Şimdi Ara

Dacia Duster - Sıfır Araçta Arıza - Sorunu Çözemeyen Firma - Dava Süreci (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
13
Favori
25.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelde sinirden delirme. Malatyada olsaydı durum her adımında yanında olurdum hocam. Gerçekten çok kötü bi durum belkide binde bir onbinde bir olan olay size denk gelmiş. İnşallah kısa zamanda hallolur.
  • Boş beleş insanla sabırla uğrasıp ağzının payını veren adam gibi adam. Avatarına kurban hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

Boş beleş insanla sabırla uğrasıp ağzının payını veren adam gibi adam. Avatarına kurban hocam.

Bende . Bizim boş beleş eleman her hafta bi konuyu trollüyor. Konu sahibine Allah sabır versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: caner91

Bu ilk veya 10. araba konusu değil. Kişilikle alakalı bir durum.

ağzını topla. Ben konuyu renault mais genel müdürlüğü casper binası 2.kata iletiyorum. sen bu dilden anlıyorsun boş yere marka karalamaktan boş yere servisi rahatsız etmekten seni mahkemeye versinler gör gününü.

arabamı yenileyecem derken elindekinden olma da

Yok artık. Senden bile bu kadarını beklemezdim. Bayaa bi kendini aşmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

quote:

Bu ilk veya 10. araba konusu değil. Kişilikle alakalı bir durum.

ağzını topla. Ben konuyu renault mais genel müdürlüğü casper binası 2.kata iletiyorum. sen bu dilden anlıyorsun boş yere marka karalamaktan boş yere servisi rahatsız etmekten seni mahkemeye versinler gör gününü.

arabamı yenileyecem derken elindekinden olma da

Yok artık. Senden bile bu kadarını beklemezdim. Bayaa bi kendini aşmışsın.

ben senin yerine olsam 10 kere o arabayı iade ederdim sağına soluna bakarsan mutlaka ses geliyodur

• Destek mesajlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Saat 10:00'da ASF Otomotive aynı marka-model benim şikayetimin olmadığı bir araçla gideceğim. Madem normal ses, bu araçta niye yok? Verdikleri ikame aracı da geri istiyorlar onarım bitti bahanesiyle. Baskı devamlı artıyor anlayacağınız. Sizlerden ricam ilk mesaja eklediğim telefon numaralarına da şikayet oluşturmanız. Araç bilgilerini de ekledim.

Troller artık her konuda karşımıza çıkabiliyor. Herkes kendi kişiliğini göstermiş oldu bu konuyla, bana destek veren herkese tekrar çok teşekkür ederim. Servise gittikten sonra gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim. İyi günler.
  • Kardeş zaman geçirmeden servis kayıtları ve diğer belgeler ile birlikte Tüketici Mahkemesine dava açabilirsin. Araba ayıplı mal kategorisinde olup bu konuda örnek kararları internette bulabilirsin. Ayrıca servisten ikame araç talep et. Keyifle bin. Arabanın parasını sana faiziyle ödeyeceklerdir. Ayrıca bilirkişi masrafı, avukatlık ücreti, mahkeme masrafları v.b. ile karşı karşıya kalacaklardır. Hiç buralarda oyalanmaya, sat kurtul diye akıl veren dini bütün!.. görünen cehennem odunlarına kanma. Elinde belgelerin ve var ise yaptığın masraflar ( servise taksi ile gitti isen onun bile belgesini al ve mahkemeye ibraz et . Evet mahkeme bir süre alır. Ama senin ekonomik olarak bir kaybın olmaz, kafan rahat olsun. Araca bindiğin de yanına kar kalır. İyi bir avukat ile görüş derim. Mümkün ise yaşlı ve cevval biri olsun. Mahkemelerde bu tip avukatlar hakim tarafından daha çok saygı görür benden söylemesi...

• araç gerçekten kalitesiz ama firmalar araçalarının arkasında durması gerekli
  • caner91 kullanıcısına yanıt

Bizim tanıdık bunu almayı düşünüyor.Bunun 4*4 olduğunu nasıl anlayabiliriz ? İlandaki 4*4 mü ? Birde ortada geri dönüş kameralı dokunmatik multimedya R-link ekran yok,kaça takılıyor ?

• Arkadaşlar ASF Otomotive gittim. Adamlar iş bizden çıksın da sen ne yaparsan yap modundalar. Arabayla 500 km'ye yakın yol yapılmış sorunu çözmek için, şimdi de renault uzmanları sorunu çözemeyince, sorun yok ses normal diyorlar. İlk mesajıma teslim alırken verilen formu ekliyorum. Öğleden sonra avukatım aracılığıyla ihtarname çekeceğim. Bir kez daha gördük ki, müşteri memnuniyeti satana kadar, sonra kimse sizi düşünmüyor. Paranızla rezil oluyorsunuz.
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    İlanda adam 4x2 olarak belirtmiş zaten. Ayrıca klima kontrol ünitesinin sol altında bir döner buton olmalı araç 4x4 ise. Oradan ayırt edebilirsiniz.
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Değerli forumdaşım..bir Renault sevdalısı olarak (maaşlı profesyonel veya amatör konumunuzu çözebilmiş değilim) forumda bu konuyu açmış olan arkadaşa karşı markanızı cansiperane savunur görmek beni ziyadesi ile duygulandırdı. Ben de sizinle aynı düşünceleri paylaşıyorum; koskoca Renault zaten bu Duster denilen aracı öylesine çeşit olsun diye satıyor,millet de zaten bozulacak,bangır bangır her yerinden sütçü beygiri gibi ses gelecek, yürümese de kapının önüne araba niyetine nostaljik görüntü versin diye konulacak 70.000 TL civarı bir araç arıyor..Bulmuş da bunuyor..Anlamak mümkün değil böyle insanları, bir de Renault servisini ,merkezini meşgul ediyor,hakkını aramak kisvesi altında milleti Renault gibi değerli bir müesseseye karşı galeyana getiriyor.

Neyse siz zaten verdiğiniz kaliteli cevaplar ve aba altından gösterdiğiniz mahkeme sopası ile gereken cevabı vermişsiniz, eminim ki kendisi artık hakkını aramaktan vazgeçecek hatta herhangi bir bayinin önünden geçerken önünü ilikleyerek anlı şanlı Renault bayrağına selam durma mecburiyetini hissedecektir.

Son olarak ; Anlaşılıyor ki bu Casper binası denilen yerde çok etkili üst düzey dostlarınız var ..acaba bu dostlarınızın kudreti,böyle mağdur olduğunu iddia eden vatandaşlara karşı dava açmak dışında başka konulara mesela araç alımlarında yüklüce bir indirim yapmaya yeter mi?.Söylemesi ayıp ben de yakında bir Kadjar almayı planlıyorum da yardımcı olma ihtimali çıkar mı? Gözlerinizden öpüyorum mesleğinizde başarılar dilerim

• Bana iftira atan @airarmada bak bakalım sorun var mıymış yok muymuş? "BU ARIZA İLE İLGİLİ ÇÖZÜM ARAŞTIRILMASI DEVAM EDİYOR" diyerek arızayı kabul etti servis. Bundan sonrası hukuki yollar. Sende bu resmi Mais genel müdürlüğe yolla. Adama iftira attım de.

Dacia Duster - Sıfır Araçta Arıza - Sorunu Çözemeyen Firma - Dava Süreci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner91 -- 1 Aralık 2024; 12:14:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Değerli forumdaşım..bir Renault sevdalısı olarak (maaşlı profesyonel veya amatör konumunuzu çözebilmiş değilim) forumda bu konuyu açmış olan arkadaşa karşı markanızı cansiperane savunur görmek beni ziyadesi ile duygulandırdı. Ben de sizinle aynı düşünceleri paylaşıyorum; koskoca Renault zaten bu Duster denilen aracı öylesine çeşit olsun diye satıyor,millet de zaten bozulacak,bangır bangır her yerinden sütçü beygiri gibi ses gelecek, yürümese de kapının önüne araba niyetine nostaljik görüntü versin diye konulacak 70.000 TL civarı bir araç arıyor..Bulmuş da bunuyor..Anlamak mümkün değil böyle insanları, bir de Renault servisini ,merkezini meşgul ediyor,hakkını aramak kisvesi altında milleti Renault gibi değerli bir müesseseye karşı galeyana getiriyor.

Neyse siz zaten verdiğiniz kaliteli cevaplar ve aba altından gösterdiğiniz mahkeme sopası ile gereken cevabı vermişsiniz, eminim ki kendisi artık hakkını aramaktan vazgeçecek hatta herhangi bir bayinin önünden geçerken önünü ilikleyerek anlı şanlı Renault bayrağına selam durma mecburiyetini hissedecektir.

