Şimdi Ara

SONY RX99 KULLANAN VARMI ACABA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
3.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar bi tane satlık sony rx99 var cihaz çok temiz ve tornavida değmemiş sadece kasetçaların birisi çalışmıyor 275 tl istiyorlar
    Ben aux tan tv ye bağlayıp kullanmayı düşünüyorum
    Sizce bu paraya değermi birde bilenler cihaz kalitesi hakkında bilgi verebilirse sevinirim
    Şimdiden teşekkürler saygılar

• bence kesinlikle değer.çok güzel sesi var.bende pc ve uydu alıcısına bağlayıp kullanıyordum.pişman olacağınızı sanmıyorum ama genede dinleyip alınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirkam

bence kesinlikle değer.çok güzel sesi var.bende pc ve uydu alıcısına bağlayıp kullanıyordum.pişman olacağınızı sanmıyorum ama genede dinleyip alınız.
    88 vardı bende vardı diyorum hala var ama annemlerin evinde

1998 de almıştı peder

hala durur taş gibi

rx99 undan sonra çıkan versiyondur bir takım yenilikleri vardır surrodun çıkışları vardır ama hoparlörler yoktur..

bulursan tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 4 Kasım 2011; 22:03:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batakci

Herkese selamlar bi tane satlık sony rx99 var cihaz çok temiz ve tornavida değmemiş sadece kasetçaların birisi çalışmıyor 275 tl istiyorlar
    Sizce bu paraya değermi birde bilenler cihaz kalitesi hakkında bilgi verebilirse sevinirim

düşünmeden alın eğerki diğer aksamları temizse. deneme olarak orjinal bir audio cd takın gerçekten kaliteyi görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Daimos

quote:

Orijinalden alıntı: batakci

Herkese selamlar bi tane satlık sony rx99 var cihaz çok temiz ve tornavida değmemiş sadece kasetçaların birisi çalışmıyor 275 tl istiyorlar

düşünmeden alın eğerki diğer aksamları temizse. deneme olarak orjinal bir audio cd takın gerçekten kaliteyi görürsünüz.
    Bayağı geçmiş ama yeni ziyaret edecek arkadaşlar için bilgi olsun. 2000'den beri kullanıyorum, mükemmel bir sistemdir. Z5500 falan al diyenlere kulak asmayın, bu cihazı alın kaliteyi görün. Ben Z5500'ü aldım ve haftasına sattım. İçi boş, bangır bangır bass vurmaktan başka bir işe yaramaz. Bu cihazda ise gerçek kaliteyi görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

Bayağı geçmiş ama yeni ziyaret edecek arkadaşlar için bilgi olsun. 2000'den beri kullanıyorum, mükemmel bir sistemdir. Z5500 falan al diyenlere kulak asmayın, bu cihazı alın kaliteyi görün. Ben Z5500'ü aldım ve haftasına sattım. İçi boş, bangır bangır bass vurmaktan başka bir işe yaramaz. Bu cihazda ise gerçek kaliteyi görürsünüz.

Alıntıları Göster
    Bencede gözün kapalı alabilirsin.Anlam veremeyeceğin bir güzellikte dinleyeceksin şarkıları.bas ve tizin ne kadar uyumlu olduğuna inanamazsın.o fiyata alabileceğin ürünlere bak hiçbiri rx99 un yerini tutmayacaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfi8935

Bencede gözün kapalı alabilirsin.Anlam veremeyeceğin bir güzellikte dinleyeceksin şarkıları.bas ve tizin ne kadar uyumlu olduğuna inanamazsın.o fiyata alabileceğin ürünlere bak hiçbiri rx99 un yerini tutmayacaktır..

Alıntıları Göster
    Bu arada atlamışım, benim kullandığım RX88 modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

Bu arada atlamışım, benim kullandığım RX88 modeli.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bendede bi tana sony rx 99 var ama kumandası bozuldu nerden temin edebilirim acaba yada satan varsa bana mesj atabilir yardımcı olursanız sevinirim teşkrlr
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrhll

arkadaşlar bendede bi tana sony rx 99 var ama kumandası bozuldu nerden temin edebilirim acaba yada satan varsa bana mesj atabilir yardımcı olursanız sevinirim teşkrlr

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar evinde kullanılmayan temiz RX serisi (77, 88, 99) müzik seti olan varsa talibim, tüm işlevleri sağlam olmak kaydıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klimt

