Şimdi Ara

sony hx1-panasonic fz38-canon sx20 tercih yapamıyorum yardım edin lütfen (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony hx1-panasonic fz38-canon sx20 tercih yapamıyorum yardım edin lütfen

benim için en önemlisi fotoğraf kalitesi hangisini önerirsiniz?

sipariş vereceğim karar veremiyorum.

• hx1
  • ben farklı bir öneride bulunayım casio exsilim fh-20 her konuda üstün ve tatmin edici
  • @gazy,
    İmkanlarınız sınırlı değilse Bir süre sonra (Bekleyin anlamında) Fuji S200EXR,
    Sizin seçtiklerinizin sensörleri:
    Sony HX1 inanılmaz ölçüde küçük 1/2.4 "CMOS
    PANASONİC DMC FZ38 de aynı 1/2.33" CCD
    Canon SX20 de 1/2.3 " CCD
    Kısacası her üç makinada gece çekimleri ile yetersiz ışıkta bol bol noise üretecektir.
    Ancak gerek yapım kalitesi gerekse objektif ve IS stabilitesi kalitesini baz alırsak kişisel tercihim LEICA objektif + POWER O.I.S(Optical Image Stabiliser) ve 60 sn çekim hızı nedeni ile Panasonic' i tercih ederdim.
    quote:

Orijinalden alıntı: gazy

sony hx1-panasonic fz38-canon sx20 tercih yapamıyorum yardım edin lütfen

benim için en önemlisi fotoğraf kalitesi hangisini önerirsiniz?

sipariş vereceğim karar veremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan

@gazy,
    Kısacası her üç makinada gece çekimleri ile yetersiz ışıkta bol bol noise üretecektir.
    Ancak gerek yapım kalitesi gerekse objektif ve IS stabilitesi kalitesini baz alırsak kişisel tercihim LEICA objektif + POWER O.I.S(Optical Image Stabiliser) ve 60 sn çekim hızı nedeni ile Panasonic' i tercih ederdim.

Fuji ne zaman çıkıyor tam olarak belli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan

@gazy,

Fuji ne zaman çıkıyor tam olarak belli mi?

çıktıbile
    http://urun.gittigidiyor.com/FUJIFILM-S200EXR-S205EXR-16GB-YEDEK-BATARYA_W0QQidZZ20676288

• quote:

Orijinalden alıntı: netün

çıktıbile
    http://urun.gittigidiyor.com/FUJIFILM-S200EXR-S205EXR-16GB-YEDEK-BATARYA_W0QQidZZ20676288

Şakamı bu.. 1800 lira öyle mi?..
    Akıl fikir diyorum, başkada birşey demiyorum!

Alanlara şimdiden hayırlı olsun!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fujide artık fiyat çekmeye başladı
    yoksa burdaki satıcılarmı?
  • Bazi arkadaslar bana kizacaklar ama, eger tasima problemi olmuyorsa DSLR alin derim.
    1800 liraya muhtesem makineler alabilirsiniz DSLR'larda.
    Onu gectim, 1000 lira civarina cok guzel Pentax'lar var.
    Onlardan birini tavsiye ederim
  • @NovariX,
    E ! boşuna bekleyin demiyorum. S6000FD' de çıktığında 1600 TL fiyat çekmişlerdi sonunda 550 TL' ye aldık yurt dışından yaklaşık 9 ay sonra. İyiki de almışız hala ölüsünü 450 TL' ye satıyorlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

quote:

çıktıbile

Şakamı bu.. 1800 lira öyle mi?..
    Akıl fikir diyorum, başkada birşey demiyorum!

Alanlara şimdiden hayırlı olsun!

• Yok, yok kızmayız @ToffieBoi, dediğiniz doğruda, sadece gövde ile yada + kit lensle iş bitmiyorki Macro için ayrı geniş açı için ayrı sonrası tele için ayrı, portre için ayrı, hadi bir süre sonra kesmemeye başlıyor onları sat, yok limited' e, yok prime vb. lenslere kay sürekli para-pul harca karca bitmez A-101 örneği Ama like makinada tek sabit lens ve KONU BİTTİ ! Tabi bu işin esprisi ama imkanları sınırlı, beklentileri sınırlı kişiler içinde bir gerçek
    quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Bazi arkadaslar bana kizacaklar ama, eger tasima problemi olmuyorsa DSLR alin derim.
    1800 liraya muhtesem makineler alabilirsiniz DSLR'larda.
    Onu gectim, 1000 lira civarina cok guzel Pentax'lar var.
    Onlardan birini tavsiye ederim

• @Netün,
    Daha çok yeni bu makina, Yurt dışı fiyatıda şu aralar 515-600 USA $ civarında ve spot piyasa da da bu malın fiyatının 1200 -1300 TL civarında olması gerekir getirenler açısından. Ama TR distribütörü hala getireyim mi getirmeyeyim mi? kararsızlığı içinde. Bu nedenlede tek tük getirenlerde istediği fiyatı ÇEKİYOR Ama 4-5 ay içinde hepsi HİZAYA gelir...
    quote:

fujide artık fiyat çekmeye başladı
    yoksa burdaki satıcılarmı?
  • http://www.price.com.hk/product.php?p=113538

650-700 ytl hongkong.. listemde var, ordan alinabilecekler lsitesi.. kararsizli kdevam ediyor.. 720p videosu olsa tadindan yenmzdi, review filan bakmadan bu spectlerle alirdim walla..
    s6500 u de sattik :)

GH1 fiyati da birden duser mi dersiniz simdi almak mantikli gorunmuyor GF1, pentax kx.. micro4thirdste piyasa kizisip fiyatlar dusmedi ki daha,,
    yuksek rangeli objektifle ( 18-200mm) haliyle eos 500d fiyati da GH1 e cok yaklasiyor..
    cok kotu zamanlama benim bu hafta hongkong..

ben yine fikirlerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 26 Eylül 2009; 1:20:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.