Şimdi Ara

Dacia Duster - Sıfır Araçta Arıza - Sorunu Çözemeyen Firma - Dava Süreci (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
13
Favori
25.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ufak problemlerde hiç bir firmanın sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Firmaların malının arkasında ne kadar durduğunu benimki gibi durumlar gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner91

Yarın servise gideceğim, işiniz müsaitse ve İstanbul'da ikamet ediyorsanız lütfen bana eşlik edin. Servis çalışanları sorunu kabul ediyor. Çözemiyoruz diyorlar. Ayrıca sorunsuz araba 30 gün serviste kalmaz! İlk hafta bakar geri verirler. Bu araba bir aydır serviste. Her hafta kontrole gittiğimde bana değiştiği söylenen parçalardan bazılarını yazıyorum; "Motor kulakları, şanzıman takozları, egzost, şaft, arka diransiyel, alttaki izole plakaları" bunlar benim bildiklerim. Sorunu olmayan arabayla hangi servis bu kadar uğraşır? Orada çalışan adamında bir adam/saat ücreti var. Siz benim hakkıma giriyorsunuz bu mesajınızla. Lütfen yarın saat 10:00 da Renault ASF bayisine birlikte gidelim.

ASF de servis müdürünün bir altındaki adam ve aracımla uğraşan usta sorun olduğunu kabul ediyor, çözemiyoruz diyorlar. Araç bu yüzden Mais genel müdürlüğe gitti. İnsanların hakkında atıp tutmadan önce bir kere daha düşünün!

kusura bakma kendime vakit ayıramıyorum dacia ya hiç ayıramam.

gördüğün üzere herkes benim gibi düşünüyor aracında sorun yok güle güle bin.

ha çok kurtulmak istiyorsan ben öldüm bittim fiyatına alır senide bu derttten kurtarırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Yarın servise gideceğim, işiniz müsaitse ve İstanbul'da ikamet ediyorsanız lütfen bana eşlik edin. Servis çalışanları sorunu kabul ediyor. Çözemiyoruz diyorlar. Ayrıca sorunsuz araba 30 gün serviste kalmaz! İlk hafta bakar geri verirler. Bu araba bir aydır serviste. Her hafta kontrole gittiğimde bana değiştiği söylenen parçalardan bazılarını yazıyorum; "Motor kulakları, şanzıman takozları, egzost, şaft, arka diransiyel, alttaki izole plakaları" bunlar benim bildiklerim. Sorunu olmayan arabayla hangi servis bu kadar uğraşır? Orada çalışan adamında bir adam/saat ücreti var. Siz benim hakkıma giriyorsunuz bu mesajınızla. Lütfen yarın saat 10:00 da Renault ASF bayisine birlikte gidelim.

ASF de servis müdürünün bir altındaki adam ve aracımla uğraşan usta sorun olduğunu kabul ediyor, çözemiyoruz diyorlar. Araç bu yüzden Mais genel müdürlüğe gitti. İnsanların hakkında atıp tutmadan önce bir kere daha düşünün!

ha çok kurtulmak istiyorsan ben öldüm bittim fiyatına alır senide bu derttten kurtarırım

Sonra da başka bir garibana satar arkana bakmadan kaçarsın! Zaten sizin gibiler yüzünden ikinci el araç alamıyoruz! Şaft söküldüğünde ses yok diyorum, hala aracında sorun yok diyorsun. Allah'a havale ediyorum seni...

• iyi bir avukata verin. söke söke değiştirir sizin aracı.

• quote:

quote:

quote:

Sonra da başka bir garibana satar arkana bakmadan kaçarsın! Zaten sizin gibiler yüzünden ikinci el araç alamıyoruz! Şaft söküldüğünde ses yok diyorum, hala aracında sorun yok diyorsun. Allah'a havale ediyorum seni...

nikahıma alacak değilim herhalde :) arkadaş sen ilk defa mı araç aldın ?

• Hocam baştan söyliyim geçenlerde 0 alınan audide problemler olmustu bi ton imza toplandı mail atıldı ekside konusu felan açıldı sonra adam caydı bizde bosuna uğrastık yorum yazdık siz isi sonuna kadar götürecekseniz imza kampanyası mail felan ne lazımsa yapalım ancak yarı yolda caymak yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 6 Mart 2017; 21:23:21 >
  • Allah sabır versin hocam size.