Arkadaşlar evinde kullanılmayan temiz RX serisi (77, 88, 99) müzik seti olan varsa talibim, tüm işlevleri sağlam olmak kaydıyla...

bende rx 99 var.cd okumuyor ve uzaktan kumandasındaki yeşil açma kapama (power) tuşu çalışmıyor.açma kapamayı cihaz üzerindeki tuştan yapıyordum.cihazın başka bir sorunu yok.ilgilenirseniz pm atın.
  • quote:

quote:

bende rx 99 var.cd okumuyor ve uzaktan kumandasındaki yeşil açma kapama (power) tuşu çalışmıyor.açma kapamayı cihaz üzerindeki tuştan yapıyordum.cihazın başka bir sorunu yok.ilgilenirseniz pm atın.

Merhaba,

Cihaz temiz mi, CD okuyucusunun onarılma şansı var mı? Bir de hoparlörlerinde ezik, yırtık var mı, fotoğraf gönderebilir misiniz?
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Cihaz temiz mi, CD okuyucusunun onarılma şansı var mı? Bir de hoparlörlerinde ezik, yırtık var mı, fotoğraf gönderebilir misiniz?

cihazın görüntü olarak hiçbir sorunu yoktur.adeta sıfır gibidir.sorunlu kısımlarını zaten belirttim.hoparlörlerinde hiç bir sorun yoktur.sinema sistemi aldığım için uzun zamandır kullanmıyorum.cd okuyucusunun tamir olup,olamayacağı konusunda bir bilgim yok.ilk aldığım zamanlar az bir cd okutmuştum.bozulduktan sonra da mp3 okumadığı için ilgilenmedim.resimlerini yarın gönderirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

cihazın görüntü olarak hiçbir sorunu yoktur.adeta sıfır gibidir.sorunlu kısımlarını zaten belirttim.hoparlörlerinde hiç bir sorun yoktur.sinema sistemi aldığım için uzun zamandır kullanmıyorum.cd okuyucusunun tamir olup,olamayacağı konusunda bir bilgim yok.ilk aldığım zamanlar az bir cd okutmuştum.bozulduktan sonra da mp3 okumadığı için ilgilenmedim.resimlerini yarın gönderirim.

Alıntıları Göster
    http://img428.yukle.tc/image.php?id=7727IMG_1589.JPG

http://img429.yukle.tc/image.php?id=6837IMG_1590.JPG

http://img427.yukle.tc/image.php?id=5616IMG_1591.JPG

http://img425.yukle.tc/image.php?id=1817IMG_1592.JPG

http://img428.yukle.tc/image.php?id=2607IMG_1593.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirkam -- 1 Ocak 2013; 17:32:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

88 vardı bende vardı diyorum hala var ama annemlerin evinde

1998 de almıştı peder

hala durur taş gibi

rx99 undan sonra çıkan versiyondur bir takım yenilikleri vardır surrodun çıkışları vardır ama hoparlörler yoktur..

bulursan tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar elinde sony mhc-vx700av yada rx-99 olanlar bana pm den ulaşsın

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan8441

merhaba arkadaşlar elinde sony mhc-vx700av yada rx-99 olanlar bana pm den ulaşsın

sahibinden.com a bakıcan panpa
  • merhaba arkadaşlar sizce rx-99 mu yoksa lbt xb8av mi daha iyi bilen varsa 2 modelide lütfen yardımcı olsun
  • Ben bayaa bi araştırmıştım zamanın da geride kısmet olmadı alamadım yukarda bahsettigim ikinci el cihazı kaçırdım bi dahada uygun temiz rastgelmedi ama dinlediğim ve araştırdığım kadar ile bana rx serisi daha kaliteli gelmişti
  • Z5500 kullanmis biri olarak RX-99 candir Sony efsanedir.

SONY RX99 KULLANAN VARMI ACABA
  • Sony rx99 müzik setim var.Kumandam kayıp..Satın alabileceğim bir yer biliyor musunuz?Haber verirseniz sevinirim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivecotalip

Sony rx99 müzik setim var.Kumandam kayıp..Satın alabileceğim bir yer biliyor musunuz?Haber verirseniz sevinirim ..
    Bende rx99 var Kasetçaların lastikleri çürümüş. Cd çalarda sorun yok. İhtiyacı olan varsa satabilirim...

Birde grx-80 var. Onunda kasetçalar lastikleri çürümüş.... Değiştirsemmi, satsammı karar veremedim

Cihazlarda çizik bile yok. O kadar temizler yani

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.