Şimdi Ara

sony nex5n

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurban da 8 gün paris,amsterdam gezeceğim yanımda wide zoom bir makina olsun istiyorum malum heryeri güzelce çekeyim istiyorum ne de olsa bir daha gitmek zor

geçen yıl bir hata yaptım canon ixus 1000hs aldım forumlarda öve öce bitiremiyorlardı? berbat ötesi çıktı. yine forumlara daldım:( sony nex 5n i gözüme kestirdim . ne dersiniz? ona göre yarın media markt dan alacağım? alternatif 1600 kadar ne önerirsiniz.
    derdim wide zoom güzel fotolar çeksin pili dayansın

• Wide zoom derkan sadece geniş açı çekebilen lensli bir makina lazım sanırım.Nex 5'e karar kıldıysanız sanırım aparatla dslr lensleri bağlanabiliyordu.Bütçeniz dahilinde Sigma 10-20 ekonomiktir.Veya 8-16 lara bakın ultra geniş açıdır.

http://forum.donanimhaber.com/m_39692517/mpage_7/tm.htm
    Bu konudan yardım alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XsI

Wide zoom derkan sadece geniş açı çekebilen lensli bir makina lazım sanırım.Nex 5'e karar kıldıysanız sanırım aparatla dslr lensleri bağlanabiliyordu.Bütçeniz dahilinde Sigma 10-20 ekonomiktir.Veya 8-16 lara bakın ultra geniş açıdır.

http://forum.donanimhaber.com/m_39692517/mpage_7/tm.htm
    Bu konudan yardım alabilirsiniz.
    wide zoom derken ne kastettiniz onu anlamadım, geniş aralık (18-200, 18-250 vs..) gibiyse nex lerde bu tür lensleri kullanmanızı hiç tavsiye etmem, dengesiz durur makinada. kit lens(18-55) bence size yetecektir, 5n de zaten hayvani bir iso performansı olduğu için karanlık ortamlarda da çekim yapabilirsiniz. eğer 8-16, 11-16 gibi lenslerden bahsediyorsanız nex sistemlerde bu yok şu anda, geniş açı istiyorsanız 16mm f2.8 var bir tek.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

wide zoom derken ne kastettiniz onu anlamadım, geniş aralık (18-200, 18-250 vs..) gibiyse nex lerde bu tür lensleri kullanmanızı hiç tavsiye etmem, dengesiz durur makinada. kit lens(18-55) bence size yetecektir, 5n de zaten hayvani bir iso performansı olduğu için karanlık ortamlarda da çekim yapabilirsiniz. eğer 8-16, 11-16 gibi lenslerden bahsediyorsanız nex sistemlerde bu yok şu anda, geniş açı istiyorsanız 16mm f2.8 var bir tek.

Alıntıları Göster
    geniş açı demekk istedim yanlış terimler kullanmışım kusura bakmayın pentax k-5 i çok beğiştim ama çok pahalı, nikon d700 de öyle . 3.şık olan nex5n i alacağım
    teşekkrüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüşkayakçı -- 11 Ekim 2011; 19:46:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gümüşkayakçı

geniş açı demekk istedim yanlış terimler kullanmışım kusura bakmayın pentax k-5 i çok beğiştim ama çok pahalı, nikon d700 de öyle . 3.şık olan nex5n i alacağım
    teşekkrüler

Alıntıları Göster
    bende sony nex-5 16mm almayi dusunuyorum simdiye kadar baktigim ve arastirdigim sitelerde tek eksiginin objectif seceneginin az oldugu belirtilmis fakat basit amacli 16mm ve 18-55mm yeter diye dusunuyorum.. nex-5N in fiyati nedir bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: louie

bende sony nex-5 16mm almayi dusunuyorum simdiye kadar baktigim ve arastirdigim sitelerde tek eksiginin objectif seceneginin az oldugu belirtilmis fakat basit amacli 16mm ve 18-55mm yeter diye dusunuyorum.. nex-5N in fiyati nedir bu arada?

Alıntıları Göster
    Bu makine için Nex-5 ve Nex-5N ler için yeni Carl Zeiz optikler çıkaracak Sony elbette çok iyi olacaklar ama elbette fiyatlı olacaktır.
    Bence mantıklı olan yeni seriden Nex-5 N ve standart zoom lensi 18-55 ile almak ve varsa DSLR niz onun optikleri için adaptör(Bayonet) alarak geniş açılar ve teleler zoomlarile kullanabilmek olası ayrıca bir kaynaktan okuduğum kadarı ile Sony adaptör bilgilerini dışardan fason optik yapan firmalarla paylaşmış yakın gelecekte bunlar için Tokina ,Sigma vs lenste hesaplı olarak bulunabilecek anlaşılan.
    Bence mantıklı bir makine ama yurt dışından alınki KDV iadesini de alabilesiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: derin07

Bu makine için Nex-5 ve Nex-5N ler için yeni Carl Zeiz optikler çıkaracak Sony elbette çok iyi olacaklar ama elbette fiyatlı olacaktır.
    Bence mantıklı olan yeni seriden Nex-5 N ve standart zoom lensi 18-55 ile almak ve varsa DSLR niz onun optikleri için adaptör(Bayonet) alarak geniş açılar ve teleler zoomlarile kullanabilmek olası ayrıca bir kaynaktan okuduğum kadarı ile Sony adaptör bilgilerini dışardan fason optik yapan firmalarla paylaşmış yakın gelecekte bunlar için Tokina ,Sigma vs lenste hesaplı olarak bulunabilecek anlaşılan.
    Bence mantıklı bir makine ama yurt dışından alınki KDV iadesini de alabilesiniz...

