Şimdi Ara

Spor programımı paylaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle 2017 ekimden beri aktif olarak spor yapan biriyim.Bugüne kadar çok fazla program uyguladım.Bugün kendime yeni bir program hazırladım.
    Compound liftlerimde ağırlıklarım şu şekildeydi
    Bench Press 120 5x5
    Deadlift 160 5x5(Kemerli)
    Squat 130 5x5(Kemerli)
    Overhead press 60 5x5(Kemerli)
    Güç anlamında epey bir katkısı oldu squatımı 40 kilodan 130 kiloya kadar çıkardım fakat iş yükü olarak yeteri kadar kaslarıma stres yüklemediğimi düşünüyorum.Şimdiki programım Push,Pull,Leg şeklinde olacak Haftada 6 gün gideceğim
    Push günümde:BENCH PRESS,INCLINE BENCH PRESS,CABLE CROSSOVER,OVERHEAD PRESS,LATERAL DUMBBELL RAISE,TRICEPS PUSHDOWN
    Pull günümde:SEATED CABLE ROW,PULLUP,PULLDOWN,BARBELL SHRUG,DUMBBELL SHRUG,BICEPS CURL
    Leg günümde:SQUAT,LUNGES,LEG EXTENSION,DEADLIFT(1 SET),SEATED CALF RAISE
    ve ayrıca her günün sonunda hamstring streching+HANGING LEG RAISE,CRUNCH VE PLANK YAPIYORUM
    şimdilik tüm hareketlere 4x8 olarak başlayacağım ve progressive overload yaparak devam edeceğim yani 4x8 4x9 4x10 4x11 4x12 olduktan sonra tekrardan 4x8'e döneceğim fakat ağırlığı artırıp da devam edeceğim bu yüklemeleri her hafta yapacağım
    Önerilere her zaman açığım yorumunuz benim için değerli ve buraya zaman buldukça ağırlıklarımı paylaşırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.