Şimdi Ara

Spor Başlangıcı Supplement Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, geçen sene 3 ay body building yapmıştım ve bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Yarın tekrar başlayacağım. WHEY protein tozu almayı düşünüyordum fakat ilk 3 ay alışana kadar gerek yok boşuna almış olursun dedi arkadaşlarım.

Spor sonrası kas kaybını önlemek için hemen vücuda protein almak gerekiyor ama öyle bir imkanım yok bu yüzden protein tozu alacaktım. Siz ne önerirsiniz benim için, hem kas kaybı olmasın istiyorum hem de doğru gereksiz para harcamak istemiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim

• Spor sonrası kas kaybı falan olmuyor. 6 saat açlıkla gidersen olur tabi orası ayrı.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    ben öğlen 12 de yedikten sorna saat 6 da gidiyorum spora.anam kaslarım erimiş şaka şaka spordan 2 saat önce bieşyler yiyorum
    Hocam nasıl olmuyor, sorduğum ve araştırdığım her yerde spordan en geç yarım saat içinde protein tüketmelisiniz yoksa sporda yorulan vücut enerjiyi kasları yıkarak sağlıyor dolayısıyla ya spor boşa gidiyor ya da kaslarda daha çok gerileme oluyor.

Uzman değilim tabi ki ama bir çok kaynaktan araştırdığım bilgiler bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amplificator

Hocam nasıl olmuyor, sorduğum ve araştırdığım her yerde spordan en geç yarım saat içinde protein tüketmelisiniz yoksa sporda yorulan vücut enerjiyi kasları yıkarak sağlıyor dolayısıyla ya spor boşa gidiyor ya da kaslarda daha çok gerileme oluyor.

Spordan 2-3 saat önce benim gibi bol protein ve karbonhidratlı bir öğün yaparsan sorun olmaz. Dediğim gibi 5-6 saat gibi açlıklarla gidersen, üstüne bir de hayvan gibi çalışırsan 1 ay içinde falan kaybedersin. İlk başladığımda bilmediğim için bu şekilde 1 ayda 2 kilo kas kaybetmiştim.

Ha ayrıyetten tüketme konusunda öyle evet ama protein tozu şart değil bunun için. Yani protein tozu kullanmazsan kas kaybı yaşarsın diye birşey yok ortada, tamamen saçma. Çok ileri seviye olursun lazar angelov gibi o zaman gerek duyarsın çünkü o kadar kas kütlesinin beslenme ihtiyacı daha fazla olduğundan gerekiyor mecbur.

Anladım yani abartı diyorsun. Fakat spordan 2-3 saat önce yemek yeme imkanım yok çünkü okuldayım ve doğru düzgün yiyecek bir şeyler yok ne yapabilirim?
  • quote:

Anladım yani abartı diyorsun. Fakat spordan 2-3 saat önce yemek yeme imkanım yok çünkü okuldayım ve doğru düzgün yiyecek bir şeyler yok ne yapabilirim?

Valla süt iç 1 litre desem, gaz yapar antreman yapamazsın. Bence evde tavuk ve pirinç haşla, tavuklarıda didikle koy bi kaba 2 saat öncesinde ye. 100-150 gram pirinç, 200 gram tavuk göğsü 10 numara olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor ve hamlık
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Valla yapmak istiyorsan bu işi bunlar hep bahane. Koskoca ünide bu spora yönelik yiyecek bir şey bulamıyorum. Yanımda götürüyorum ton balığı, brokoli yada bruksel lahanası atıyorum kantinin dolaba soğuk kalıyor. Birde bulgur,pilav,makarna tarzı şey götürüyorum yiyorum. Karbonhidrat eksik kalırsa eti formun mısır patlağı var onlardan yiyorum. Ton balığı götürmem diyorsan tavuk yap götür yanında soğuk moğuk artık yiyeceksin yapmak istiyorsan.
  • Spordan 2 saat once karnonhidrat almanı oneririm protein antremandan oncede alınabilir ama bildlığim kadarıyla spordan sonra alınan protein daha verimli olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hangi kaynak onlar ? Yoksa supplement firmalarının kaynak sağladığı spor dergileri mi ?
  • okulda-işte ton balıgı pilav vs uğraşılması çok zor

ben şu iki üründen birini öneririm içinede 100gr yulafı robotta çekip koyarsın içecegin zamanda üzerine suyunu ekler 2 dakikada alırsın protein ve karbonhidratını 15gr da fındık götürürsün yanında bomba bir ögün olur

http://www.n11.com/muscletech-phase8-protein-44-lb-50-servis-P16096722

http://www.n11.com/musclepharm-combat-powder-1814-gr-muz-aromali-P13750978

combatı 110-120 liraya bulabilirsin

• Millet selamlar ... 81 Kiloyum ve 1.85'im .

8 aydir salona yazilmistim Jatomi'ye ama is ve okul yuzunden duzenli gitmiyirdum . Son 1.5 aydir duzenli gidiyorum , onceden gittgim de de kas kutlelerim olusmustu ancsk simdi daha iyi gidiyor ancak tam beslenemedigimdend olayi proteine ihtiyacim var.

Hem universite , is ve spor ayni anda olmuyor , beslenmeye vakit yok.

Cok kullanmak istemiyorum.Haftada 3-4 gün kadar idman yapiyorum .Saglikli beslenme ve cok az GNC Whey Protein aliesam ,nasil olur . Faydasini gorur muyum sizce ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumlar, siteler, arkadaşlarım ve adını hatırlamadığım bir çok yer
  • mp combatın tadı suyla nasıl oluyor hocam? ve bu dediğin yulaflı tozlu öğünü öğle yemeği yerine mi alayım?
  • quote:

forumlar, siteler, arkadaşlarım ve adını hatırlamadığım bir çok yer

Bilmişlik taslamak gibi düşünme - öyle bir niyetim yok- , tek güvendiğin site pubmed, webofscience, sciencedirect olsun. İngilizce'de sorun yok ise makale araştırmak hepsinden daha donanımlı yapıyor seni. Ve bir çok anlatılan şeyin tam tersi olduğunu görebiliyorsun.
  • Haklısın hocam yabancı siteler daha güvenilir. Peki öyleyse bildiğim yanlışı düzeltirsen sevinirim, bundan sonra doğrusunu yapayım beslenme konusunda.
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Alicaksan protein7 tavsiye ederim hocam

• Amplificator kullanıcısına yanıt
    3 ay sonra protein alman ne degistirecek ki? Vucuduna yabanci madde almiyorsun protein sonucta tavuk yersin 3 saatte sindirilir whey icersin 10 dk hocam bakma onlara sen he 1 ay he 3 ay ne farkeder

• socrone35 S kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki tozu almayı düşünüyorum hocam, 125TL civarı fiyatı var kargoyla birlikte. 2. hafta tam programa geçince sipariş vereceğim 3. hafta başlamayı düşünüyorum.

http://www.bodybuilding.com/store/eas/whey.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: socrone35

Alicaksan protein7 tavsiye ederim hocam

Dostum GNC WHEY GAINER aldım bugün. İçinden ölçek çıkmadı ve güvenlik bantı da ben kaldırır kaldırmaz köeşelerden attı ... Aldığım yeri aradım ama telefonları bozuk onlarında

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.