Şimdi Ara

Spor ile kilo veremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim sorunum spor yapmadığım zaman kilo alıyorum. Arkadaşlar 1 ay önce spora (Fitness) başladım. Başlamadan önce kilom 82' ydi. 1 ay düzenli spor yaparak 77 kiloya düştüm. Fakat son 1 haftadır gidemiyorum. Hemen verdiğim kiloyu geri alıyorum ve karnım acaip bi şekilde şişiyor. Adeta metabolizmam duruyor ve o göbek hiç spor yapmamışım gibi geri çıkıyor. Bu 1 hafta için değil 2 gün içerisinde bile oluyor. Spor yapmadığım veya tuvalete gitmediğim an göbeğim çok dışarıda duruyor. Çok sıkıldım bu durumdan. Yorgun olduğum zamanlar spora gidemiyorum ve göbeğimden çok şikayetçiyim. Bu süre zarfında yediğim içtiğim şeylere de dikkat ediyorum ama içtiğim su bile göbeğimi şişiriyor yardım edin.

• Yardım..
  • osur geçer.
  • Tıp dünyası şaşkın. Konu kilit <
  • insülin direnci yada hipotroid olabilirsin.vakit kaybetmeden troid ve şeker testlerini yaptır.metabolizma yavaşsa bu sorunlar olur.

troid varsa yada insülin direnci,ne yapsan işe yaramaz.eğer bunlar yoksa vücud belli kilo verdikten sonra korumaya geçer ve kilo verme durabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo vermeye ihtiyacım var..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.