Şimdi Ara

Sosyal Seçmeli Yüzünden bir sene uzuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5. Sinif öğrencisiyim ytude. Okulun sonradan getirdiği sosyal secmeli derse kredim yetmiyor ve bu yuzunden sene sonunda girebilecegim mezuniyet sinavina iki dersim kaldığı için giremiycem. Ve daha önce aldığım baska bir dersi de fazladan alinan ders olarak göstermişler. Bu durumda ne yapabilirim bilgisi olan var mı ?

• YTÜ'de okuyan arkadaşlae varsa konuyla bilgisi olan yardımlarınizi bekliyorum
  • Benzer bir sorunu ben de yaşıyorum, 1 kredi ile aşıyorum sınırı katiyen vermeyiz dediler bana. Yaz okulunda alabileceğin ders varsa onu yaz okuluna pasla. Marmara açıyor yaz okulu mesela
  • Yaz okulu dersleri var zaten dolu yaz okulum stajlari yaptım, hayir intibak getirmişler 5..sınıftaki insana cok sacma bi yolu olmasi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suhakopan -- 20 Eylül 2018; 20:31:23 >
  • Bazı okullarda danışman hocan birkaç kredi hakkı verebiliyor fazladan.
  • Ben de öyle biliyorum ama ytü için bu gecerli mi daha önce böyle bir sey yapan var mi ?
  • YTÜ intibak uyguladığı için mi okulun uzuyor, yoksa zaten uzamış mıydı, onu tam anlayamadım.
    Birde bölümün nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatros34

YTÜ intibak uyguladığı için mi okulun uzuyor, yoksa zaten uzamış mıydı, onu tam anlayamadım.
    Birde bölümün nedir?
    Zaten 5. Yilimdayim ama bu sene derslerimi verince tek dersim kalacak ve mezuniyet sinavina giricektim , intibakla beraber sosyal seçmeli diye bir ders geldi ve bunun yüzünden sene sonunda iki dersim kalmis olacak ve bu dersi hic almadigim icin mezuniyet sinavina giremiycem. Harita muhendisligindeyim.
  • suhakopan S kullanıcısına yanıt
    universiteye girdigin yilin dersleri ve gereken kredilerinden mesul olursun. mezun olmak icin gereken kredi sayisina bir bak yazmasi lazim. alan dersi 250 uni secmeli 5 bolum secmeli 20 gibi.
  • Son sene için ek kredi verilmiyor mu? Danışman hocanla görüştün mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.