Alıntıları Göster
    bilginiz olsun diye soyluyorum Hong Kong'tan arkasima aldim 2 lens ile kit olarak 810 usd ye geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony a6400 vs a6500 ?
    5 yıl önce açıldı
    [SATILDI] nikon d7100
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivitkasimm

bilginiz olsun diye soyluyorum Hong Kong'tan arkasima aldim 2 lens ile kit olarak 810 usd ye geldi.

Alıntıları Göster
    16mm + 18-55mm ile Berlin'den 700 Euro'ya aldım (vergiyi geri aldıktan sonra).
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Alıntıları Göster
    media markt da 1599 tl ye 10 taksit diyorlar bana uygun geldi gümüş renkli sipariş verdim. Bu arada yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun. video çekerken kamerayı döndürdüğünde ses geliyor diyorlar bu sorun yeni makinalarda da var mıdır acaba?
  • quote:

Hayırlı ossun :)
    Hocam Olympus E-PL2 yoksa Nex5 mi ?
    Mantığım hep Nex diyor fakat EPL2 de çok ilginç canavar bi alet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

quote:

Valla hocam kullanan değilim ama almışken son sürümü alınmalı bu meretlerin. Gelişime çok açık bir platform olduğundan her yeni sürümle 2 basamak gelişiyorlar adeta. Ama ozturert dostumuz da tecrübesiyle gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır.
  • quote:

quote:

Bu arada Nex-5 ile Nex-5n farklı aslında, ben yalnız algılayıcının farklı olduğunu düşünüyordum ama kullanımda da gelişme var.
    1 haftadır E-PL2 ve Nex-5n'i yanımda gezdiriyorum, her fırsatta deniyorum. Yakında bir inceleme yayınlayacağım herşeyi orada anlatırım
    Azzz sonra

• quote:

quote:

quote:

Bu arada Nex-5 ile Nex-5n farklı aslında, ben yalnız algılayıcının farklı olduğunu düşünüyordum ama kullanımda da gelişme var.
    1 haftadır E-PL2 ve Nex-5n'i yanımda gezdiriyorum, her fırsatta deniyorum. Yakında bir inceleme yayınlayacağım herşeyi orada anlatırım
    Azzz sonra

Alıntıları Göster
    SN ozturert
    bu video çekiminde kamerayı döndürürken gelen ses konusunda ne diyeceksiniz.Bu konu bizim için önemlide onun için sizden yanıt bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: doroşenko

SN ozturert
    bu video çekiminde kamerayı döndürürken gelen ses konusunda ne diyeceksiniz.Bu konu bizim için önemlide onun için sizden yanıt bekliyorum.

Alıntıları Göster
    MP4 ve 1920x1090 @50i çekim yaptım, henüz görmedim o sorunu. Anladığım kadarıyla video çekerken ani hareketlerde "tık tık" diye ses geliyormuş. Sony bu sorunu onarıyor, ayrıca Ekim sonuna doğru bir yazılımla bunu düzelteceklermiş. Belki benim aldığım düzeltilmiş halidir, emin değilim.
    Akşam daha dikkatli denerim.

• quote:

quote:

quote:

Azzz sonra

İncelemenizin fotoğraflarını, detaylarını direk olarak buraya koysanız çok mu bir şey istemiş oluruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: General Daimos

quote:

quote:

quote:

Azzz sonra

İncelemenizin fotoğraflarını, detaylarını direk olarak buraya koysanız çok mu bir şey istemiş oluruz?

Alıntıları Göster
    Blog sayfasında bu işler daha kolay oluyor

• incelemenizi merakla bekliyorum blog sayfanizida vermeyi unutmayin
  • quote:

niyeki? buraya da bir kopya eklesek fena mı olur insanlara yardımı olma açısından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Daimos

quote:

niyeki? buraya da bir kopya eklesek fena mı olur insanlara yardımı olma açısından?

Alıntıları Göster
    Cidden başka bir sayfaya bakmak zor mu geliyor? Eğer bir şekilde blogspot'tan buraya kopyalayabilirsem olur, yoksa hem oraya hem buraya yazı koymaya zamanım yok. Gerçi yorumlar/görüşler için forum sayfası daha etkili olur.
    Aslında önce benim incelemeyi bitirmem lazım

• quote:

Cidden başka bir sayfaya bakmak zor mu geliyor? Eğer bir şekilde blogspot'tan buraya kopyalayabilirsem olur, yoksa hem oraya hem buraya yazı koymaya zamanım yok. Gerçi yorumlar/görüşler için forum sayfası daha etkili olur.
    Aslında önce benim incelemeyi bitirmem lazım

Alıntıları Göster
    Her şekilde Nex-5n Eğer bütçen yeterliyse hatta Nex-7 al derim sana. Ama 1600 civarı bi birikimin varsa 799$, 1500 ytl civarına amerikada sony veya B&H'den nex-5n case + 16mm + 18-55 mm lensleriyle birlikte alabilirsin. Nex serisi çıktı çıkalı nerdeyse 1 senedir araştırıyorum bende şu an compakt görünümlü olup dslr performansı alabileceğin en iyi makine Nex serisindedir buna adın gibi emin ol ;) En son dprewiev'den "golden award" ile yerini belli etti. Dprewievde test bölümüde var herkes kolayca istediği makineyle karşılaştırıp testin sonucunu net bi şekilde görebilir...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.