Şimdi Ara

Spora gidiş rotası ve sokak köpeği çıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun: Bunu bir algoritma sorusu gibi düşünebiliriz benim içinde çıkmazda olduğum bir sorun.

Son 3 haftadır zorunlu sebeplerden dolayı spora gidiyorum ( hem sağlık hem de yaşım hala gençken en azından düzgün bir fiziğim olsun istiyorum.)

Boyum 1.85 , kilom 110 (ancak yağ)

Spora yürüyerek 7 dakikada gidebiliyorum ,ancak gittiğim rotada aşırı derecede fazla sokak köpeği var ve malum bu köpekler hem büyük hem de miktar olarak az değil spora giderken rotam yokuş inerek spordan gelirkende yokuş çıkarak diyebiliriz yani spordan dönüş rotası hem yavaş hemde kondisyon olarak zorlayıcı oluyo çünkü eğimi yüksek bir yokuş çıkmam gerekiyo ve bu rotada random npcler gibi spawnlanmış bir sürü sokak köpeği var (tam metin2 de ki aç yabani köpekler gibi)

Bu yüzden gidiş dönüşü taksi ile yaptığımda günlük 60 liraya tekabül ediyo hafta 300 liradan ayda 1200 lira ~ (macfit gold'a zaten 490 veriyorum spor ücretinin neredeyse 2.5 katı)

Gidişi otobüs ile yapabilirim ancak dönüşte yine taksiye binmem gerekecek.

Amaç: minimal zarar ile spor işlevini yerine getirebilmek

(Köpeklere karşı kendimi koruma şansım var mı hiç bilmiyorum)

Diyebilirsiniz , eee zaten paran var aylık 1200 ulaşıma vermek mi koyuyo? Haklısınız ancak cidden böyle saçma bir sebepten dolayı para harcamak insana koyuyor.

Sizin tavsiyeleriniz neler

Amaç: minimal zarar ile spor işlevini yerine getirebilmek

• Ya eline iyi bir sopa alacaksın ya da köpek kovucu cihazlar var onlardan alacaksın.

Şahsen ben köpekten korkmadığım için 6-7 tane köpeğin arasından yavaş yavaş çok yürüyerek geçtim hiç biri de dönüp bakmadı bile.

• braveheart92 kullanıcısına yanıt

hocam burda kovalanma olayı çok oldu köpek kovucu düşündüm ancak 5-6 köpek ve üstü için işe yarar mı bilmiyorum

Kafası bozuk bir köpeğe denk gelmemişsin. Bir tanesi hav dese hepsi birden dalar adama. Birinin cesaret etmesi yeter. Büyük insanlara çok cesaret etmiyorlar ama küçük çocuklara dalmakta hiç tereddüt etmiyorlar hele kafaları bir şeye bozuksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 23 Ağustos 2022; 16:44:24 >
  • AO A kullanıcısına yanıt
    Korkuyu hissederler ise havlarlar. Ben korkmadığım için sorun olmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kasab satırı olsa bile yinede 6 köpeği alamazsın

• Başbilen kullanıcısına yanıt
    O zaman düz Türk mantığı birini yıkarım diğerleri kaçar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En ucuz ve basit çözüm elektro şoklu fenerler. Elektro şokun cızırtı sesinden köpekler korkup hemen kaçıyorlar.

• metin 2 deki gibi lvl 1 bıçak al hem kasılırsın hemde düşen etleri yiyip kas yaparsın  

• HaydarHaydo kullanıcısına yanıt

bunu düşüneceğim hocam

Hocam kangaldan kaçmışlığım var zor kurtardım paçayı böyle köpeğe denk gelirsek be yapmalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.