Şimdi Ara

Dacia Duster - Sıfır Araçta Arıza - Sorunu Çözemeyen Firma - Dava Süreci (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
13
Favori
25.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: caner91

Yarın servise gideceğim, işiniz müsaitse ve İstanbul'da ikamet ediyorsanız lütfen bana eşlik edin. Servis çalışanları sorunu kabul ediyor. Çözemiyoruz diyorlar. Ayrıca sorunsuz araba 30 gün serviste kalmaz! İlk hafta bakar geri verirler. Bu araba bir aydır serviste. Her hafta kontrole gittiğimde bana değiştiği söylenen parçalardan bazılarını yazıyorum; "Motor kulakları, şanzıman takozları, egzost, şaft, arka diransiyel, alttaki izole plakaları" bunlar benim bildiklerim. Sorunu olmayan arabayla hangi servis bu kadar uğraşır? Orada çalışan adamında bir adam/saat ücreti var. Siz benim hakkıma giriyorsunuz bu mesajınızla. Lütfen yarın saat 10:00 da Renault ASF bayisine birlikte gidelim.

ASF de servis müdürünün bir altındaki adam ve aracımla uğraşan usta sorun olduğunu kabul ediyor, çözemiyoruz diyorlar. Araç bu yüzden Mais genel müdürlüğe gitti. İnsanların hakkında atıp tutmadan önce bir kere daha düşünün!

kusura bakma kendime vakit ayıramıyorum dacia ya hiç ayıramam.

gördüğün üzere herkes benim gibi düşünüyor aracında sorun yok güle güle bin.

ha çok kurtulmak istiyorsan ben öldüm bittim fiyatına alır senide bu derttten kurtarırım

senin gibi düşünmüyoruz.

kendini ne sanıyorsan adamın yazdıklarına 70 küsür beğeni varken seni kimse sallamıyor.

adam haklı arıza varsa giderilecek net

• quote:

quote:

Bu ilk veya 10. araba konusu değil. Kişilikle alakalı bir durum.

ağzını topla. Ben konuyu renault mais genel müdürlüğü casper binası 2.kata iletiyorum. sen bu dilden anlıyorsun boş yere marka karalamaktan boş yere servisi rahatsız etmekten seni mahkemeye versinler gör gününü.

arabamı yenileyecem derken elindekinden olma da

Aklın sıra buradan milleti mi tehdit ediyorsun.

daha açık konuş ne yapacaksın tam olarak anlayamadım.
  • Hocam şu anki durum nedir? Geç oldu ama şimdi gördüm.Araç ne halde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun sonuna kadar git kardeşim pes etme.

Bu gruptanda 0 otomobil alma.

Sadece daciada değil reno dada durum aynı kornası basmayan kadjar,işçilik hatalı megane hb say say bitmez.

Burda bu grubu savunanlarda babasının malını savunuyorlar her halde..

Tekrardan go ALLAH yardımcın olsun.

• Sonuç ne? Merakla bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahahahahahsh sabahin 4 unde yarildim gulmekten

Adam diyorki aracimdan ses geliyor.vatandas diyorki normaldir o..sen abartiyosun....zuhahahahahahahahaha ...ulan.hunharca guldum ya.....

Adam eline telefonu almis.cayini icerken normaldir o diyor..sen abartiyorsun diyor.....puhahahahhhahahahhaha

Bide diyorki.servis bile bisey yok diyor.arkadas turkiyeye yenide yerlesmistir belki gunahini almiim.bak birader bu topraklarda yetkili bayiiler sifir araba satiyor boyanmis!!!!(bunuda musteriye soylemiyor,2 kurus assagi verse tirdan indirirken surttuk diye sorun yok)yetkili servisler degistirdik dedikleri parcalarin aslinda degismedigi islem gordugu anlasiliyor....

Kullanan ses var diyor...beyzade bacak bacak ustune atmis...normaldir o diyoagsgshahsgdgagagaggahahahahahaha

Edit.ha birde seni dacia nin marka degerini dusuruyosun diye sikayet edem adam 2. Dk once.Allahin daci asini alirsan oyle sagi solundan ses gelir diyor.oyyyyyyyyyyyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 7 Mayıs 2017; 12:58:9 >

• Yok dacia yok 65 bin tl diyen baba parası yiyen hayatında kendi alnının teriyle 2 kuruş kazanmamış kısa paça pantolon tayfa gelmiş.

Salla onları hocam sonuna kadar git

Ekşiye de başlık aç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hay Allah senden razı olsun! Mais genel müdürlüğün e-mailini bir türlü bulamadım, telefonla da iletişime geçemiyorum. Birazda onlar benim peşimden koşsunlar!

kesin koşacaklar emin ol ;)

Merhaba,

Mesajlarınız dayanılacak gibi değil, resmen anlamak istemiyorsunuz karşınızdaki üslubunu koruyor diye. Araba hatalı, servis formları orada, arkadaş gelin inanıyorsanız gözünüzle görün demiş hala boş muhabbet yapıyorsunuz. Renault firmasında çalıştığınız düşünüyorum, Başka türlü bana mantıklı gelmiyor bu durum. Ip adresinden bakabilen arkadaş varsa kontrol ederse çok makbule geçer. Sizin kim olduğunuzu öğrenelim. Klavye arkasından sallamaya gerek yok böyle serbest şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

quote:

quote:

Hay Allah senden razı olsun! Mais genel müdürlüğün e-mailini bir türlü bulamadım, telefonla da iletişime geçemiyorum. Birazda onlar benim peşimden koşsunlar!

Merhaba,

Mesajlarınız dayanılacak gibi değil, resmen anlamak istemiyorsunuz karşınızdaki üslubunu koruyor diye. Araba hatalı, servis formları orada, arkadaş gelin inanıyorsanız gözünüzle görün demiş hala boş muhabbet yapıyorsunuz. Renault firmasında çalıştığınız düşünüyorum, Başka türlü bana mantıklı gelmiyor bu durum. Ip adresinden bakabilen arkadaş varsa kontrol ederse çok makbule geçer. Sizin kim olduğunuzu öğrenelim. Klavye arkasından sallamaya gerek yok böyle serbest şekilde.

evet itiraf ediyorum renault ta çalışıyorum.. ip den bakarsanız renault mais yazacak

allah akıl fikir versin ne diyim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

quote:

quote:

Merhaba,

evet itiraf ediyorum renault ta çalışıyorum.. ip den bakarsanız renault mais yazacak

allah akıl fikir versin ne diyim...

esas sana akıl fikir versin..

• Öncelikle destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Davanın duruşma günü belli oldu. 26/10/2017 tarihinde ilk duruşma yapılacak. Araçtaki ses problemi devam ediyor. Tüm gelişmelerden sizleri haberdar etmeye çalışacağım. Bunun için de ilk mesajı devamlı güncel tutuyorum, yeni editlerle gelişmeleri ekliyorum. Bu arada servisin bizim yapacağımız bir şey yok Mais'le görüşün dediği, benim de Mais'e iade için şikayet kaydı oluşturduğum görüşmeden hala bir dönüş yok . Ben bir yorum yapmıyorum artık, müşteri memnuniyetine verilen önemi kendiniz görebilirsiniz . Saygılarımla, iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner91 -- 14 Mayıs 2017; 21:47:47 >

• Herşeyden önce cesaretiniz ve sabrınız için tebrik ediyorum. Sizin yerinizde ben olsam artık servisi ateşe mı verirdim, sınırsız çizilir miydim bilmiyorum artık. Herkese üstüruplü bir şekilde cevabını vermişsiniz, ben o kadar sakin olamazdım. Sen haftada tüm gün çalış, gerekirse yemeden içmeden kesil zevklerinden kıs, bir tane araba al alacağın araba sana köstek olsun, arabayı görenler vebalı görmüş gibi kaçsınlar. Hakkınızı arama çabasında son derece haklısınız fakat ağır aksak çalışan hatta hiç çalışmayan ülkemizde sonucun ne kadar sağlıklı olacağını malum. Ama inşallah sizi üzmeyecek bir sonucun çıkacağına inanıyorum, destekliyorum sizi. Tekrardan geçmiş olsun.

• Öncelikle geçmiş olsun. Davanizda haklısınız ve mutlaka kazanacaksınız. Bildiğim kadarıyla ilk durusmada bilir kişi atayacaklar o da durumu görüp rapor yazacak ve bu iş mutlu sonla bitecek. İnşallah herhangi bir sorun olmadan buradan mutlu haberi alırız.

• Hakkınızda hayırlısı hocam. Azminizden dolayı tebrik ederim sizi. Büyük ihtimalle güzel sonuçlanır sizin açınızdan. Bu tür büyük şirketler önce uğraştırırlar. Yıldırma konusunda başarılı olamazlar ve imajlarını zedeleyip kaybeden olarak tarihteki yerlerini alırlar. Mercedesin bile ayıplı malla müşterisini mağdur ettiğini okuduk buralarda.

• Araba işi şans işidir.

Audi alıp motoru garantiden değişen de var malesef size hatalı üretilen bir araba denk gelmiş mağduriyetinizin giderilmemesi büyük terbiyesizlik
  • Olayin mersedesle dacia ile alakasi yokki

Vakti zamaninda bi yakinim abla 0 toyota aldi otomatik vites.98. Kmde sanzuman arizalandi.komple degismesi lazim dedi servis.ablanin basinda erkek yoktu olsa belki cozerdi.ablaya dedik ayipli mal diye degistirsinler servis kabul etmedi.kocasi yurt disindaydi ilgilenemedi vs

Hikaye oki ayni olay baska bi arkadasimda yine toyotada basina geldi.yine sanzuman.yine servis sanzuman degiscek dedi.cocuk japonyaya japonca mail atti.şak toyota merkezden talimat geldi araci degistirin yakarim servisliginizi

Bizim bayiler servisler aymaz.tam turk isi.mali satana kadar.yabanci o arabadan zararda etse markasina laf kondurmuyor

• Hocam tebrik ederim sizi haklısınız ve sonuna kadar gidin. Sakin kalıp kendini bilmezlere çay içerken telefondan 'bi şey yok' yazanlara sakin cevap vermeniz takdirlik.

Siz burada ileri geri yazanlara bakmayın haklısınız hakkınızı arayın, bu tiplerden memlekette bayağı arttı son yıllarda

• Dikenli tellerle dolu bu yolda azminizin sonucunu alacağınıza eminim.
    Bu firmaların hepsi nasılsa vazgeçer mantığında olduğu için iyice yokuş yapıyorlar ve vazgeçenler çoğunlukta olduğu için bu kadar rahatlar.

Savunmalarını yazarken yanlarında olmak lazım :) Acaba bu kadar rahat olacaklar mı :)
  • Türkiye'de hak aranmaz kardeşim bizim millet ezilmeye o kadar alışmış ki konuyla alakası olmayan bi sürü adamın hakkını arayan adama yazdığı yorumlara bak anca kendi başına gelmesi lazım ki sesi çıksın
  • hakkını arayan insanları seviyorum, konuyu takibe aldım. umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.