Şimdi Ara

Sony RX100 geliyor.. Geldi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
3
Favori
21.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rx100 geldi--de sağlam fiyatla geldi ama .... 1850 gayme--cik..... o fiyata başka neler alıyoruz nelerrr....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

rx100 geldi--de sağlam fiyatla geldi ama .... 1850 gayme--cik..... o fiyata başka neler alıyoruz nelerrr....

Bu makinalardan pek anlamam ama buna kucuk diye 1850 Tl verene yuh derim. O fiyata 1100d 3100 falan satilmiyor mu? Daha ucuza hemde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

rx100 geldi--de sağlam fiyatla geldi ama .... 1850 gayme--cik..... o fiyata başka neler alıyoruz nelerrr....

Bu makinalardan pek anlamam ama buna kucuk diye 1850 Tl verene yuh derim. O fiyata 1100d 3100 falan satilmiyor mu? Daha ucuza hemde.

Valla hocam o fiyata spot sıfır 60D satılıyor yerine göre...
  • 1900 tl ha...
  • güzel makina ancak diyafram çok çabuk kapanıyor, bunun yerine biraz ortalama değerler olsaydı daha iyi olurdu..
  • İs icin almanyadaydim. Benim nex5n icin birseyler alayim derken vitrinde rx100 gordum ve elime alip inceledim.... Guzel alet hos alet ama almanyada bile fiyati nex5n+18-55mm lens kit den daha pahalli idi..... Nex5n den daha iyi olmasi mumkun degil.... Fiyati acaip ucuk yuksek geldi bana.... Almanyada 640 euro idi fiyati...
  • Standart ayarlarla, herhangi bir degisiklik yapmadan otomatik modda cektigim birkac fotograf;

Sony RX100 geliyor.. Geldi! Sony RX100 geliyor.. Geldi!

• Dünede ben bir tane ısmlarladım (Dayanamadım zira gerçek anlamda bu kabiliyette bir cep kamerası yok) 1 hafta 10 gün sonra gelir paylaşırım çektikçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Standart ayarlarla, herhangi bir degisiklik yapmadan otomatik modda cektigim birkac fotograf;

düşük ışık yüksek iso fotoları bekliyoruz... düşük ışıkta video bekliyoruz örnek makro fotoları bekliyoruz... hdr modu varsa panoramik mod varsa ,3d panoramik mod varsa hepsinden örnek istiyoruz....
  • Ozellikleri tam olarak nasil kullanacagimi bilmedigimden ekledigim resimler cok tatmin edici gelmeyebilir, isi bilen birisi daha iyi sonuc alacaktir bu makine ile... HDR modu mevcut bu arada...

Sony RX100 geliyor.. Geldi!

• @keyn,,
    fotoları automatic moddamı çektin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 30 Eylül 2012; 18:21:52 >
  • Sigara paketi disindaki hersey otomatik modda cekildi...

Yalniz dun birkac fotograf cektim, pc'ye aktarmaya firsatim olmadi ama makine geceyi gunduze ceviriyor desem yeridir... Gece karanliginda birkac fotograf aldim, neredeyse gunduz gibi cikmis fotograflar...

Bayagi bir detay, ozellik var makinede ogrenmem gereken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Sigara paketi disindaki hersey otomatik modda cekildi...

Yalniz dun birkac fotograf cektim, pc'ye aktarmaya firsatim olmadi ama makine geceyi gunduze ceviriyor desem yeridir... Gece karanliginda birkac fotograf aldim, neredeyse gunduz gibi cikmis fotograflar...

Bayagi bir detay, ozellik var makinede ogrenmem gereken...

görüntü kalitesi hoşuma gitti..... auto mod ile çok iyi bir iş çıkarmış.....
    IQ anlamında compact sınıfta ilk sıralara girer....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Dünede ben bir tane ısmlarladım (Dayanamadım zira gerçek anlamda bu kabiliyette bir cep kamerası yok) 1 hafta 10 gün sonra gelir paylaşırım çektikçe.

nex5n den vaz mı geçtiniz yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

iyi hoş da lens sabit? nex varken buna kim bakar? (kızlar?)

Bir zamanlar R1 efsane idi. Kalitesi SLR ile karşılaştırılıyordu daha sonra diğer markalar tarafından çok tepki çekti ve üretimi durdu.Kompaktların zirvesi idi. Sanırım O tarz birşey yapmaya calısıyorlar tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 2 Ekim 2012; 14:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AviatoR

quote:

Dünede ben bir tane ısmlarladım (Dayanamadım zira gerçek anlamda bu kabiliyette bir cep kamerası yok) 1 hafta 10 gün sonra gelir paylaşırım çektikçe.

soruyu bana sormadınız ama benim durumuma da uyduğundan kendi yorumumu ilave edeyim....belki başka arkadaşlar için faydalı olur....

çünkü ben geçmişte kolay taşınır ve icabında mont veya pantalon cebine girebilen kompakt bir foto mak ararken amerika şikagoda çok özel bir sony kampanyasını öğrenip çok ucuz bir fiyata bir sürü lens ve aksesuarı ile sony nex5n siparişi verdim ve bir süredir de kullanıyorum...
    ancak sony nex5n daha önce kullanıp çok sevdiğim bir arkadaşa hediye ettiğim canon s95 gibi pratik değil....nex5n i öyle cepte filan taşıyamıyorsunuz...ayrıca taşıma çantası olması gerekiyor ve onu kolunuza asıyorsunuz filan..... yani taşıma işi dslr lar gibi olmasa da ağırlığından değil ama fiziksel şekilden ve hacimden ötürü bir parça zahmet veriyor... kompakt makinaların verdiği pratiklik ve rahatlık sony nex5n de yok.....
    bu anlamda rx100 ile nex5n farklı ihtiyaçlara yönelik makinalar olarak görülmeli ve ihtiyacının bilincinde olan birine öbürküsünü önermek hiç mantıklı değil........ ben aynı hatayı yaptım, şimdi yine başa döndük, yine kompakt arayışındayım, bu arada sony nex5n de yalan oldu yani
    şimdi kompakt makina rahatlığı ve pratikliğini yaşayacağım IQ su yüksek bir premium kompakt makina almak istiyorum....
    çekilen fotolara bakarsanız sony rx100 çok iyi bir kompakt ve listenin üst sıralarına şimdiden oturdu bile...

• quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ
    quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless
    iyi hoş da lens sabit? nex varken buna kim bakar? (kızlar?)

Bir zamanlar R1 efsane idi. Kalitesi SLR ile karşılaştırılıyordu daha sonra diğer markalar tarafından çok tepki çekti ve üretimi durdu.Kompaktların zirvesi idi. Sanırım O tarz birşey yapmaya calısıyorlar tekrar.

Diger markalardan tepki cektigi icin mi uretimi durdu yoksa asiri pahali oldugundan satmadigi icin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AviatoR

quote:

Merhaba,

Yok vazgeçmedim çok seviyorum NEX serisini (Eğer vaad edilen gibi iyi bir AF sahip olursa 6 ya terfi etmeyi düşünüyorum) onun dışında DoSöDoKöKo arkadaşımız ile 1-1 örtüşüyor düşünce ve beklentilerimiz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.