Şimdi Ara

SOS ve + Basma !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaslar yine rehberde var diceniz ama ben dogrusunu sölemek gerekirse ordaki alchemy kursundan hiç bişi anlamadım [abartmayın tek tük anladıklarım var] neyse işte 1nci sorum elimde mesela 21 lvl blade'i var + nası basıcam ben bune o y harfine bastıktan sonra silahı koyyom ama yanına ne koycam bilmiom . SoS diolar anladııgm kadarıyla parlayan kılıcı neyim onlar sos oluo benim silaha onu nası yaparım

not: 600klık bi bütcem mevcut

• silahı koyduktan sonra yanına weapon elixir koycan bide 4 basma ihtimalini arttırmak için general shop ta satılan lucky powder alcan. silahı sos yapamazsın ama +5 yaparsan gene öyle parlar
  • sos yapılmaz düşürülür
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen-91

silahı koyduktan sonra yanına weapon elixir koycan bide 4 basma ihtimalini arttırmak için general shop ta satılan lucky powder alcan. silahı sos yapamazsın ama +5 yaparsan gene öyle parlar

öyle parlamaz
    Kardeş bu sos denilenler özeldir sadece yaratıktan düşer sonradan itemlere öyle bir yetenek kazandıramazsın...
    Silahına + basmak isiyosan;
    Y 'ye bas üstte Att. Enhance yazıor o pencerede o tab'a gir
    Sol taraftaki boş yere silahını koy sonra sağın 1 adet boşluk açılacaktır oraya elixir weaponunu koy Fuse de + basılır o kadar. (ynma ihtimalide var tabi - silah yok olmaz sadece +0 a döner)

B u kdar başka bişi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowElves -- 20 Mayıs 2007; 16:17:05 >

• peki arkadaslar o elixiri nası uretebilirim bi bilgisi olan varmı ? yada neyden düşer
  • 16+ yaratıkların çoğundan düşüo (16 dan düşüklerden ben hiç düşüremedim bilmiorm) item gibi dşer.İstersen satanlar var paranda varmış alabilirsin ama.O elixirin fiyatı senin silahından fazladır
  • anladım arkadaslar tesekkur ediorum hepinize aydınlattınız beni :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowElves

16+ yaratıkların çoğundan düşüo (16 dan düşüklerden ben hiç düşüremedim bilmiorm) item gibi dşer.İstersen satanlar var paranda varmış alabilirsin ama.O elixirin fiyatı senin silahından fazladır

ya ben black tiger vs vs onları kesiomda daha hiç düşmedi lvlları 18 felan olması lazım onların su tabletlerin 3degree olanlarından düşüoda
    bi elixir denk gelmedi
  • elixr protector falan çıktı ama weapon silah için olandan hiç düşmedi o vllarda bndn bi tavsiye uğraşma + işiyle lvl 37 den sonra başlar o iş bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.