< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chicago_warriors -- 5 Şubat 2020; 20:51:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chicago_warriors -- 5 Şubat 2020; 20:51:15 > |
senin yaptığın çok büyük yanlış gelmişsin burda 0 bilginle milletin onurunu kırmaya çalışıyorsun terbiyesizlik bu resmen adam seni ciddiye bile alabilir. Bence bu ödevlerle fobinizi yenebilirsiniz
|
Bunun çözümü var kardeş milletin inancını kıramazsın sen istersen başarırsın bu kadar basit
|
''insanlar kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylerler.''
konu sahibi arkadaşım bu sözlerin hangi filmde geçtiğini biliyorsundur. bence kendini zorlamalısın. konfor alanından çıkmaya bak derim. çalışma gibi derdin yoksa paran varsa ölene kadar yetecekse bile çık o konfor alanından. çok daha güzel şekilde yaşayabilirsin hayatı. bence 1000 lerce film izledim iyi bilirim yaşadığın hisleri. ama bunlar hayat için çok basit. çok daha dolu olarak yaşayabilmek varken.. |
Bu arkadaşa hiç bakma. Kendi kendine bir takım genellemeler yapıyor, aldırış etme.
|
insanın en büyük düşmanı kendisidir sözünün canlı örneğisin hocam. O nasıl iç ses öyle ? Tam bir şerefsiz. Çözümü var ama burada uzun uzun artık klasikleşmiş şeylerden bahsetmek istemiyorum. Ayrıca bu bir süreç birden mucizeler beklemeyin. Yavaş yavaş ilerlersiniz hatta bu yavaş ilerlemeden dolayı ilerlediğinizi bile farkedemeyebilirsiniz. Ama 1 sene önceki kendinizle şimdiki kendizi düşünün eğer en ufak bir fark bile varsa bu harika. Çözümü senin bulman gerekiyor. Çünkü seni en iyi sen bilirsin.
|
Malesef bunun bir çözümü yok. Nasıl vahşi olmuş bir hayvanı evcilleştiremezsen, sosyal fobili olmuş bir insanı da geri döndüremezsin sosyalliğe. Sosyal fobi ile yaşamaya alışmaya bak derim çünkü düzelmeyecek hiçbir zaman.
|
Şu dikkatimi çekti çoğu kişi hayatımı yaşamıyorum yazmış,bu tarz düşünce her zaman kaybettirir.Kendinize şunu sorun ve somutlaştırın mesela ben ne yaparsam hayatımı yaşamış olacağım.O zaman da hayatını yaşamak sorusunun çokta bir anlamı olmadığını farkedeceksiniz,dikkat edin hayatın anlamı yok demiyorum yanlış anlaşılmasın,bu soru mantıksız diyorum
Hayat kısa bir süre,yaşlı birine sorun ömrünüz nasıl geçti diye o da göz açıp kapayıncaya kadar hızlı geçti der,dolayısıyla kendinizi kabullenmek sizin yararınıza olacaktır.Dünya hayatı sıkıntılıdır,en başta bunu idrak edin bence Sosyal fobiye gelecek olursak bunun sebebi kişilikle alakalıdır,çevrede etkilidir bunda ancak kişiliğin etkisi daha fazladır,bunun çözümü malesef zordur,bir süreçtir. Bunun dışında avucunuzdaki kelebek videosunu önereyim size,youtube da yazsanız çıkar |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayzer0 -- 5 Şubat 2020; 22:39:19 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phases -- 8 Eylül 2020; 15:6:52 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger-gddr -- 6 Şubat 2020; 2:42:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chicago_warriors -- 6 Şubat 2020; 14:2:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chicago_warriors -- 6 Şubat 2020; 14:36:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |