taktim ama hiçbir değişiklik yok ne ön kameram var ne de telefonum stabil. 8gb hafıza kartı kullanıyorum ve %85i dolu ayrıca telefon hafızası da %90dolu biliyorsunuz ki xperia neo v'nin hafızası acayip düşük ve büyük sorun yaratıyor. Böyle olunca benim de aklima bazı şeyler takıldı hazır garanti kapsamı dışına çıkmışken hem root atayim hem de hızlı,güzel bir rom yükleyeyim diyorum. Yada telefonu formatlayip yine orjinal sürümü kullanacağım önerileriniz nedir? Bir de şöyle bir şey var tamam teknolojiden az çok anlıyorum ama bir yere kadar sonuçta kızım root yapmadım hiç, farklı rom da atmadım ters bir şey yaparsam telefon brick olur ve cidden üzülürüm. Önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar konu aktif....

• Koskoca forumda bir kişi bile yok mu ya! :O

• konu güncel !!
  • donanım & yazılım sorunu combo buna teşhis koyacak adam yarın gelsin teknik serviste işe başlasın

öncelikle root atmak artık çok kolay hocam; şu mesajda anlatımı var:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=76668891 (gmd ye özel bir program değildir sanırım bu root programı, ondan sizin teelfonda da çalışacaktır diye tahmin ediyorum) telefonu pc ye bile bağlamadan iki dakkada root atılıyor.

ön kamera çalışmıyo deyince önce o kameraya giden kılcak kablolar kırılmıştır dedim de (daha önce se w810i ve k790 da kasa değişimi yaan arkadaşlarım böyle sıkıntılar yaşamışlardı çünkü) sizin sorun daha ciddi gibi. bence hiç çekinmeden root atıp cyanogenmod falan yükleyin. telefon eski de olsa kesinlikle kullanılamaz bir donanıma sahip değil. ama donanım kaynaklı sorun olur da custom rom da bile çözüm olmazsa bilemem.

• Root at soyle stabilde bir rom kur oh mis

• Ultimate ICS kurdum BLyi kırıp üzerine overclock ve swap izni veren suave kernel, telefon mis gibi oldu fakat hala arada sırada kameram hata veriyor sistem arayüzünü durduruyor düzelince tel de düzeliyor neyin kafasını yaşıyor bu neo anlamadım gitti öneriler için teşekkürler:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY XPERIA P pil sorunu.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.