Şimdi Ara

SORUNLU TUŞLAR !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum 3 ay önce aldığım atech yıkanabilir x7 klavyeyi yıkadım fakat kuruduktan sonra takdığımda A,Z,Q,1,é tuşları çalışmadı arada sırada çalışıyor fakat bu durum çok sinir bozucu olmaya başladı... :(

• Merhaba,

Yapabileceğiniz bir işlem yok. Sıvı teması sonrasın da çıkan bir sorundur. Siz tam olarak kuruladığınızı sanarken, mutlaka bir yeri gözden kaçırmışsınızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Yapabileceğiniz bir işlem yok. Sıvı teması sonrasın da çıkan bir sorundur. Siz tam olarak kuruladığınızı sanarken, mutlaka bir yeri gözden kaçırmışsınızdır.

hocam fakat adamlar yıkanabilir diye yamışlar modeli G300 a4tech teknik servis numarasını bulamadım yardımcı olurmusunuz... ekran klavyesi kullanıyorum şuanda :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramito
    hocam fakat adamlar yıkanabilir diye yamışlar modeli G300 a4tech teknik servis numarasını bulamadım yardımcı olurmusunuz... ekran klavyesi kullanıyorum şuanda :(

Geçmiş olsun da neden yıkama gereksinimi duyarsın anlamış değilim, ıslak bir bez ile silse idin sorun olmazdı, suya dayanıklı demesini ben akarsuyun altında değil bir şey döküldüğünde pek etkilenmez anlamıda anlıyorum. Allahtan pek pahallı bir klavye değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 6 Mart 2012; 14:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Orijinalden alıntı: Ramito

Geçmiş olsun da neden yıkama gereksinimi duyarsın anlamış değilim, ıslak bir bez ile silse idin sorun olmazdı, suya dayanıklı demesini ben akarsuyun altında değil bir şey döküldüğünde pek etkilenmez anlamıda anlıyorum. Allahtan pek pahallı bir klavye değilmiş.

hocam şimdi bilirsin biz türkleri yani yıkanabilir yazıyosa kesin yıkamalıdır onu eyvallah saolun çok yardımcı oldunuz teknik servisi arayıp garantiye yolladım cihazı :)

• Bizde bu tür müşteriyi kandırmak pek yasak değil, eğer o yıkanabilir sözcüğünü Amerikada yazsa idiler ve bu durum ortaya çıksa idi o firma hatırı sayılır bir tazminat öderdi, burada ise hocanın hikayesindeki gibi (önce eşeğini kayıp edeceksin sonra bulursan sevineceksin)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye de tuş oturmuyor
    13 yıl önce açıldı
    KLAVYEDE BAZI TUŞLAR ZOR BASIYOR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Bizde bu tür müşteriyi kandırmak pek yasak değil, eğer o yıkanabilir sözcüğünü Amerikada yazsa idiler ve bu durum ortaya çıksa idi o firma hatırı sayılır bir tazminat öderdi, burada ise hocanın hikayesindeki gibi (önce eşeğini kayıp edeceksin sonra bulursan sevineceksin)

haklısın vallaha ama yapıcak birşey yok sonuçta burası TÜRKİYE :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramito -- 8 Mart 2012; 6:18:47 >
  • yıkanabilir klavye :/ napcaz ki yıkayıp :S
  • garantiden gelen klavye hala çalışmıyor 1.5 aydır boşa beklemişim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.