Son olarak ; Anlaşılıyor ki bu Casper binası denilen yerde çok etkili üst düzey dostlarınız var ..acaba bu dostlarınızın kudreti,böyle mağdur olduğunu iddia eden vatandaşlara karşı dava açmak dışında başka konulara mesela araç alımlarında yüklüce bir indirim yapmaya yeter mi?.Söylemesi ayıp ben de yakında bir Kadjar almayı planlıyorum da yardımcı olma ihtimali çıkar mı? Gözlerinizden öpüyorum mesleğinizde başarılar dilerim

ne altımdaki araç renault, ne renault ile bir bağım var ne de bir eşim dostum var.
    Renaultu savunmuyorum, hem müşteri hem servis gözünden bakarak söylüyorum. Şu arkadaşın koyduğu servis formlarında arkadan ses geliyor önden ses geliyor camdan ses geliyor 3-4-5-6 viteslerde ses geliyor olayı nedir ? Adamlar standart rezonans sesi olduğunu söylemiş, müşterinin ısrarı karşısında da tekrar servise sokup araştırıyorlarmış. Bunun da bir çözümü olmayacak.
    Şanzımandan standart gelen rezonans sesinde araç mı değişecek ? İnsanlar komik olmasın.

Kadjar için tepretoğullarından fiyat alın genelde iyi fiyat verirler.

selametle,

• quote:

Bana iftira atan @airarmada bak bakalım sorun var mıymış yok muymuş? "BU ARIZA İLE İLGİLİ ÇÖZÜM ARAŞTIRILMASI DEVAM EDİYOR" diyerek arızayı kabul etti servis. Bundan sonrası hukuki yollar. Sende bu resmi Mais genel müdürlüğe yolla. Adama iftira attım de.

Dacia Duster - Sıfır Araçta Arıza - Sorunu Çözemeyen Firma - Dava Süreci

sen bana ayırdığın enerjiyi aracına ayırsana kardeşim. Senin demene göre aracım 1 ay serviste yatacak sorun bulunmayacak :)

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    Formu okudunmu? "BU ARIZA İLE İLGİLİ ÇÖZÜM ARAŞTIRILMASI DEVAM EDİYOR" Cümlesi senin için ne ifade ediyor? Bugün bir adet daha Duster götürdüm. Bunda niye ses yok deyince susuyorlar. Ayrıca size enerji harcamıyorum. İftira attınız, bende buna karşı delil sundum. Şu anda sizi tüm foruma rezil ediyorum.
  • quote:

Formu okudunmu? "BU ARIZA İLE İLGİLİ ÇÖZÜM ARAŞTIRILMASI DEVAM EDİYOR" Cümlesi senin için ne ifade ediyor? Bugün bir adet daha Duster götürdüm. Bunda niye ses yok deyince susuyorlar. Ayrıca size enerji harcamıyorum. İftira attınız, bende buna karşı delil sundum. Şu anda sizi tüm foruma rezil ediyorum.

aynen kardeş ben rezil oldum :)) öldüm bittim gidiyorum şimdi yazmıycam bidaha. Bak teklifim geçerli arabanı değiştirmezlerse ben öldüm bittim yandım fiyatına alırım.
    o bahsettğin "arıza" varya olsa olsa o aracın kronik problemi olur ve çözülemez. Her 0 km aracın bu tarz sorunları olabilir.

hadi kardeşim yoluna.

• quote:

quote:

aynen kardeş ben rezil oldum :)) öldüm bittim gidiyorum şimdi yazmıycam bidaha. Bak teklifim geçerli arabanı değiştirmezlerse ben öldüm bittim yandım fiyatına alırım.
    o bahsettğin "arıza" varya olsa olsa o aracın kronik problemi olur ve çözülemez. Her 0 km aracın bu tarz sorunları olabilir.

hadi kardeşim yoluna.

Zaten sorun burada, kişilik dediğimde de bunu kastetmiştim. Normalde sizin gibi iftira atan bir insan, şu servis formunu gördüğünde biraz utanır. Özür dileyerek tüm sözlerini geri alırdı. Ama siz hala ucuza alırım muhabbeti yapıyorsunuz.

• quote:

quote:

hadi kardeşim yoluna.

Kapak üstüne kapak yiyosun biraz dinlen. Edep adap terbiye bunlar birşey ifade etmiyormu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

ne altımdaki araç renault, ne renault ile bir bağım var ne de bir eşim dostum var.
    Renaultu savunmuyorum, hem müşteri hem servis gözünden bakarak söylüyorum. Şu arkadaşın koyduğu servis formlarında arkadan ses geliyor önden ses geliyor camdan ses geliyor 3-4-5-6 viteslerde ses geliyor olayı nedir ? Adamlar standart rezonans sesi olduğunu söylemiş, müşterinin ısrarı karşısında da tekrar servise sokup araştırıyorlarmış. Bunun da bir çözümü olmayacak.
    Şanzımandan standart gelen rezonans sesinde araç mı değişecek ? İnsanlar komik olmasın.

Kadjar için tepretoğullarından fiyat alın genelde iyi fiyat verirler.

selametle,

Adam da demiş ki standart rezonans sesi ise niye başka Duster'da yok. Yok benim aracıma haiz bir ses ise düzeltilsin diyor. Nesi yanlış?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.