Şimdi Ara

SORUN ÇÖZÜLDÜ ... VİRÜS acil : system securiy diye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc yi açtıgımda masa üstüne warning bilgisayarınıza virüs girmiştir diye inglizce bi yazı duvar kagıdı olmuş ve explorerden başka hiçbişeyi açamıyom denetim masası dahil.. sol alt köşede warning:your computer is infected çıkıyo virüs buluyo ama kaldır dediğimde credi kartı şifresi felan istiyo.. anlıcagınız bi virüs girmiş pc ye ve ilkkez böyle virüs gördüm duvar kağıdına bile işlemiş.. napmam gerek arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcolik -- 30 Haziran 2009; 0:05:55 >

• klasik bir troJan
    yapacağın işlemler:
    ücretsiz olarak indirilebilen spbot search and destroy'u indirip kurmak, çalıştırmak
    hijackthis'i indirip çalıştırmak.
    bu ikisi işe yaramazsa, kesin çözüm, ücretli olarak satılan (rapid'de de bulunabilen) spware doctor programı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbariansss -- 29 Haziran 2009; 23:25:39 >
  • bir ara çok meşhurdu ve baya uğraştırmıştı.smitfraud diye bilinen bir trojan
    bu programı indirip güvenli modda calıştırın.search and clean seçin

http://siri.urz.free.fr/Fix/SmitfraudFix.exe

daha sonra superantispyware ile geçin temizlenir sanırım.
  • arkadaşlar programları indirdim fakat açmıyo kuramıyom çalıştıramıyom programları tıkladıgımda direk kendi virüs sistemi ve satın al uyarısı çıkıyo
  • arkadaşım güvenli moda geçerek smitfraudfix i çalıştırmayı denedinmi.
  • KARDEŞ (combofix) de işe yarıyor denemekte fayda var bi dene derim
  • arkadaşlar sorun çözüldü dediğiniz gibi güvenli modda pc yi açıp kurdum ve yeniden başlattığımda ortadan kalktı.. teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal modda update alıp superantispyware ile tara sen yine o trojan çok sinsidir.:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bdivrik

normal modda update alıp superantispyware ile tara sen yine o trojan çok sinsidir.:)

OK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.