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    Bu ilk veya 10. araba konusu değil. Kişilikle alakalı bir durum.
  • quote:

Bak güzel kardeşim, arabanın sağından solundan değil, yukarıya servis formu koydum tüm viteslerde uğultu geliyor. Trim sesi falan değilki bu, mekanik bir problem diyorum. "Sana göre" madem sorun yok 30 gündür bu araba niye serviste? Niye Mais genel müdürlüğe gitti? Kendin mağdur olup hakkını aramamışsın, gelmişsin bana laf söylüyorsun.

Dacia meselesine gelince, ben bütçeme göre bir araç almak istedim. Belki 65.000 TL sizin için küçük bir rakam olabilir fakat benim açımdan uzun yıllar ve gece gündüz çalışma anlamına geliyor. Bu paraya C segmenti ikinci el bir araç alıp sonradan çıkacak sorunlarla uğraşmamak için SIFIR araba aldım ben! Garantisi bitene kadar başım ağrımasın diye SIFIR araba aldım! Dacia sizin için boktan bir araç olabilir ama benim bütçem buna yetiyor ve bu aracın GARANTİSİ var. Bu araba sorun çıkarmaması gerektiği için o paraya satılıyor. 45bin verip ikinci el de alabilirdim.

Ayrıca arabayı satıp kurtulmak nasıl bir mantık? Hiç mi vicdanınız yok? Alan adama bir kaç yıl sonra on binlerce lira masraf açmayacağını nasıl bilebilirim? Ben arabayı tamir edilsin diye bıraktım, adamlar normal deyip geri veriyor. Bunu ben veya satın alacak ikinci sahibi neden üstlensin? Bu problemi hatalı malı satan firma üstlenecek. Kimse de mağdur olmayacak.

Sizinle olaya yaklaşımımız çok farklı, yinede fikirlerinize saygı duyuyorum. İyi akşamlar.

Geçmiş Olsun Hocam.Bırakın şöyle tipleri.Gönlünüz ne isterse onu alırsınız.Of Dacia mok diyecek lafımız yok.Forum ahalisi Mercedes'den aşağı binmediği için anlamaz onun bunun derdinden.Takmayın yeter.Tekrardan geçmiş olsun.

• mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten otomobil satıcıları davalardan korkmuyorlar, bizlerden korkuyorlar, sosyal medyadan. Bende bilirim arabayı hemen yarın teslim alıp yediemin otoparkına çekmeyi, aynı model araç kiralayıp onu kullanmayı, bu süreçte de davayı takip edip dava sonucunda firmayı değil bir, üç arabalık zarara sokmayı. Ama Türkiye'de yaşıyoruz. Uzun olan mahkeme süreleri darbeden dolayı iyice uzamış durumda. Hukuki süreci en son çare olarak görüyorum. Burada sizin paylaşımlarınız, yukarıda verdiğim linklere atacağınız mailler çok daha önemli benim için.
  • Kardeşim davanda sonuna kadar haklısın... bazı enbesil arkadaşlar saçmalamış bozma sinirini toplumda bu modeller var. 65 bin para vercen şafttan ses gelicek arabayı değiştirmeyecekler öyle mi...

Bunun üzerine mahkemelerden bir ton emsal karar bulabilirsin, dilekçeni git ver avukat için bile para harcama merak etme derdin çok karlı ve memnun edici şekilde çözülecektir...

aracımın sis farları çatladı kapı gergileri ses yapıyor vs. 2011 model olmasına rağmen garantiden hiç sorun çıkarmadan değiştirdiler. (honda) değiştirmeseler tabiki hukuki yollara başvuracağım.

büyük şirketler için ufak meblağlar bunlar iş üst yöneticilere gitmemiş henüz anladığım. sen aracının artık yapılmasını değil tamamen değişmesini ve serviste geçen sürede arabasız kalmandan dolayı tazminatını istediğini söyle.. her yeri sökülüp takılmış araba istemedğini felan da yaz güzel güzel...

