Merhaba. Liseden sözel çıkışlıyım. Fakat istediğim bölüm TM bölümüydü. Ben de elim geldiğince yüksek puan almaya çalışıp düşük puanlı bir üniversiteye %50 burslu yerleştim sırf istediğim bölüm için.(bölümüm sağlık bilimleri fakültesi-sosyal hizmet) Fakat bu bölümde istatistik diye bir ders var. Duyduğuma göre de sayısal ağırlıklı bir dersmiş, hatta bazılarına göre zormuş.. Merak ettiğim şey ben, sözel çıkışlı biri olarak İstatistik dersini yapabilir miyim? Matematiğim ne yazık ki pek iyi değil ve muhtemelen zorlanırım fakat üniversitede derslerine çok çalışan biriyim. En basit konuyu bile defalarca tekrar ederim. Ne düşünüyorsunuz, yapabilir miyim şu istatisiği??
Arkadaşlar hala cevap bekliyorum. Lütfen bilen birileri cevap yazsın. Çünkü gerçekten bu konu hakkında bilgi almaya ihtiyacım var. Korkuyorum bu dersten. (Bu arada bahsettiğim ders istatistiğe giriş dersi yani istatistik 1.... istatistik 2 yi almayacağım ben)
İstatistik 1 ise çok zorlancağını sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Tulparr
İstatistik 1 ise çok zorlancağını sanmıyorum
Evet İstatistik 1. Ben istatistik 2 yi almayacağım. Bizim bölümde yok o ders. Sadece 1. Ama emin misin? Sözel çıkışlıyım ben liseden. Matematiğim hiç yok. Mat 1 bile yok bende. Yani vardı biraz ama unuttu aklımda bir şey kalmadı. Ama çok sıkı çalışırım. Okulumun olduğu şehir küçük olduğu ve yapacak pek bir şey olmadığı için çalışmaktan başka da bir şey kalmıyor. Şu istatistiği de atlatırsam çok rahatlayacağım..
Up up up up up.... Evet başkalarından da cevap bekliyorum. Yapabilir miyim bu İstatistiği sizce???