arkadaşlar burs alabilmek için sözelden ilk 100'e hazırlanmaya başladım. benim hocamın edebiyat/coğrafya/tarih hocalarının çok iyi olduğunu duydum o yüzden ayt edebiyat/tarih/coğrafya ders notu + soru bankası setleri ve kadir gümüş tyt türkçe ders notu + soru bankası ve tyt coğrafya ders notu + soru bankası alıp direkt bunları takip ederek gitmek sonra da üzerilerine birer soru bankası daha çözmeyi düşünüyorum ancak 240 lira fazla geldi sizce değer mi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_guru -- 5 Aralık 2020; 11:23:21 > |
SÖZEL DERSLER İÇİN BENİMHOCAM 240 LİRA DEĞER Mİ ?
-
-
var mı bunları kullanan ?
-
ayt tarıhı cozuyorum soru bankası olarak sadece burdan cok güzel ders not defterlerı cok gereklı oldugnu sanmıyorum lımıt el kıtapları yetiyor bana sız mezundunuz demı kac k yaptınız hedef kac k
-
Benim hocamın bir kitabını aldıktan yarım saat sonra dökülmüştü (kağıtlar kendi kendine koptu bir şekilde) içeriği yetersiz bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değmez.
İlk 100 dedibya hedefine -
sonuçta bu dersler için video izlemem gerekecek olmuşken tam olsun sistemli bir şekilde rahatça giderim dedim bu kitaplardan. yazarak çalışmak vakit kaybı gibi. @neinname
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_guru -- 5 Aralık 2020; 11:20:23 > -
o kısmı gormedım dırekt fotoğrafa ve baslıga bakmıstım :)
-
tyt coğrafya seti yerine apotemi tyt sosyal konu özeti + apotemi tyt sosyal soru bankası almak daha mantıklı geldi.
ayt sosyal ve tyt türkçe için benim hocamdan gideceğim. ayt son yıllarda hep kolay geldiği için fulleme niyetim var.
-
Yazarak çalışmanın getireceği verim kişiden kişiye değişiyor biraz. (Bir de benim zamanımda tarih ders notları güzel değildi, hocanın anlattıklarını yine yazmam gerekmişti üzerine.) Ama ben olsam oynatma hızını 1.25 veya 1.5 yapıp yazarak izlerim. Hem daha akılda kalıcı olur, hem masraf yapmamış olurum.
Benim kuzenim kpss için ders notlarını kullanmıştı bu yayının. Hepsinden memnundu. Bende ortaöğretime girmeden biraz tarih bakayım dedim. Hocanın videodaki söylediklerinden oluşuyodu -
kesinlikle soru bankalarını alma hocam. konu anlatımlar alınabilir ama soru bankaları niteliksiz.
-
Geçen seneden hatırlıyorum hocam seni. Özel değilse bu sene nereye yerleştin merak ettim. -
Değmez bence hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X