sonucunu merakla bekliyorum ve dediklerin doğruysa canını sıkma aracın 2017 ile değişecek ;)

• geçmiş olsun.
    piyasada şöyle bir algı var dacia satana kadar
    herşeyiyle reno .sorun olduğundada üvey muamelesi
    çekilen bir firma.
    ikisindende asla sfır araç almam.
  • quote:

ağzını topla. Ben konuyu renault mais genel müdürlüğü casper binası 2.kata iletiyorum. sen bu dilden anlıyorsun boş yere marka karalamaktan boş yere servisi rahatsız etmekten seni mahkemeye versinler gör gününü.

arabamı yenileyecem derken elindekinden olma da

Hay Allah senden razı olsun! Mais genel müdürlüğün e-mailini bir türlü bulamadım, telefonla da iletişime geçemiyorum. Birazda onlar benim peşimden koşsunlar!
  • Renault grup twitter

https://mobile.twitter.com/Groupe_Renault

İnstagram

https://www.instagram.com/renault_live/

Buralardan da gönderin arkadaşlar.

• Asf ye haftasonu araç sormaya gidildiğinde konuyu açıp sıkıştırılabilir.

• quote:

Hay Allah senden razı olsun! Mais genel müdürlüğün e-mailini bir türlü bulamadım, telefonla da iletişime geçemiyorum. Birazda onlar benim peşimden koşsunlar!

kesin koşacaklar emin ol ;)

Abi röno"nun %80'i senin herhalde.

Bu ne şiddet bu celal.

Hayır adama dacia aldığı için kızdıysan git ötv kdv zamlarını indir , mutlu ol , geleceğe umutla bak,insanlarda dacia alacağı yerde aynı paraya passat jetta tırıvırı alsınlar ,böylece dacia garezinden kurtulursun.

Ş A F T T Ü N E L İ N D E N S E S G E L İ Y O R

yukarda harf harf ayırdığım gibi bir arabanın şaft tünelinden ses geliyorsa bu onun takla,yere sert düşmesi (fren çekiliykeb,vinçten düşmek) nin belirtidir şaseyle bağlantılı olan aracın trilyonlere şaft tüneline tamir yapsan ikş üç viraj sonrasında aynı sorun devam eder. Aman ha benide röno ya verme :)

• quote:

quote:

ağzını topla. Ben konuyu renault mais genel müdürlüğü casper binası 2.kata iletiyorum. sen bu dilden anlıyorsun boş yere marka karalamaktan boş yere servisi rahatsız etmekten seni mahkemeye versinler gör gününü.

arabamı yenileyecem derken elindekinden olma da

Arkadaş biz vatandaş olarak bile birbirimizi kollayamıyorsak , milli kardeşlerimizin güçlü firmalar karşısında ezilmelerine seyirci kalıyorsak, madden olamasada manevi destekçisi bile olamıyorsak yazıkki ne yazık.

Sen arkadaşı renoya şikayet etsen ne yazar kaç yazar ?

Sen bu madur arkadaşı şu forumda yalancılıkla itham ettinmi ?.. adam aracımdaki arızayı bulamıyorlar diyor sen "aracını değiştirnek için kılıf uyduruyorsun" diyerek bu arkadaşı yalancılıkla suçlamıyormusun ?..

Sen hayatının hatasını yapmışsın. Arkadaşım bir insanı ortada delil yokken yalancılıkla suçlamışın, hemde bunu umuma açık bir ortamda yapmışsın , bu suçun yasada ciddi yaptırımları mevcut bilesin.

Konu sahibini rencide edecek onurunu zedeleyecek bu hitamlara karşı açılacak davada bu forumda da şahitlik edecek çok insan çok baba yiğit çıkar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 7 Mart 2017; 1:50:37 >

• Arabadan falan anlamam konuyu populerde gördüm, bence bu şahsın mağdur arkadaşa saldırmasının tek nedeni avatarı... Azılı bir akçomar olduğu ve ulu önderi görmeye tahammul edemediği kuvvetle muhtemel... Yoksa insan düşmanına bile böyle kin beslemez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkjn -- 7 Mart 2017; 1:32:3 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.