Şimdi Ara

Sosyal 25den 35e çekmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tarih ve felsefeyi simetriden coğrafyayı fem konu anlatımlıdan halletmeye çalışıyorum ama hızlı kalıcı ve verimli olmuyor. Bunun bir püf noktası yok mu?
    Kaynak video test her öneriye açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet arkadaşlar yardım edin
  • up
  • up
  • takip
  • Takip

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarih, Coğrafya ve Felsefe için Simetrilerin hepsini bitirdim. Tarih için Palme'yi, Coğrafya için Birey ve Karekök'ü bitirdim. Felsefe için de Palmeden her konu ilgili 1-2 test çözdüm. Özellikle Felsefe Simetrinin en son sayfalarındaki Kavramlar Kılavuzunu koparttım, metro da otobüste okuyorum. Tarihi bitirmeme rağmen Edam Yayınlarının özetini sürekli karıştırıyorum. Bu halde min 35 net yapıyorum şuan. Denemelerde 1 yanlış yaptım birkaç kez. Önemli olan sürekliliği sağlamak diyorum. Sürekli tekrar. Özellikle Tarih çok devamlılık ister, sürekli soru + deneme gitmek gerekir. Tarihten çok soru çözünce artık daha sorunun başını okumadan çözecek kıvama geliyorsunuz. Coğrafya ise tamamen sevmeye dayalı. Ben sevdiğim için 1 yanlış ya da full gidiyorum. Siz de Coğrafyaya "ıy harita izohips basınç" diye bakmayın, "Çalıştıkça genel kültürüm artacak, ülkelerin yerlerini ve yapılarını öğreneceğim" diyerek girişin. Hayatın kendisi Coğrafya arkadaşlar, onu sevginizle alt edin :d Benden bu kadar. Yardımcı olabilmişimdir umarım. Hem kaynak söyledim hem biraz taktik. Bu şekilde 30'a çıkabilirsiniz. 35 şans ve emek işi.

• pianalitik ygs coğrafya konu anlatım + palme coğrafya soru bankası . tarih inkilab tarihine çalış 7-8 soru zaten ordan geliyo devamıda genellikle yorum oluyo halledersin kolayca . felsefe fem konu anlatımlı soru bankası hadi hayırlı olsun 35 netin
  • quote:

Orijinalden alıntı: navavaner*

Tarih, Coğrafya ve Felsefe için Simetrilerin hepsini bitirdim. Tarih için Palme'yi, Coğrafya için Birey ve Karekök'ü bitirdim. Felsefe için de Palmeden her konu ilgili 1-2 test çözdüm. Özellikle Felsefe Simetrinin en son sayfalarındaki Kavramlar Kılavuzunu koparttım, metro da otobüste okuyorum. Tarihi bitirmeme rağmen Edam Yayınlarının özetini sürekli karıştırıyorum. Bu halde min 35 net yapıyorum şuan. Denemelerde 1 yanlış yaptım birkaç kez. Önemli olan sürekliliği sağlamak diyorum. Sürekli tekrar. Özellikle Tarih çok devamlılık ister, sürekli soru + deneme gitmek gerekir. Tarihten çok soru çözünce artık daha sorunun başını okumadan çözecek kıvama geliyorsunuz. Coğrafya ise tamamen sevmeye dayalı. Ben sevdiğim için 1 yanlış ya da full gidiyorum. Siz de Coğrafyaya "ıy harita izohips basınç" diye bakmayın, "Çalıştıkça genel kültürüm artacak, ülkelerin yerlerini ve yapılarını öğreneceğim" diyerek girişin. Hayatın kendisi Coğrafya arkadaşlar, onu sevginizle alt edin :d Benden bu kadar. Yardımcı olabilmişimdir umarım. Hem kaynak söyledim hem biraz taktik. Bu şekilde 30'a çıkabilirsiniz. 35 şans ve emek işi.

Insallah tm veya sozelcısındır sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

quote:

Orijinalden alıntı: navavaner*

Tarih, Coğrafya ve Felsefe için Simetrilerin hepsini bitirdim. Tarih için Palme'yi, Coğrafya için Birey ve Karekök'ü bitirdim. Felsefe için de Palmeden her konu ilgili 1-2 test çözdüm. Özellikle Felsefe Simetrinin en son sayfalarındaki Kavramlar Kılavuzunu koparttım, metro da otobüste okuyorum. Tarihi bitirmeme rağmen Edam Yayınlarının özetini sürekli karıştırıyorum. Bu halde min 35 net yapıyorum şuan. Denemelerde 1 yanlış yaptım birkaç kez. Önemli olan sürekliliği sağlamak diyorum. Sürekli tekrar. Özellikle Tarih çok devamlılık ister, sürekli soru + deneme gitmek gerekir. Tarihten çok soru çözünce artık daha sorunun başını okumadan çözecek kıvama geliyorsunuz. Coğrafya ise tamamen sevmeye dayalı. Ben sevdiğim için 1 yanlış ya da full gidiyorum. Siz de Coğrafyaya "ıy harita izohips basınç" diye bakmayın, "Çalıştıkça genel kültürüm artacak, ülkelerin yerlerini ve yapılarını öğreneceğim" diyerek girişin. Hayatın kendisi Coğrafya arkadaşlar, onu sevginizle alt edin :d Benden bu kadar. Yardımcı olabilmişimdir umarım. Hem kaynak söyledim hem biraz taktik. Bu şekilde 30'a çıkabilirsiniz. 35 şans ve emek işi.

Insallah tm veya sozelcısındır sen

Ne farkeder hocam, ben tavsiye verdim burada.

• navavaner* kullanıcısına yanıt
    Helal olsun sen baya çalışmışsın kardeş, aa şu kısa sürede simetrileri bitirmem mümkün değil, önemli konuları çalışıp test çözmekle 33 34leri görmeyi umuyorum. Sosyali güzel dene önerin varsa alırım :Dd @navavaner*

• quote:

Orijinalden alıntı: pusurkafali

Helal olsun sen baya çalışmışsın kardeş, aa şu kısa sürede simetrileri bitirmem mümkün değil, önemli konuları çalışıp test çözmekle 33 34leri görmeyi umuyorum. Sosyali güzel dene önerin varsa alırım :Dd @navavaner*

Hocam ben baya sayıp döktüm, hem genel bir cevap olsun diye hem de başka yararlanmak isteyenler olur diye Test çözmek derken denemeden bahsediyorsun değil mi? Şu sıralar DenGe çok ilgi görüyor bir bak istiyorsan. Bana sorarsan ben önüme ne geldiyse çözüyorum. Sana tavsiyem hangi marka olursa olsun, ister branş denemesi ister genel deneme olsun (dershane denemeleri falan) MUTLAKA ufak incik boncuk bilgileri yaz kağıda. Atıyorum "Hangisi akarsu aşınım şekillerinden değildir?" gibi bir soruda eğer E şıkkı doğru cevapsa, diğerleri aşınım şekilleriymiş hmm diyerek yaz. Biliyorsan tekrar etmiş oluyorsun, bilmiyorsan öğrenmiş oluyorsun. 40 dk deneme süresi, 15-20 dk da bu bilgileri analiz etmek. Tam verim alırsın

• navavaner* kullanıcısına yanıt
    Evet biraz da heves işi bu sanırım artık son ay olduğu kadar :Dd

• Başarılar dilerim. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.