Başlıktan dostlar anladığınız gibi Spor Gündemi Topiği altında poll hazırlayamıyoruz neden![ops][wand] <font color='limegreen'>Sizce olmalı mı veya Olmamalı mı [?]</font id='limegreen'>
Bence Konu Dışında olduğu gibi Spor Gündeminde de olmalı çünkü Spor topiğinde daha çok ihtiyaç var kıyaslama ihtiyacı olunan konular daha fazla...[ngt]
Olmamalı diyenler lütfen nedenini açıklasın.
Çok bilmişlik olarak algılama ama Spor Gündemi topic değil. Forum [evlol] Olabilir neden olmasın, gereksiz mesajlara poll aldırıncaya kadar magic'e az dil dökmedik zamanında.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />Çok bilmişlik olarak algılama ama Spor Gündemi topic değil. Forum [evlol] Olabilir neden olmasın, gereksiz mesajlara poll aldırıncaya kadar magic'e az dil dökmedik zamanında. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
+1 haklısın dostum da gerçekten seninde oy verdiğin poll varya Real Sociadad-Galatasaray maç ne olur poll'ünü Spor Gündeminde açmak isteyince ve bulamayınca şaşırdım[jwdwn]
I know this fact from Holland demiş kadar oldum.
yaw ENE sen de âlem adamsın hep o reklamı getiriyon aklımıza walla billa :)))) hiç gülesim yoktu "I know this fact from Holland demiş kadar oldum" bu lafa haaa gülesim geldi walla :))
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA arkadaşlar kimse yokmu oylamaya katılacak
Spor konusunda fikir ve zikir beyan edecek.
Esas burada olmaLI. BurasI spor bolumu. Kesin ve net seylerin sorulabilecegi bir yer.
.... TakIm kazanIrmI mesela? 3 secenek var kazanIr kaybeder berabere
Baska nerde olacak Poll zaten. Elli saat yazImI yazIcaz, verirsin oyunu biter. Kesinlikle olmaLIIIII [clvr]