Şimdi Ara

Spora yazılalı 15 gün oldu baldır ağrıları çekiyorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar spora yazılalı 15 gün oldu 10 gün gittim baldırlarım hareket ettikçe yürüdükçe ağrımaya başlıyor özellikle dün yaptığım okul maçından sonra başladı bacakların çok güçsüz gibi yukarı doğru kaldırmakta bile zorlanıyorum 10 gündür 20 şer dakika koşu, bisiklet ve uzay yürüyüşü yapıyorum sizce bu günde gitmelimiyim yoksa 1 2 gün
    bacakların dinlenmesi için zamanmı tanımalıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabi tanımalısın. Onarım için dinlenme şart. Sporu düzenli olarak yaparsan kas ağrıların olmaz bir daha. Kasların hafif ağrıyorsa gitmen de bir sakınca yok ama hareketlerini kısıtlayacak derecede ağrıyorsa dinlen, geçene kadar gitme. Spordan önce mutlaka ısın.
  • ben haftada 3 gun 40 dk kosu bandinda kardiyo yapmaktan bacagimda sorun olusmustu dikkat et asiri yuklenme bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peasy

Arkadaşlar spora yazılalı 15 gün oldu 10 gün gittim baldırlarım hareket ettikçe yürüdükçe ağrımaya başlıyor özellikle dün yaptığım okul maçından sonra başladı bacakların çok güçsüz gibi yukarı doğru kaldırmakta bile zorlanıyorum 10 gündür 20 şer dakika koşu, bisiklet ve uzay yürüyüşü yapıyorum sizce bu günde gitmelimiyim yoksa 1 2 gün
    bacakların dinlenmesi için zamanmı tanımalıyım?

hocam. bacak kasları vücudun en dayanıklı ve en güçlü kaslarıdır. eğer ağırlıklı squat yapmıyorsan. bacak kaslarını her gün çalıştırabilirsin bu bilgide benden olsun. o ağrılar geçicek ve bir daha ne kadar zorlarsan
    zorla bir daha ağrımaz.
  • Peasy P kullanıcısına yanıt
    hocam tabiki dinlenebilirsnde bu uzun bi süre degl 1 gün dinlenip diger gün tekrar yapmalısın aksi takdirde sogumaya baslarsn ayrıca kasların daha cabuk yenilenmesi icin beslenme sart beslenme programını gözden gecirmelisin eğer varsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.