Bildirim
sorunsuz araç toyotacı arkadaşalar merhaba
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Öncelikle hoş geldiniz aramıza.
bende de 2001 var ve toyota ların büyük bakımı 40 bin ve katları.
size tavsiyem bu büyük bakımları yetkili bir serviste diğer ara bakımları her 10 bin km de bir güvendiğiniz özel bir serviste yaptırmanız.tabi imkanlarınız dahilinde tüm bakımlarıda özel bir seriste de yaptırabilirsiniz.
şuan 91.500 de olan aracınızın en son kaç bin bakımı yapıldı.sadece yağ değişi ile bitmiyor.hava filtresi,yağfilresi, filtre elemanları, bujiler, klimanın polen filresi,hidrolik yağları gibi birçok parça değişiyor bakımlarda.
aracınızın sağlıklı bir şekilde uzun km ler dayanmasını istiyorsanız düzenli bakım şart.ister yetkili ister özel servise gidin ama her 10 bin km de mutlaka bakım yaptırın.
aracınızın fotolarınıda bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 21 Haziran 2007; 13:29:18 > -
Aramıza hoşgeldin türkmen58, soruna silverstar68 gerekli açıklamayı yapmış, sen sen ol araç bakımlarını ihmal etme, 8500 km önce yağ değişimini yaptırdığını söylüyorsun, Değiştirdiğin yağ 5000 km'lik mi yoksa 10.000 km.'lik miydi? Eğer 5000 km lik yağ koyduysan hiç ihmal etmeden hemen yağını değiştir. Sen en iyisi ekonomik durumuna göre bir servise yada ustaya araç bakımını yaptır. Ayrıca Toyotaların trigiel kayışı her 100.000 bir değişiyor, seninkininde zamanı yaklaşmış, kopmasını beklemeden değiştir bence..
Seni aşağıda verdiğim TOYOTA KARDEŞLİĞİ linkinede bekleriz.
http://forum.donanimhaber.com/m_14932372/tm.htm -
2001 modellerde triger kayışı yok -
Pardon, bilmiyordum -
bizde de zencir var -
40 binde ağır bakım olduğunu bilmiyordum.ben aldığımda 106 bindi ve sahibi her on binde yetkiliye gitmiş.en son 95 binde gitmiş.şimdi 122 bin,yetkili servis gördüğü yok hala aracın. -
40,000 ağır bakım denilen farkı bujilerin felan değişmesi herhalde -
bakımda elinize bir form veriyorlar ve burda hangi kmde nelerin değişeceği ve nelerin kontrol edeceği yazıyor.
ordaki görevli 40 bin ve katları en önemli bakımlar demişti
elime tutuşturdukları forma baktım gerçektende 40 bin 80 bin 120 bin ve 160 binde nerdeyse herşey inceleniyor.
bu açıdan önemli olduğu söyleniyor.bende o yüzden dedim bu bakımları bari en azından yetkili serviste yaptırın diye
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota corolla orjinal amortisör markası nedir
- toyota corolla 1.6 akü kaç amper
- izmir"de en iyi toyota servisi
- toyota corolla 1.4 d-4d aküsü kaç amper
- toyota corolla gizli özellikleri
- toyota fiyat listesi 2025
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- corolla cross nerede üretiliyor
- sıfır araba fiyatları
- toyota highlander
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X