Şimdi Ara

Spor modifiyeli focus sedan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle seLam. Aracım 2006 model , Sedan , 1.6 TDCI dizel , ve 78.000 km'dedir.Manuel viteslidir. Hiçbir sorunu yoktur.Aracımı bir focus'um daha olduğundan dolayı satıyorum.Kenarda yatıyor . Aracım servis bakımlıdır . Bakımlarını mimarsinan Çet otomotivde yaptırdım.İstanbul Çatalca'da ikamet ediyorum . Aracımda Krom ayna kapakları, Krom cam eşikleri , Krom yan çitalar , Krom bagaj çıtası , Krom kapı kolları , 17'' Stamford SSW çelik jant ,Continental 225 45 R 17 lastikler , sis farları , çıta boyama , egzos nikelajı , cam filmi , xenon far ve sisler vardır. Orjinal Jant ve lastiklerini de yanında vereceğim . Herkese kolay gelsin saygıLar.Daha fazla resim için lütfen irtibata geçiniz. FİYAT : 28.000. Ufak da olsa pazarlık sünnettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinyas10 -- 24 Eylül 2009; 2:43:23 >

• not bad
  • tşkler..... :) mazda 3 istiyorum ya sıfır . o yüzden satıyorum yoksa çok memnunum. ama yeni mazdalarda bastın mı gider yani :P bu arada 27 000 e verecem arabayı duyurulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 Model VW POLO TREND+STİL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.