Şimdi Ara

soru ltfn bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar testislerden birinin daha aşaığda olması normalmidir? daha önceden bi eyrde normal olduunu okudum fakat bide size soriim dedim. kafama takıldı şimdiden teşekkürler..

• evet normaldir takma kafana bunları
  • saol hocam. en son çok dikkatimi çekti bu durum bi soriim dedim
  • arkadaşlar bu testislerden birinin daha aşağıda olması olayını bi kaç kişiden daha normal cevabını almadan kafamdan atamıycam sanırım. bunu kafa takmamdan sanırım, yürürken fln testislerim bacağımın arasında sıkışıyo gibi geliyo artık.ztn en ufak bişiy olsa onu kafama takıyorum ve o sıkıntı en az bi 5 gün fln sürüyo sonra geçiyo kendiliğinden psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ztn. teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phenom2901 -- 25 Haziran 2008; 20:01:11 >
  • Düşünmene gerek yok böyle bişeyi,önemsiz normal bişey bu.Takma kafana.
  • hocam testislerimin yürürken fln bana bacaklarım arasında sıkışıyo gibi gelmesi flnda psikolojiktir demi
  • Genelde piskolojik olarak görünür doktora git sana bu cevabı verecektir. (2. bi seçenek olarak)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady`

Genelde piskolojik olarak görünür doktora git sana bu cevabı verecektir. (2. bi seçenek olarak)

yani genelde psikoloji olur bööle şeylermi demek istedin hocam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

quote:

Orjinalden alıntı: Shady`

Genelde piskolojik olarak görünür doktora git sana bu cevabı verecektir. (2. bi seçenek olarak)

yani genelde psikoloji olur bööle şeylermi demek istedin hocam?

aynn hocam aynı soruyu sorcaktım bnde tam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.