Şimdi Ara

spora 2 aydır gidiyorum, aklımkda supplement kullanmak var, fikir alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 ay oldu, full body çalışıyorum, hatta programı burdaki bir arkadaş sayesinde değiştirdim, güzel de oldu. ama işte zamandan dolayı yeterli protein alamıyorum zaten spor yaparken yarısındna sonra tempo düşüyor. bende supplement kullanarak o açığı kapatmak istiyorum ama sorum 2 aylık falanım bir sıkıntısı olur mu? şimdilik bana herkez whey ve bcaa öneriyor, sizce yeni başlayan için uygun mu? yada siz ne önerirsiniz, fikirleriniz almak istiyorum

• günlük protein ihtiyacını karşılayamıyorsan protein tozu alabilirsin. güvenilir bir marka seçip gönül rahatlığı ile kullanabilirsin, spor geçmişinle, suplement kullanımının doğrudan bir ilişkisi yok. ama tabi protein ihtiyacını karşılamak adına 100 200 gram daha fazla tavuk yemek ne kadar zor olabilir orası da ayrı bir konu. bcca ya gerek yok, protein tozlarının içinde oluyor zaten.
  • sıtöriyit bas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

günlük protein ihtiyacını karşılayamıyorsan protein tozu alabilirsin. güvenilir bir marka seçip gönül rahatlığı ile kullanabilirsin, spor geçmişinle, suplement kullanımının doğrudan bir ilişkisi yok. ama tabi protein ihtiyacını karşılamak adına 100 200 gram daha fazla tavuk yemek ne kadar zor olabilir orası da ayrı bir konu. bcca ya gerek yok, protein tozlarının içinde oluyor zaten.
    Önerdiğin supplement sitesi var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.